2025 Şubatta Çıkan Model Biz Şuan Güncel Yeni Çıkan Telefonlara Göre Yorumluyorum Zaten S Serisi İle Kıyaslıyorum 2025 Son Çeyrekte Çıkan Amiral Gemilerine Göre Güncel Kur İle Fiyat Performans Telefon Tabi Samsung S26 Çıkana KadarXiaomi 15 Ultra şu an xiaominin en üst segment cihazı hocam. 15T serisinin Samsungun düz S serileriyle kıyas yapılması daha doğru olur.
hangisi estetik duruyor göz var nizam varAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Tasarım Aynı Kanka Ha Nerdeyse Zaten İphone Her Sene Kamera Yeri Değiştiriyor İphone'u Teknolojiden Anlayan Kimse Almaz Fiyatına Göre Andoid'de Çok Fazla İphone'u Silen Atan Cihazlar Var S25 Ultra Çok Mu İyi Tasarım Yoo Ama İçi İyi Tasarımı Boşver Zaten
fotoğraftaki ile de reel de aralarında fark başka zaten her türlü xioami daha çirkin absürt bir tasarımda kalıyor iki cihazıda eline alıncaAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Tasarım Aynı Kanka Ha Nerdeyse Zaten İphone Her Sene Kamera Yeri Değiştiriyor İphone'u Teknolojiden Anlayan Kimse Almaz Fiyatına Göre Andoid'de Çok Fazla İphone'u Silen Atan Cihazlar Var S25 Ultra Çok Mu İyi Tasarım Yoo Ama İçi İyi Tasarımı Boşver Zaten
Öyle yorumlamanın hiç bir mantığı yok hocam. Güncel olan daha iyi olacak diye bir kaide yok sonuçta. Xiaominin arayüz ve yazılım konusunda samsung veya vivo gibi çoğu android cihazların geride olduğunu söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.2025 Şubatta Çıkan Model Biz Şuan Güncel Yeni Çıkan Telefonlara Göre Yorumluyorum Zaten S Serisi İle Kıyaslıyorum 2025 Son Çeyrekte Çıkan Amiral Gemilerine Göre Güncel Kur İle Fiyat Performans Telefon Tabi Samsung S26 Çıkana Kadar
Kesinlikle Öyle Xaominin İyi Yani Fiyat Performans Olması Bizim Ülke İçinde Önemli Olan Genel Olarak O ZatenÖyle yorumlamanın hiç bir mantığı yok hocam. Güncel olan daha iyi olacak diye bir kaide yok sonuçta. Xiaominin arayüz ve yazılım konusunda samsung veya vivo gibi çoğu android cihazların geride olduğunu söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Öyle De Zaten Hani Abartı Fark Yok Zaten Biri Şuan 130 K Diğeri 45 K Bi Zahmet 130 K Olandan Tasarım Bekle Kankahangisi estetik duruyor göz var nizam var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraftaki ile de reel de aralarında fark başka zaten her türlü xioami daha çirkin absürt bir tasarımda kalıyor iki cihazıda eline alınca
ben prodan bahsetmiyordum aslında ilaha girecek sonrasında illaha alacaksaktan bahsettim şahsen ben bu xioamiyi alacağıma iphone 13 kullanmaya devam ederim yanıma bir power bank alırım geçerimKesinlikle Öyle Xaominin İyi Yani Fiyat Performans Olması Bizim Ülke İçinde Önemli Olan Genel Olarak O Zaten
Öyle De Zaten Hani Abartı Fark Yok Zaten Biri Şuan 130 K Diğeri 45 K Bi Zahmet 130 K Olandan Tasarım Bekle Kanka
birde benim oyunla falan işim yok o yüzden de sıcak gelmiyor bir artı tarafı göremiyorum pil dışında bilgisayardan oynayacağımı oynuyorumKesinlikle Öyle Xaominin İyi Yani Fiyat Performans Olması Bizim Ülke İçinde Önemli Olan Genel Olarak O Zaten
Öyle De Zaten Hani Abartı Fark Yok Zaten Biri Şuan 130 K Diğeri 45 K Bi Zahmet 130 K Olandan Tasarım Bekle Kanka
Redmi 12 Kullanıyorum Verse Valla Memnun Olurum Varsa Bildiğin Böyle İletişime Geçecek Birisi SöyleO değilde bu konuya ne kadar çok emek vermişsin. Xiaomi nin sana telefon hediye etmesi lazım reis![]()
Bende Oynamıyorum Tek İnstagram O Yüzden Bir Telefona 130 K Hatta 50 K Bile Verme Saçmalık Geliyor Max 20 K Hatta 15 K Felan Verilmeli Benceben prodan bahsetmiyordum aslında ilaha girecek sonrasında illaha alacaksaktan bahsettim şahsen ben bu xioamiyi alacağıma iphone 13 kullanmaya devam ederim yanıma bir power bank alırım geçerim
birde benim oyunla falan işim yok o yüzden de sıcak gelmiyor bir artı tarafı göremiyorum pil dışında bilgisayardan oynayacağımı oynuyorum
öyle valla iphone alırken pişman olmadım değil alo alo sonuçta işi ülkecek tüketim sapıklığımız ve gösteriş merakımız var sözüm meclisten dışarı tabi geneli öyle evlenmeyi olsun gezmeyi olsun marifet sanıp gösteriş yapan çok bu iphoneların tutmasının sebebi bu zaten %70 oranda falanRedmi 12 Kullanıyorum Verse Valla Memnun Olurum Varsa Bildiğin Böyle İletişime Geçecek Birisi Söyle![]()
![]()
Bende Oynamıyorum Tek İnstagram O Yüzden Bir Telefona 130 K Hatta 50 K Bile Verme Saçmalık Geliyor Max 20 K Hatta 15 K Felan Verilmeli Bence
Evet Öyle Hani Telefonlar Cidden Bilgisayarlar Gibi Değil Hani 130 K'Lık Telefon İle 10 K'lık Telefonda Yaptığın Temel Şeyler Aynı Alo Alo Mikrofon Birinde Ortalama Kamera Diğerinde Üst Seviye İkisindede İnstagram Girip Reels Kaydırma Aynı Ama Arada 120 K Fark Var Bildiğin Kameraya 120 K Ödüyorsun Gibi Aslındaöyle valla iphone alırken pişman olmadım değil alo alo sonuçta işi ülkecek tüketim sapıklığımız ve gösteriş merakımız var sözüm meclisten dışarı tabi geneli öyle evlenmeyi olsun gezmeyi olsun marifet sanıp gösteriş yapan çok bu iphoneların tutmasının sebebi bu zaten %70 oranda falan