Zakir_963 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 15 12 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 donanımarşivüyesi_ yazmış: takoz gibi telefon ben almazdım cok kalın geldi bana ne alırdın dersen redmi 9 pro alırdım Devamı için tıklayın... BENCE REDMI NOTE 9 PRONUN SISTEM ÖZELLİLERİ DAHA KOTU BU BENCE QAYET İYİ.AMMA GENEDE SEN KENDİN BİLİRSİN
donanımarşivüyesi_ yazmış: takoz gibi telefon ben almazdım cok kalın geldi bana ne alırdın dersen redmi 9 pro alırdım Devamı için tıklayın... BENCE REDMI NOTE 9 PRONUN SISTEM ÖZELLİLERİ DAHA KOTU BU BENCE QAYET İYİ.AMMA GENEDE SEN KENDİN BİLİRSİN
D donanımarşivüyesi_ 80+ Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 224 Reaksiyon skoru 86 13 Ocak 2021 #15 Zakir_963 yazmış: BENCE REDMI NOTE 9 PRONUN SISTEM ÖZELLİLERİ DAHA KOTU BU BENCE QAYET İYİ.AMMA GENEDE SEN KENDİN BİLİRSİN Devamı için tıklayın... telefonda herkes oyun için almıyor kardeşim haberin olsun
Zakir_963 yazmış: BENCE REDMI NOTE 9 PRONUN SISTEM ÖZELLİLERİ DAHA KOTU BU BENCE QAYET İYİ.AMMA GENEDE SEN KENDİN BİLİRSİN Devamı için tıklayın... telefonda herkes oyun için almıyor kardeşim haberin olsun
Zakir_963 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 15 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 donanımarşivüyesi_ yazmış: telefonda herkes oyun için almıyor kardeşim haberin olsun Devamı için tıklayın... ounuda düşünmeliydim teşekkürler
donanımarşivüyesi_ yazmış: telefonda herkes oyun için almıyor kardeşim haberin olsun Devamı için tıklayın... ounuda düşünmeliydim teşekkürler