🔥İndirim Samsung Galaxy Buds FE 1.329TL

Çokta f/p bir kulaklık patlama olayları olmasa eleştireni linçlemeye çalışabilirdim sırf bunun için. :D
Çevremde 4 kişi kullanıyor patlama olayları fake. Ses kalitesi olarak bu paraya daha iyi seçenek yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata iyi ama kronik problemleri var. Herkesin başına gelen anc ve şeffaf modda dip ses sorunu. Servise verdiğinizde ücretsiz değişim yapılıyor ama

Çevremde 4 kişi kullanıyor patlama olayları fake. Ses kalitesi olarak bu paraya daha iyi seçenek yok gibi

Bu fiyata iyi ama kronik problemleri var. Herkesin başına gelen anc ve şeffaf modda dip ses sorunu. Servise verdiğinizde ücretsiz değişim yapılıyor ama
ANc modda dip ses verip dışarıdaki sesi engellemesi gerekmiyor mu ? Bende de anc modda dip ses var ama dışarıdan gürültü gelince dip ses artıyor yoksa dip ses duymuyorum ve şarkı dinlerken falan anlamıyorum tabii o dip sesi.

Teknoloji de gerçekten şans işi, kulaklık kutusuyla beraber küçük kardeşim tarafından 100 kere fırlatıldı, suyla temas etti, Samsung reklamı gibi olacak ama kulaklıkta en ufak deforme yok. :monkahmm:

Maşallah ama bu fiyata daha sağlamı aklımda canlanmıyor :d

Ben samsungun hiçbir fe modelinde hayır görmedim.Bunu da kullandım hiç iyi değil.
Hakikaten öyle ama bu istisna bence.

Dostlar bende pantalonumun cebindeyken nedense ses kesintileri oluyor anlamsız şekilde telefonum xiaomi 12 pro 5g birde anlık ses patlıyor gibi oluyor baya kulağımı acıtıyor bunlar normal mi yoksa garantiyemi gondermeliyim ?

Dostlar bende pantalonumun cebindeyken nedense ses kesintileri oluyor anlamsız şekilde telefonum xiaomi 12 pro 5g birde anlık ses patlıyor gibi oluyor baya kulağımı acıtıyor bunlar normal mi yoksa garantiyemi gondermeliyim ?
Onu bilmiyorum ama en iyi Samsung cihazlarda çalışıyor sanki kablo takmışsınız gibi 0 kasma takılma veya patlama ile çalışıyor. Diğer türlü cihazlara bağladığımda çok nadirde olsa ses patlaması veya takılması olabiliyor kulağım çok az rahatsız oluyor ya da olmuyor eğer bahsettiğiniz durum sıksa ve ciddi acı veriyorsa servisle görüşmeniz şart.

Onu bilmiyorum ama en iyi Samsung cihazlarda çalışıyor sanki kablo takmışsınız gibi 0 kasma takılma veya patlama ile çalışıyor. Diğer türlü cihazlara bağladığımda çok nadirde olsa ses patlaması veya takılması olabiliyor kulağım çok az rahatsız oluyor ya da olmuyor eğer bahsettiğiniz durum sıksa ve ciddi acı veriyorsa servisle görüşmeniz şart.
Bir bakayım hepsiburadaya yazayım en iyisi o olcak gibi

Kronik sorunları var sağ taraftan sesin az gelmesi ve kutusunun şarj olmaması nedeniyle bugün garantiye bıraktım bakalım sonuç ne olucak
1.5 yıl önce 1400 e almıştım bu fiyata alınır bence

Geri