Arama sonuçları: *

1. E

Asus tuf gaming be9400 alınır mı?

ASUS TUF GAMİNG BE9400 Bu router almak istiyorum bütçe çok aşılmamak şartıyla 12 bin tl kadar çıkabilirim yüksek çekim gücü, iyi bir makine istiyorum kullanım amaçım birinci kattan ikinci kata TT verdiği modemden üst kata cat6 veya cat7 kablo ile router bağlıcağım uygun olan modelleri...
  2. E

Rauter mı ? modem mi ?

Türk telekom’dan anlaşma yaptık biz bizim şöyle bir sıkıntımız vardı yalnız bizim mahallemizde altyapı hiç yoktu Türk telekom’la anlaştığımız için bize altyapı getirdiler fiber fakat fiberlerin kurulacağı yer alt kat benim kurmak istediğim yer hemen onun bir üstü fakat benim odam çok terste...
  3. E

Rauter mı ? modem mi ?

Router için öneriniz varmıdır bütçe önemli değil ama fazlada aşmamak istiyorum max tane başına 6000 bin verebilirim
  4. E

Rauter mı ? modem mi ?

kablosuz şekildemi üst kata çekeyim kabolulu mu 1773062590 router da karar kıldım
  5. E

Rauter mı ? modem mi ?

teşşekür ederim bakıcağım dediniz router modeline
  6. E

Rauter mı ? modem mi ?

hocam müstakil bizim bina 2 katlı abimden çekicem yani mesafe taş çatlasın router koyucağım yerle modemin bağlancağı yer 5 m yi geçmez 1773059222 eve dağıtıcı lazım router mı alayım yoksa modem mi alayım
  7. E

Rauter mı ? modem mi ?

evet mahallemize ilk defa alt yapı yapıldı ve bu fiber altyapı, 1000 mbps paketini aldım fakat bir sıkıntı var modem kurulucak yer alt katta ve ben üst daire oturuyorum benim interneti çekmem için kablo yerimizde var oda sıkıntı değil ,en iyi şekilde kayıpsız interneti nasıl çekerim ? benim...
  8. E

5080 ve 9800x3d Sistem sizce?

İnci hesapta cuma gğnleri oluyo bakmadınız ı
  9. E

Anakartta dram vga boot ışığı yanıyor ekran gelmiyor

Hocam bir de mhz ayarlarını değiştirip bir dene ben de çünkü geçen aynısı oldu 6000 mhz di ramler dram ışığı yanıyodu 5400 düşürdüm söndü
  10. E

Bilgi kendimden kardeşim cuma günü alacaktım almadım tercih etmedim asus tercih ettim bugün de düşecek diye tahmin ediyorum yine bir bakarsın saat 22:00 sonra
  11. E

Kasamda kablolar nasıl duruyo sizce

Onu aslında değiştiricem slevee kabloyla ama evet biraz arkaya almak lazım
  12. E

Bilgisayarımı Toplamak İçin Yardım İstiyorum

İnstagrama gir antalya bilgisayar yaz etiketlerden bak işciliği güzel olan adama yaz ama yanında bekle bende dün öyle topladım
  13. E

Anakartta dram vga boot ışığı yanıyor ekran gelmiyor

Ram markısı, mhz nedir anakart nedir
  14. E

Kasamda kablolar nasıl duruyo sizce

Kablo gözükmesi nasıl sizce daha iyi olabilirmiydi kasa bide thermaltake kasa için argb nasıl kontroledebilirim kontrolcü almam lazım mı bilgi verirmisiniz
  15. E

https://amzn.eu/d/gi4X4QZ
  16. E

Hocam ekran kartında bence cuma aklamını bekleyin gainward 5080 54 bine düşüyo amazondan da işlemciniz en uygun ve karta taksit imkanıda var oraya bakabilirsiniz
  17. E

Eksik parçaları tamamlamama yardım eder misiniz?

İllaki yolu vardır çok bilgim olmadığı bir şey diyemeciğim araştırdığımda genellikle 6000 mhz de kullanıyolar zaten yüksek almanın anlamı yok cl si düşük olsun yeter bence
  18. E

Eksik parçaları tamamlamama yardım eder misiniz?

Hocam Ram fiyatlara almış başını gitmiş şuamda patriot lara bakabilirsin diper bir tercih olarak xpg aldım ben 8500 tl ye şuanda 14 bantlarında geziyo sistemi bugün topladım aymı anakartı kullanıyorum sıkıntı yaşadım 6000mhz de çalıştıramadım bende 5600 mhz ye çektim biraz zorlandım soğutucu...
  19. E

Topladığım bilgisayar ilk başlattığımda dram ışığı yanıyo biosu

Bilgisayarı yeni topladım dram ışığı yanıyor biosu açabiliyorum fakat RAM 6000 MHz’de çalışmıyor 5400 de çalıştırıyorum anca öyle kendine geldi bunun hakkında yardım edebilecek birisi var mı şu anda bilgisayarım açıldı kurulumları yaptım fakat zemin hızını 6000 MHz çekmek istiyorum
  20. E

4 5 6 K Bandında klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-ii-rx-aura-sync-rgb-mekanik-turkce-tus-dizilimi-rog-rx-red-switch-fiyati,1182623978.html...
Geri