E

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• E
      emre41., Modem-Router kategorisinde Asus tuf gaming be9400 alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      ASUS TUF GAMİNG BE9400 Bu router almak istiyorum bütçe çok aşılmamak şartıyla 12 bin tl kadar çıkabilirim yüksek çekim gücü, iyi bir makine istiyorum...
    • E
      emre41., Rauter mı ? modem mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Türk telekom’dan anlaşma yaptık biz bizim şöyle bir sıkıntımız vardı yalnız bizim mahallemizde altyapı hiç yoktu Türk telekom’la anlaştığımız için bize...
    • E
      Router için öneriniz varmıdır bütçe önemli değil ama fazlada aşmamak istiyorum max tane başına 6000 bin verebilirim
    • E
      kablosuz şekildemi üst kata çekeyim kabolulu mu 1773062590 router da karar kıldım
    • E
      teşşekür ederim bakıcağım dediniz router modeline
    • E
      hocam müstakil bizim bina 2 katlı abimden çekicem yani mesafe taş çatlasın router koyucağım yerle modemin bağlancağı yer 5 m yi geçmez 1773059222 eve...
    • E
      emre41., Modem-Router kategorisinde Rauter mı ? modem mi ? başlıklı bir konu açtı.
      evet mahallemize ilk defa alt yapı yapıldı ve bu fiber altyapı, 1000 mbps paketini aldım fakat bir sıkıntı var modem kurulucak yer alt katta ve ben üst...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,726
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri