Öneri 40.000 TL’ye Kadar En İyi Telefon Önerileri – Oyun, Kamera, Performans

Eyvallah hocam denicem honoru inşallah güzeldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide bu internette satılan telefonlar distribütör garantili falan oluyor yani resmi siteden ne farkı var telefon orjinal değil mi garanti farkı mı var sadece
DİSTRİBİTÖR Garantili Orjinal tam garanti oluyor satıcı garantililerde satıcının insafına kalırsınız başınıza bişey gelirse bulaşmayın

DİSTRİBİTÖR Garantili Orjinal tam garanti oluyor satıcı garantililerde satıcının insafına kalırsınız başınıza bişey gelirse bulaşmayın

Böyle yerlerden alabilir miyim?

Böyle yerlerden alabilir miyim?
evet ama Hepsiburada honor ürünlerinde resmi sponsor olmalı orda çok kampanya oluyor hbden o nedenle teknosa vatan medimarkt çok pahalı

hb linki atmışssın ordan al geç eğer alacağın zaman bütçen olmazsa s25fe/s24fe alabilirsin
Yani bir sorun olmaz dime hb linkteki çünkü diğerlerine göre ucuz. Hafta sonu vatan ve teknosa'ya gitmeyi düşünüyordum orada varmı diye yoksa internetten alıcam hb güvenli diyorsun yani

Yani bir sorun olmaz dime hb linkteki çünkü diğerlerine göre ucuz. Hafta sonu vatan ve teknosa'ya gitmeyi düşünüyordum orada varmı diye yoksa internetten alıcam hb güvenli diyorsun yani
trdeki ana sponsor hb normal ucuz olması vatanda var zaten incelemek istersen sadece

vatan pesin fiyatina 3 taksit yapiyorsa oyle alirsin sorun yok.

Samsung S25. 14T Pro'nun işletim sistemi yani HyperOS çöp

Geri