Arkadaşlar bu fiyata değer. Hiç kullanmadıysanız bir şans verin derim. Saat kullanma alışkanlığınız yoksa hayatınızda bir şey değişmez ama bence. Bende s23 ile 5 modelini hediye olarak almıştım. O zamandan beri kullanırım. Genelde hergün şarj etmek gerek yoksa ikinci gün yarıda bırakır. Eğer geceleri benim gibi takmam rahatsız eder derseniz kapatırsınız. İyi kötü 2 gün gider.
Zaten kablosuz stand gece koyun sabah alın bence. Kordon olarak bemce çok güzel ucu sapı takılıp rahatsız etmez seçenekte çok. Laan arkadaşlar için saatlerinde kılıfı oluyor. Telefon gibi çok kabalaştırmadan kullanabilirsiniz gözünüz arkada kalmaz sıfır çizilme olur benimki hala ilk gün gibi sadece kordon eskidi yani. Öbür türlü 100 lira bile olsa aklım kalır benim
.
Özellik olarak kullanmayacağınız kadar özellik var yani. Mesaj bile yazabiliyorsunuz daha nolsun ama ekran küçük tabi. Tema saat yğzü olarak marketten yada aracı uygulamalardan indirip kendiniz bile yapabilirsiniz. Bu konuda seçenk çoook fazla o güzel. Eğer aod açık kullnırsanız güzel yer şarjı.
Gereklimi derseniz. Herşeyden bildirim olayı çok iyi. Telefonla konuşabiliyoraunuz sıkıntısız. Eli dolu iş yapanlara benim gibi güEl oluyor.
Küçük bi telefon gibi çoğu şey var takvim ses kaydı hava durumu vs.
Ama şu var ilk bi ay karıştırır bakarsınız sonra sadece saat göstersin bildirim gelsin dersiniz nüyük ihtimalle benim gibi.
Telefonu sessizde kullananlara lazım bence twlefon duymama vs olmuyor.
Ama çokta gereklimi... tartışılır bence bi tık heves. Bende 5 var şarj süresi uamadıpı sürece ölene kadar devam bozulsada alırmıyım bilmem.
Kışın pek takmıyoum genelde. Uzun kolluyla rahatsız ediyor bileiğimi genel olarak saatler