Her ürün de bir şikayet yada eksik var malesef o yüzden işin zor. LG alanlar da iade ediyor, kimi titreme sorunundan kimi gray banding 'den. Bende oled bakıyordum beklemeye karar verdim.
Oled monitör hiç kullanmadım ama 2 günde bu şekle gelmesi cidden ürkütücü. Yanıklar için ciddi önlemler almışlar ama çokta pratik değil, ekran temizleme 5-6 dk sürüyormuş sanırım.
Evet farketmemişim hocam. VA paneli deneyimlemeden yorum bence sakıncalı, çok yanıltıyor IPS'den sonra. Gigabyte m32u modelini almadan önce Samsung VA panelli G7 'de kullanmıştım yan açılarının kötü olması beni rahatsız etmişti.
Özetle sizin için, yan açı hariç üst kalite olmayan IPS panellerden oldukça iyi bir deneyim oldu sanırım. Bende de Gigabyte M32U modeli vardı IPS panel 4k 144hz DCI-p3 %90 ve bir anda bozulunca monitör arayışına girdim. Bu monitör, 32" 4k monitörden sonra beni kesermi onu anlamaya çalışıyorum...
Teşekkür ederim hocam. Ürünü daha yeni almışsınız biraz daha deneyimleyip +/- olarak yazarsanız çok faydalı olacaktır. Zaten LG sayfasında kampanya ay sonuna kadar geçerliymiş, vakit var.
Benim nette araştırırken gördüğüm eksiler sizin de dediğiniz gibi dual mode olayının kalite olarak leş...
Hayırlı olsun güle güle kullanın. IPS panelden sonra VA panelde renkler nasıl geldi gözünüze? Bir de IPS panelde ki gibi yan açılar net mi yoksa klasik va panel gibi soluklaşıyor mu?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Youtube incelemerinde yorumlarda titreme sorunundan bahsetmişler, sizde farketmişsiniz sanırım. Size sorum şu olacak, 32" tam ekranda yani 24" yada 27" yapmadan 1080p 480hz deneyimi nasıl, yazılar veya görüntü net mi kötü mü masaüstünde yada oyunlarda...
Bende dün Adore mağazasından Adoro Boston model koltuğu aldım, suni derili. Teşhirdeki ürün çok rahattı, suni deri olması biraz sıkıntı yaratabilir birde sırt kısmı biraz kısa. Oyuncu koltuklarına da baktım aynı mağazadan ama hiç rahat değillerdi.
Bütün takılı kabloları sök sadece enerji kablosu kalsın. Sonra monitörün menü tuşuna bas ve çıkan menü ekranında da çizgiler varsa geçmiş olsun panel gidik. Menü de çizgi çıkmazsa, görüntü kablosunu ekran kartını vs. kontrol et.
3.0 serisi ile patlama sorunu yaşayanlar redditte konuşmuş. 3.1 olanlarda sorun bildirilmemiş henüz. Bende de C1200 3.1 olan var inşallah sıkıntı yaşamam.
Ses konusunda arkadaşların dediği gibi fan eğrisi ile işi çözebilirsin. Ben tipini şeklini ekranını beğendiğim için Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White modelini kullanıyorum. Fan hızını %40 'a çektim işlemci sıcaklığı oyunlarda masaüstünde 50-70 derece arası geziyor (amd r5 9600x) ama...
Radyatör kalınlığından dolayı her kasaya uymuyor. Sitesinden uyumlu kasa listesi vardı sanırım, düşünenler arsştırsın. Bu pro modelleri iyi soğutuyor ama fan sesi şikayeti varmış ama bence o hız profili ile çözülür. Bende ki thermalright soğutucularının da fanlari çok sesli mecbur %40...