Öneri 40.000 TL’ye Kadar En İyi Telefon Önerileri – Oyun, Kamera, Performans

forumda biri honor 400 almıştı sanırım güncelleme 5 yıl değil 2 yıl mı 3 yıl mı ne alicakmış ona göre eğer onu tercih edersen :kekw:

O zaman ya samsung s24 plus yada honor 400 pro
s24+ hemen hemen s24feye eşit ben kullanıyorum çok iyi cihaz ama farkı verip honor almalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda biri honor 400 almıştı sanırım güncelleme 5 yıl değil 2 yıl mı 3 yıl mı ne alicakmış ona göre eğer onu tercih edersen :kekw:
nerde o konu iftiraya gerek yok mg7 pro o

s24+ hemen hemen s24feye eşit ben kullanıyorum çok iyi cihaz ama farkı verip honor almalı

Nerden bulucam bide IMEI falan sıkıntı o işler güvenilir bir yer olsa
HoCAM Bana güven YD alma güncellemelerde sıkıntı oluyo onda bunda gidip tekrar imei attırman lazım

ok haklısın ancak epeyde ve HBda 3 yıl yazdığını görebiliriz

Çok büyük bir sıkıntı yaratır mı yani telefonu alınmıyacak derecede bi problem mi?
yani hocam ben 2022de desteği kesile cihazla sıkıntı yaşamadım sorun olmaz ki zaten amiral gemisi alıyosun 3 yıl sonra devrim niteliğinde gelişme olmazsa s23 gibi kalır cihaz

bunlardan samsung portrede-şarjda geride ekran-işlemci-yazılım ve bataryada xiaomiden önde
xioami yazılımda çok çok geride videoda biraz geride(çözünürlükte) şarj ve portrede çok önde
honor batarya-şarj-portre olarak kusursuz çok çok önde diğerlerinden(ekran xioamiden biraz iyi)

işlemcide samsung>honor>xioami

sırasıyla
Oyun:Samsung>honor>xioami(samsung harici devasa fark yok)
Akıcı Arayüz ve Uzun Ömür:samsung>honor=xioami
Kamera:Samsung>honor>xiaomi
portre:Honor VS Xioami(İkiside mükemmel)>samsung
Video:samsung>honor>xiaomi
ekran:samsung>honor>xiaomi
şarj:xiaomi>honor>samsungx2
Peki S25+ fiyatı hakediyor mu yani belki zorlasam alabilirim ama yani değer mi?

Geri