Deepcool Ch160 kasada aynı markanın b850i modelini ryzen 7800x3d ile kullandım. Gayet memnundum. İtx anakartlar içerisinde güncel soketler bakımından daha...
Hocam üründe dram olup olmadığını çoğu yer göstermiyor sanırım çok ayrıntı bir detay olması sebebi ile. Benim kullandığım üründe de bu özellik yok ozaman...
Çok bilmemekle beraber dram mevzusundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Dramsız ssd'lerde bu şekilde yoğun okuma yazma işlemlerinde cortlayabiliyor. Ben de...
zayıf halka ssd gözüküyor. ki ssd, indirme hızlarından daha fazla okuma ve yazma hızına sahip. İndirme yaparken dosyalar tek parça halindeyse ssd'nin vaad...
Ben de yakın zamanda msi b450i için bir yer arıyordum. Sosyal medyada ve internet araştırmasında karşıma 2-3 yer çıktı. 2 tanesi (Ensa-Profix) anakartlar...
ben pek ıtx sistemlerden ya da kasanın uyumlu olduğu parçalardan fazla zaman ayırıp inceleyemediğim için bilmiyorum bakmaya vaktim olmuyor. ikinci elden...
Hocam 25k'ya anca ikinci el sistem dizebilirsin ki belki o da eski nesil bi sistem olur.
Anakart olarak x370i, b450i ya da a520i denk gelmen lazım ki...
Edit: 2118 sürüm geldi, dış korumadan anlaşılıyordu. Sahibiyle konuştum, iade ürünleri zaten tekrar satmıyoruz dedi. O yüzden içinden bozuk üründe çıkabilir...