🔥XİAOMİ 15T PRO ÇIKTI : F/P KRALI AMİRAL GEMİSİ🔥

Evet Öyle Hani Telefonlar Cidden Bilgisayarlar Gibi Değil Hani 130 K'Lık Telefon İle 10 K'lık Telefonda Yaptığın Temel Şeyler Aynı Alo Alo Mikrofon Birinde Ortalama Kamera Diğerinde Üst Seviye İkisindede İnstagram Girip Reels Kaydırma Aynı Ama Arada 120 K Fark Var Bire Kameraya 120 K Ödüyorsun Gibi Aslında
güzel fotoğraf istiyorsan kamera alacaksın hacı en kral telefon olsun 40 50 k lık kameradan iyi fotoğraf çekmesi imkansız

Xiaomi 15'de Snapdragon 8 Gen 3 Var Sen Qualcomm Snapdragon 8 Elite 2 - Qualcomm Snapdragon 8 Elite (Gen 4) Sanıyorsun Herhalde Zaten Bunlardan Sonra En Güçlü İşlemci MediaTek Dimensity 9400+
güncel piyasada yokum ondan sordum zaten teşekkürler birde xiaomi 17 serisi tahmini ne zaman çıkar ve fiyat ne olur sizce

öyle valla iphone alırken pişman olmadım değil alo alo sonuçta işi ülkecek tüketim sapıklığımız ve gösteriş merakımız var sözüm meclisten dışarı tabi geneli öyle evlenmeyi olsun gezmeyi olsun marifet sanıp gösteriş yapan çok bu iphoneların tutmasının sebebi bu zaten %70 oranda falan
Hocam yatırım niyetiyle alanlarda var nakit dursa para eriyor diyor en azından iphonlarda fiyatını koruyabiliyor.

Hocam yatırım niyetiyle alanlarda var nakit dursa para eriyor diyor en azından iphonlarda fiyatını koruyabiliyor.
tabi orası ayrı ben iphone 13 yerine bir android alsaydım şuan değersizdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Geri