Siteden talep açtım bu sebeple, 2x16 bitti diye böyle aldım koşullara aykırı bir şey de yapmadım siparişim tanımınıza uyuyor dedim zaten biri siparişimi...
Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin...
Hali hazırda a320 chipsetle Ryzen 5600 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Burada senin bütçen önemli. Elindeki malzemeyi kullanıp ekstra masraf yapmadan...
madem 2-3 dk içinde kapanıyor ve kapandığı andaki sıcaklıkları göremiyorsunuz. Telefonunuzun video kısmına tam sıcaklıkların olduğu bölümü denk getirin...
bu konu derya deniz. Ben deepcool ch160 kasada i3 12100f kullanıyorum. Genellikle ofis işleri yaptığım için hem soğutması daha kolay oluyor. Ayrıca asrock...
Bütçeyi korumak açısından d32 pro matx destekliyorsa anakart kısmında itx ile kendinizi sınırlamamış olursunuz. Herhangi bir bütçe sınırlamanız olmadığı...
Wifi kartları öyle aşırı ısınma yapmaz ki. Ayrıca mercusys tp-link'in alt markasıdır. Genellikle fiyat performans ürünleri vardır. 2-3 yıldır mercusys halo...
Sarı site üzerinden 2 haftadır 7500f bakıyorum. 4500'e de satan var. 7000'e de. Ama genellikle 5000 - 5200 bandına yaklaştığında satılıyor. Bu fiyata...
Şöyle yazıyor
"Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Vatan Bilgisayar iptal etme hakkını saklı tutar."
ben 2...