Zor mu peki yemek içme, temizlik, hırsızlık oluyor mu? İnş seninki gibi bir yurt denk gelir banaValla yurttan yurda göre de değişir illa ki kardeşim ama en azından benim kaldığım yurtta çok iyiydi ortam eğlenceliydi her şekilde her şeyden eğlence çıkarabiliyorsun birçok arkadaşın oluyor ortamlar kuruyorsun, çok fazla gülmeli geçiyorKyk çıktıysa hiç düşünmemen bile gerekli o fiyatlara barınma, yeme içme, çamaşır vs. vs. her şey içinde bir şekilde yaşamını sürdürmen güzel bir ayrıcalık.
Zor olacak bir şeyi yok ki kanka her şeyi onlar yapıyor temizliklerini düzenli olarak gelip yapıyorlar odalara, katlara. Yemek olarak ta benim zamanımda devletin ücretsiz istihkak verdiği belli bir tutar vardı kahvaltı ve akşam yemeğine ayrı ayrı. Her yemeğin içeceğin tatlının kısaca her şeyin belli bir fiyatı var o fiyat devletin sana sunduğu tutarı geçerse üstünü sen tamamlıyordun ama en son kardeşimden bildiğim kadarıyla sabit menü çıkarmaya başlamışlar onu şuan kalanlara sormak daha kesin bir bilgi olacaktır. Hırsızlık olmuyordu sonuçta askerlik değil orası herkes belli bir şeyi aşmış insanlar olduğu için ha denk gelebilir mi gelebilir insandan insanına göre değişir her şehirden gelen her türlü insan var çünkü.Zor mu peki yemek içme, temizlik, hırsızlık oluyor mu? İnş seninki gibi bir yurt denk gelir bana
Hırsızlık olması zor dolaplarda kilit var, ortam biraz şansa bağlı yemekler iade eder et yemekleri dışı iyi oluyordu tavuk falan, kahvaltı biraz zayıf kalıyor ama sandviç alıp cikiyorum benErkek KYK yurtlarında ortamlar nasıl? KYK'ye gitmeyi düşünüyorum ancak ortamı falan kötü mü şans işi mi
İyi arkadaş gelirse iyi kötü arkadaş gelirse kötü.Erkek KYK yurtlarında ortamlar nasıl? KYK'ye gitmeyi düşünüyorum ancak ortamı falan kötü mü şans işi mi
şans cidden şans işi.Erkek KYK yurtlarında ortamlar nasıl? KYK'ye gitmeyi düşünüyorum ancak ortamı falan kötü mü şans işi mi
Ortak çalışma odası izlenmiyor mu hocam orada başkasının eşyasını elleyemessin kişans cidden şans işi.
Çok iyi de olabilir çok kötü de.
Bazı arkadaşlarımın odaları çok iyi arkadaş olarak adamlar gayet keyifliler ama ben o konuda çok şanslı değilim.
yemek de şans işi mesela bizim yurdun yemekleri akşam yemeği olarak iyi bence ama üst yurtta yemek bile çıkmıyormuş bir saatten sonra.
Hırsızlık ise gene değişir benim katımda adam 3 gün laptopunu ortak ders çalışma alanına koydu elleyen olmadı. hırsızlık olarak da maks bi kıyafet hırsızlığı duydum onun dışında duymadım o da bir defa oldu
yok izlenmiyor sadece giriş kat izleniyor çok küçük kısmıOrtak çalışma odası izlenmiyor mu hocam orada başkasının eşyasını elleyemessin ki