Her ürün de bir şikayet yada eksik var malesef o yüzden işin zor. LG alanlar da iade ediyor, kimi titreme sorunundan kimi gray banding 'den. Bende oled...
Bana kalırsa şu an aşırı para gömmeyin derim, Oled monitörler sürekli gelişiyor ve GTA 6 PC versiyonu için bekleyecekseniz daha zamanı var sonuçta, o zamana...
Oled monitör hiç kullanmadım ama 2 günde bu şekle gelmesi cidden ürkütücü. Yanıklar için ciddi önlemler almışlar ama çokta pratik değil, ekran temizleme 5-6...
hocam titreme ve anlık flash problemi adapive-sync ve nvdia ayarlarından g sync kapatınca çözüldü.
karanlık ortamda parlaklık %30'da grayscale %95'te...
Evet farketmemişim hocam. VA paneli deneyimlemeden yorum bence sakıncalı, çok yanıltıyor IPS'den sonra. Gigabyte m32u modelini almadan önce Samsung VA...
Özetle sizin için, yan açı hariç üst kalite olmayan IPS panellerden oldukça iyi bir deneyim oldu sanırım. Bende de Gigabyte M32U modeli vardı IPS panel 4k...
Teşekkür ederim hocam. Ürünü daha yeni almışsınız biraz daha deneyimleyip +/- olarak yazarsanız çok faydalı olacaktır. Zaten LG sayfasında kampanya ay...
Benim icin monitör belki de ekran kartından önemli cünkü aldıgın şeye bakmanı sağlayan araç o. 5070 ti aldım 2k va panelden baktıktan sonra istedigimde oled...
Hayırlı olsun güle güle kullanın. IPS panelden sonra VA panelde renkler nasıl geldi gözünüze? Bir de IPS panelde ki gibi yan açılar net mi yoksa klasik va...
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Youtube incelemerinde yorumlarda titreme sorunundan bahsetmişler, sizde farketmişsiniz sanırım. Size sorum şu olacak...
merhaba arkadaslar monitör geldi bir kaç ayar sonrasında istedigim kıvamda 5070 ti ile kullanıyorum. internette henüz yeni oldugu icin detaylı kullanıcı...
Bende dün Adore mağazasından Adoro Boston model koltuğu aldım, suni derili. Teşhirdeki ürün çok rahattı, suni deri olması biraz sıkıntı yaratabilir birde...