Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
AAC yerine Android'de SBC daha iyi oluyor diyorlar. Bu konuda bilgisi olan, son gelişmelerden haberi olan var mı?
Aac daha iyi kendi deneyimlerim bu şekildeAAC yerine Android'de SBC daha iyi oluyor diyorlar. Bu konuda bilgisi olan, son gelişmelerden haberi olan var mı?
sıkıntı yaşamazsınızBence SBC ile de iş görüyor gayet. Zaten daha kaltieli müzik dinlemek için kablolu kulaklık tercih ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cızırtı duyacak seviyede açamadım sesini, son seviye sesi de 1 dakikadan sonra çok rahatsız eder.
Her telefon modelinin bitrate değeri farklı , sizdeki telefon modelinin codec leri hakkında bilgi varsa ona göre seçim yapabilirsiniz , değilse deneyip kendinize göre daha iyi hangisi ise onu seçin.AAC yerine Android'de SBC daha iyi oluyor diyorlar. Bu konuda bilgisi olan, son gelişmelerden haberi olan var mı?
q30 daha iyi hocam emin olun downgrade olur. Ama kötü de değilArkadaşlar Anker q30dan geçmeyi düşünüyorum da ses konusunda q30dan ne kadar kötü acaba ? Q30 çok büyük gelmeye başladı artık saticam gibi
hocam kulaküstüler her zaman kulakiçilere göre daha iyi olur, yani q30 bundan çok daha iyidir ama bu iyilik size ne kadar lazım? Alın bence kulaküstü darlayınca bunu takarsınız ztn kötü değil sonuçta.Arkadaşlar Anker q30dan geçmeyi düşünüyorum da ses konusunda q30dan ne kadar kötü acaba ? Q30 çok büyük gelmeye başladı artık saticam gibi
q30 daha iyi hocam emin olun downgrade olur. Ama kötü de değil
Hocam bende q30u aşırı seviyorum çok güzel kulaklık ama bu aralar anlamadığım şekilde sesi aşırı derecede azaldı kafayi yemek üzereyim.Poweramp ekolayzer ile beraber kullaniyodum efsane sesi vardı ama bu aralar niyeyse çok çok az azaldı eskiye nazaran performansı.Bı duzeltebilsem almamda düzelmiyorhocam kulaküstüler her zaman kulakiçilere göre daha iyi olur, yani q30 bundan çok daha iyidir ama bu iyilik size ne kadar lazım? Alın bence kulaküstü darlayınca bunu takarsınız ztn kötü değil sonuçta.
bilmiyorum hocam okadarını, bende anker q21i nc var menşete sesi dışı çok memnunum. q30 bundanda iyi yani baya iyi olsa gerek.Hocam bende q30u aşırı seviyorum çok güzel kulaklık ama bu aralar anlamadığım şekilde sesi aşırı derecede azaldı kafayi yemek üzereyim.Poweramp ekolayzer ile beraber kullaniyodum efsane sesi vardı ama bu aralar niyeyse çok çok az azaldı eskiye nazaran performansı.Bı duzeltebilsem almamda düzelmiyor
Bende normalde yan kulaklık olarak haylou T15 var ama niyeyse Anker q30dan daha iyi bass ve daha iyi ses seviyesi veriyor.
Hocam uygulamasını kullansanız başka eq kullanmak yerine?Hocam bende q30u aşırı seviyorum çok güzel kulaklık ama bu aralar anlamadığım şekilde sesi aşırı derecede azaldı kafayi yemek üzereyim.Poweramp ekolayzer ile beraber kullaniyodum efsane sesi vardı ama bu aralar niyeyse çok çok az azaldı eskiye nazaran performansı.Bı duzeltebilsem almamda düzelmiyor
Bende normalde yan kulaklık olarak haylou T15 var ama niyeyse Anker q30dan daha iyi bass ve daha iyi ses seviyesi veriyor.
İşte telefondan telefona değişiyormuş. Çoğu telefonda kötü optimize edilmiş deniyor.Aac daha iyi kendi deneyimlerim bu şekilde
Xiaomi 11T var hocam. Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Her telefon modelinin bitrate değeri farklı , sizdeki telefon modelinin codec leri hakkında bilgi varsa ona göre seçim yapabilirsiniz , değilse deneyip kendinize göre daha iyi hangisi ise onu seçin.
Poweramp iyi zaten. Ses azaldıysa sürücüde sorun olabilir. Garantisi varsa göndermekte fayda var.Hocam uygulamasını kullansanız başka eq kullanmak yerine?
Hocam eskiden hiçbir sıkıntı yoktu gayet iyi kullaniyodumda son 2 3 ayda problem çıktı hatta 8 tık felan açsam sesi kulağım acıyordu o derece sesi vardı ama bu aralar niyeyse böyle olduHocam uygulamasını kullansanız başka eq kullanmak yerine?
Valla bilmiyom hocam ben gayet memnundum bu problemi yaşayana kadarbilmiyorum hocam okadarını, bende anker q21i nc var menşete sesi dışı çok memnunum. q30 bundanda iyi yani baya iyi olsa gerek.
Maalesef hiç bilgim yok.Xiaomi 11T var hocam. Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Basslar hafif dokunuyor mid ve tiz iyi takip ediyor tizleri az geldi. SBC codec ile denedim Anc olarak çok başarılı söylenecek söz yokHocam 2 modelinde yoktu fe modelini ilk defa deneyimleyeceğim. 2 modelinde çok fazla ses açarsanız çok hafif patlamalar mevcuttu bunda öyle bir sorun varmı bilmiyorum yarın deneyim ederim