Arama sonuçları: *

1. B1L0

Wireless Kulakiçi Kulaklık

Attığınız ürün gayet iyi hocam alabilirsiniz.
  2. B1L0

Amazon Kitaplarda ve Çizgiromanlarda 5 al 4 öde [Prime Özel]

Marvel hariç hepsi kapaklı geldi, hoşuma gitti :D okudukça yazarım hocam profilinize vs.
  3. B1L0

Epic games kış indirimi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/epic-games-kis-indirimleri-24-subata-kadar-gecerli.1072431/
  4. B1L0

Kargoya verildi bakalım yarın gelir. Çok yoğunum bu aralar ama teklilerden bir tane okurum belki.
  5. B1L0

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A8 LTE 4.999TL

Bu şekilde olanlara okey hocam, benim kastım bunun yerineLTE olmayan tablet önerilerine idi.
  6. B1L0

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A8 LTE 4.999TL

Arkadaşlar normal şartlarda diğer tabletlerin bundan çok daha iyi olacağının herkes farkında, LTE tablet ihtiyacı olan alsın bunu, LTE olmasına gerek yoksa konuya şöyle kötü böyle kötü demenize gerek yok :D
  7. B1L0

Hocam şimdi bakma fırsatım oldu, şunları ekledim sepete bir de iki ciltlik attığınız jizo ve ningyoyu ekledim. Marry grave'e tavsiye ederim demişsiniz ama bilemedim 5lik uzun kaçar mı, sıkar mı emin olamadım. Bu haliyle sepet nasıl, şunu çıkar bunu ekle diyebileceğiniz bir şey var mı? Şu an...
  8. B1L0

Hyperx kablosuz mouse pf has core 2

Başlık 'HyperX Pulsefire Haste2 1559 TL' https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-pulsefire-haste2-1559-tl.1072087/
  9. B1L0

Eyvallah hocam adamsın, marvel dc de olabilir ya
  10. B1L0

Hocam death note, full metal falan uzun seriler değil mi? Kısa olanları mı var? Ben çerezlik, max 2 3 kitaplık bir şey arıyorum. Şimdiye kadar sadece all you need is kill okudum, 2 kitap ve gayet güzeldi.
  11. B1L0

Prime yok diye görüntüleyemiyorum, birkaç kitaplık seri veya tek kitaplık çizgi roman, manga öneriniz var mı uyguna?
  12. B1L0

🔥İndirim Hepsiburada 1₺ ye ürün Verecek

Crax çubuk krakere benziyo :d
  13. B1L0

Steamden yapılan takas işlemi iptal edilebiliyor mu?

İtem senin envanterine geldikten sonra sorun olmaz.
  14. B1L0

❌İndirim Bitti! Xiaomi band 7 559 TL + kargo

Ben hiç akıllı saat/bileklik kullanmadım hocam, lakin kardeşime ben de benzer fiyattan aldım ve gördüğüm, birazcık incelediğim kadarıyla bu fiyattan ne beklenebileceğini farkında olan birisinin memnun kalmayacağını düşünmüyorum.
  15. B1L0

❌İndirim Bitti! Xiaomi band 7 559 TL + kargo

Bence alınır güzel ürün, kardeşime almıştım.
  16. B1L0

Lenovo'nun Alt Markası Erazer Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Lenovonun olduğunu bilmiyordum, sıvı soğtuma takılabilen laptop konseptini ilk bunların cihazlarında görmüştüm, beni epey etkilemişti açıkçası :D Ülkemize bildiğim kadarıyla yeni geldiler ama gerekli reklamı ve lansman fiyatlarını yapmadıklarını düşünüyorum. Bana kalırsa ilk zamanlarda...
  17. B1L0

Erkek KYK yurtlarında ortam nasıl?

Şans işi, kyk var evi aratmaz kyk var üni okutmaz. Yemek konusunda ortalama denilebilir genellikle, çok seçici davranmaz isen bir şekilde karnını doyuruyosun. Gelen oda arkadaşları çok önemli, onlarla iyi anlaşırsan bir şekilde geçinip gidiyosun. Rastgele oda ve yurda düşeceğin için şimdiden...
  18. B1L0

🔥İndirim Stanley Termos %30 İndirim 899 TL

Hocam yedek kapağın bir esprisi var sanmıştım, bir kapak zaten varken ikinciye neden ihtiyaç duydunuz anlamadım? İyi güldüm valla hocam inş başıma gelmez :D
  19. B1L0

Yakmama üzerine bir icatları olacağını zannetmiyorum :) 0.35 bir iki bardaklık bir şey, yanınıza almaya değer mi ayrı, 4 saat sıcak tutması ayrı tartışılır.
  20. B1L0

Yedek kapaktan kastınız ne hocam foto atma şansınız var mı Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.
Top Bottom