Neler Yeni

Erkek KYK yurtlarında ortam nasıl?

3.George

80+ Bronze
Erkek KYK yurtlarında ortamlar nasıl? KYK'ye gitmeyi düşünüyorum ancak ortamı falan kötü mü şans işi mi

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Valla yurttan yurda göre de değişir illa ki kardeşim ama en azından benim kaldığım yurtta çok iyiydi ortam eğlenceliydi her şekilde her şeyden eğlence çıkarabiliyorsun birçok arkadaşın oluyor ortamlar kuruyorsun, çok fazla gülmeli geçiyor :D Kyk çıktıysa hiç düşünmemen bile gerekli o fiyatlara barınma, yeme içme, çamaşır vs. vs. her şey içinde bir şekilde yaşamını sürdürmen güzel bir ayrıcalık.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla yurttan yurda göre de değişir illa ki kardeşim ama en azından benim kaldığım yurtta çok iyiydi ortam eğlenceliydi her şekilde her şeyden eğlence çıkarabiliyorsun birçok arkadaşın oluyor ortamlar kuruyorsun, çok fazla gülmeli geçiyor :D Kyk çıktıysa hiç düşünmemen bile gerekli o fiyatlara barınma, yeme içme, çamaşır vs. vs. her şey içinde bir şekilde yaşamını sürdürmen güzel bir ayrıcalık.
Zor mu peki yemek içme, temizlik, hırsızlık oluyor mu? İnş seninki gibi bir yurt denk gelir bana

wunderbar

80+
baba maç günü stadyuma dönüyor. özellikle galatasaray tayfası çok low IQ. ama fiyatına falan değiyor. istanbul anadolu yakasındaki kykların yemekleri çok iyi. onun dışında 2 kişi kalıyorsan çok çok iyi

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Zor mu peki yemek içme, temizlik, hırsızlık oluyor mu? İnş seninki gibi bir yurt denk gelir bana
Zor olacak bir şeyi yok ki kanka her şeyi onlar yapıyor temizliklerini düzenli olarak gelip yapıyorlar odalara, katlara. Yemek olarak ta benim zamanımda devletin ücretsiz istihkak verdiği belli bir tutar vardı kahvaltı ve akşam yemeğine ayrı ayrı. Her yemeğin içeceğin tatlının kısaca her şeyin belli bir fiyatı var o fiyat devletin sana sunduğu tutarı geçerse üstünü sen tamamlıyordun ama en son kardeşimden bildiğim kadarıyla sabit menü çıkarmaya başlamışlar onu şuan kalanlara sormak daha kesin bir bilgi olacaktır. Hırsızlık olmuyordu sonuçta askerlik değil orası herkes belli bir şeyi aşmış insanlar olduğu için ha denk gelebilir mi gelebilir insandan insanına göre değişir her şehirden gelen her türlü insan var çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berkay Aydın
Erkek KYK yurtlarında ortamlar nasıl? KYK'ye gitmeyi düşünüyorum ancak ortamı falan kötü mü şans işi mi
Hırsızlık olması zor dolaplarda kilit var, ortam biraz şansa bağlı yemekler iade eder et yemekleri dışı iyi oluyordu tavuk falan, kahvaltı biraz zayıf kalıyor ama sandviç alıp cikiyorum ben

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
İyi arkadaş gelirse iyi kötü arkadaş gelirse kötü.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şans cidden şans işi.
Çok iyi de olabilir çok kötü de.
Bazı arkadaşlarımın odaları çok iyi arkadaş olarak adamlar gayet keyifliler ama ben o konuda çok şanslı değilim.
yemek de şans işi mesela bizim yurdun yemekleri akşam yemeği olarak iyi bence ama üst yurtta yemek bile çıkmıyormuş bir saatten sonra.
Hırsızlık ise gene değişir benim katımda adam 3 gün laptopunu ortak ders çalışma alanına koydu elleyen olmadı. hırsızlık olarak da maks bi kıyafet hırsızlığı duydum onun dışında duymadım o da bir defa oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berkay Aydın
şans cidden şans işi.
Çok iyi de olabilir çok kötü de.
Bazı arkadaşlarımın odaları çok iyi arkadaş olarak adamlar gayet keyifliler ama ben o konuda çok şanslı değilim.
yemek de şans işi mesela bizim yurdun yemekleri akşam yemeği olarak iyi bence ama üst yurtta yemek bile çıkmıyormuş bir saatten sonra.
Hırsızlık ise gene değişir benim katımda adam 3 gün laptopunu ortak ders çalışma alanına koydu elleyen olmadı. hırsızlık olarak da maks bi kıyafet hırsızlığı duydum onun dışında duymadım o da bir defa oldu
Ortak çalışma odası izlenmiyor mu hocam orada başkasının eşyasını elleyemessin ki

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,947
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Şans işi, kyk var evi aratmaz kyk var üni okutmaz. Yemek konusunda ortalama denilebilir genellikle, çok seçici davranmaz isen bir şekilde karnını doyuruyosun. Gelen oda arkadaşları çok önemli, onlarla iyi anlaşırsan bir şekilde geçinip gidiyosun. Rastgele oda ve yurda düşeceğin için şimdiden üzerine çok düşünmesen iyi olur

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Aykut
Tamamen şansa bağlı. Oda arkadaşların iyiyse kolay ve güzel geçer. Kötü gelirse eziyet gibi gelir. Yemekhanede artık sabit menü çıkıyor. Ek yemek almak istersen ek yemeğin parasını ödüyorsun. Bizim yurtta genellikle yemekler kötü olurdu ve sürekli dışardan istenirdi. Hırsızlık vardı ama çok değil. Sistem kendi atıyor ama kyk'ları iyice bir incele. Tipleri var. Tiplere göre fiyatlar da değişiyor. 1.tip en kötü, 2,3,4 diye çıktıkça güzelleşiyor yurt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom