Neler Yeni

Üniversite nasıl bir yer?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Yuzarsef
hocam zaten türkiyede kalmayı düşünmüyorum allah nasip ederse yurt dışına gideceğim ama burda üni okumadan gidip orda üni okumak hem daha zor hem daha maliyetli olabilir
benden sana tavsiye TR de gittiğin zaman kendini hesaplaman lazım. Mesela ben karı-kız muhabbetine veya alkol gibi genel geçer şeylere meyilli değilim sosyalleşmiyorum o yüzden. Zaten gittiğin zaman hoca olacak kişilerin vasatlığını da göreceksin derlseri genelde Power Point anlatır sen bir şeyler ezberler sınavdan geçersin. O arada benim gibi okuyup araştıracağına inanıyorsan bir şeyler koyabilirsin fakat yurt dışında da AB ülkelerine gitmeyeceksen geleceğin parlak olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
...
anladım sizce sadece arkadaş ortamı için gidilirmi o kadar para ve zaman?
Asıl amacın mesleğini almak olsun, ne de olsa orası geleceğini belirleyen yer.
Yani arkadaş ortamı için gidilir. Ama sadece arkadaş ortamı için gidilmez.
Üniversite eğlenme yeri bunu hocalar da söyler. insan nedense biraz boşluyor, sanırım rahatlıktan(en azından 12 yıllık eğitimden). :D

benden sana tavsiye TR de gittiğin zaman kendini hesaplaman lazım. Mesela ben karı-kız muhabbetine veya alkol gibi genel geçer şeylere meyilli değilim sosyalleşmiyorum o yüzden. Zaten gittiğin zaman hoca olacak kişilerin vasatlığını da göreceksin derlseri genelde Power Point anlatır sen bir şeyler ezberler sınavdan geçersin. O arada benim gibi okuyup araştıracağına inanıyorsan bir şeyler koyabilirsin fakat yurt dışında da AB ülkelerine gitmeyeceksen geleceğin parlak olacaktır.
hocam bende karasız kaldım acaba üniversiteyi burda bitirip direkt yurtdışında çalışmayamı başlıyayım yoksa ordamı üniye gideyim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Garip bir yer

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz
abiler şuan mesem lise 11.sınıfım 2 sene sonra mezun olacağım. çevremdeki herkes üniversitede en azından ortamı için git diyor benim internetten gördüğüm kadarı ile kız-erkek ilişkileri dışında bir ortam yok :D
bölümden bölüme değişir ama genelleme yapmak gerekirse şuan herkes üni mezunu kasiyerler bile şuan grafik tasarım okuyorum ileride nasıl bir yol çizerim bilemiyorum sizce üniversite okunmalımı? herkes ortam için bile gidilir diyor nedir bu ortam? üni okumak değecekmi?
sana ortamı gör dedikleri ortam kızlı erkekli dıbtıs dıbtıs ortam değil. üniversite için şehir dışına gittiğin zaman tamamen kendi başına kalıyorsun. bu yaptığın her şeyin kendi sorumluluğunda olması anlamına geliyor. ayrıca yurtta kalırsan diğer oda arkadaşların ile yaşayacağın sorunlar paranın idaresini oturtman ve tüm bu sosyalleşmeyi dersleri asmadan gerçekleştirmen gerekiyor.
amfi işi kolpa bu arada yılda bir anca girersiniz. lisedeki sınıfların 3 katı büyüklüğünde bi alan düşün aynı sıralarda derse giriyosun tek fark lisede sıralar boşta duruyor. bunda bütün sıralar arkadan öne birbirine kaynaklı hareket etmiyolar

sana ortamı gör dedikleri ortam kızlı erkekli dıbtıs dıbtıs ortam değil. üniversite için şehir dışına gittiğin zaman tamamen kendi başına kalıyorsun. bu yaptığın her şeyin kendi sorumluluğunda olması anlamına geliyor. ayrıca yurtta kalırsan diğer oda arkadaşların ile yaşayacağın sorunlar paranın idaresini oturtman ve tüm bu sosyalleşmeyi dersleri asmadan gerçekleştirmen gerekiyor.

amfi işi kolpa bu arada yılda bir anca girersiniz. lisedeki sınıfların 3 katı büyüklüğünde bi alan düşün aynı sıralarda derse giriyosun tek fark lisede sıralar boşta duruyor. bunda bütün sıralar arkadan öne birbirine kaynaklı hareket etmiyolar
hocam bana çoğu kişi ortamdan onu kastettiğini anladım fakat. şu yazınızdaki gibi maddi sıkıntım yok. sana ortamı gör dedikleri ortam kızlı erkekli dıbtıs dıbtıs ortam değil. üniversite için şehir dışına gittiğin zaman tamamen kendi başına kalıyorsun. bu yaptığın her şeyin kendi sorumluluğunda olması anlamına geliyor. ayrıca yurtta kalırsan diğer oda arkadaşların ile yaşayacağın sorunlar paranın idaresini oturtman ve tüm bu sosyalleşmeyi dersleri asmadan gerçekleştirmen gerekiyor. | bununla alakalı bir sıkıntım yok sanırım çok asosyalım ondan diyor olabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Yuzarsef

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dostum üni ortamı o kadar anormalki. Arkadaş grubunda içende var madde kullananda hoca olanda. Yıl başında arkadaşlar içiyordu sabahında namaz kılmaya camiye gitmiştik sen düşün ortamı.

Mert

80+ Silver
Hangi üniversite ve bölüm olduğuna bağlı değişir. Ben abartıldığına inanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom