Vgroover isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Şöyle yazıyor "Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Vatan Bilgisayar iptal etme hakkını saklı tutar." ben 2 tane 16 gb 5600 mhz sipariş vermiştim. Bir tanesini iptal etmişler
  2. V

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

22:00'da mağazalar kapanınca yapıyorlar. Amaç satışların indirimle birlikte gece de devam etmesi diye düşünüyorum.
  3. V

12600KF'den 7500F'e Geçilir mi?

bence bu daha mantıklı. İşlemci testlerine baktınız mı youtube üzerinden. Harcayacağınız para oranında fps alabilecek misiniz. Benim fikrim; ddr5 ram fiyatları düşene kadar ddr4 üzerinden upgrade gitmek (ekran kartı vs..) daha mantıklı.
  4. V

❌İndirim Bitti! 3169 LİRA .Patriot P400 V4 1TB M2 SSD 6000mbs/5000mbs 3

Demek ki fiyatlarda aman aman artış yokmuş. İstenirse bu fiyatlara satılabiliyormuş
  5. V

🔥İndirim COLORFUL CVN B860I GAMING FROZEN 6999TL

Hocam her iki sistemi de aktif olarak kullanıyorum. Evde atx, iş yerinde itx. Deepcool Ch160 ile h610i kullanıyorum. Tabi ddr4 olarak. ddr5 ramlerin yanına yaklaşılmıyor maalesef. Sırf bu yüzden ddr5'e geçemeyip ddr4'te kalıyorum.
  6. V

Gelmiş geçmiş en iyi Windows seçiyoruz.

ms-dos ve windows 95'ten itibaren hepsini kullandım. Win98 de fena değildi. 32 mb ram ile gayet rahat çalışıyordu. Win Xp 32 mb ram ile pek geçinemese de çalışıyordu. Benim fikrim ise Xp = Win7>Win10>ve diğerleri şeklinde.
  7. V

100mbps internete geçtik bu değer normal mi ?

vdsl ise internet sağlayıcısı şirket hızınızı 85'e sabitlemiştir. Yoksa kablo ile bağlantıda 94'te kalması gerek
  8. V

100mbps internete geçtik bu değer normal mi ?

vdsl ise pc'de kablo ile 94'te tıkanır. Fiber ise 110'a kadar zorlayabilir. Tabi kablonuz, ethernet kartınız vs uygunsa. Ayrıca 100 kaldırmıyor hızınızı 85'e sabitlemiş de olabilirler
  9. V

Yardım Internet 100mbps'e sabitlendi / "Bilgisayarınızda Geçerli Saat doğru olmayabilir"

Bende de bazen oluyordu. Kabloyu değiştirince toparlıyordu. Peki lan driverinin güncel hali varsa onu yüklemeyi dener misiniz
  10. V

Yardım Internet 100mbps'e sabitlendi / "Bilgisayarınızda Geçerli Saat doğru olmayabilir"

Hocam kablo olarak ne kullanıyorsunuz. Kablonun üzerinde cat5, cat5e, cat6 ne yazıyor ?
  11. V

Pc için aldığım bu ethernet kablosu iyi midir??

İnternet hızınız 1 gbit üzeri değilse yeterlidir
  12. V

R5 5600 İçin Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar yazmış ama daha sonra okuyacaklar için ben de ekleyeyim. İntel tarafını bilmiyorum ama amd tarafında stok fan ofis işlemleri için anca idare eder. Ben oyun oynayacağım diyorsanız kule tipi veya sıvı soğutma şart. Kule tipi isterseniz en az 120mm fana sahip bir kule tipi almanız...
  13. V

❌İndirim Bitti! Apple Mac mini M4, 16GB, 256GB SSD 29.997,80 TL

PT'de eğitim indirimi ile 28.999 TL https://www.pt.com.tr/mac-mini-m4-10cpu-10gpu-16gb-256gb-mu9d3tu-a
  14. V

Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

Hocam selamlar, üstteki yorumların tamamını okuyamadım. Sessizlik konusunda noctua > be quiet > arctic şeklinde gelir. Tabi modelden modele değişmekle birlikte. Üç markanın da ürünlerini kullandım. Noctua A12x25'ler efsane. Sesini duymazsınız bile. Be Quietların bazı modelleri de noctua'nın...
  15. V

Yardım Anakartta Type-C Girişi Yoksa nasıl bir dönüştürücü ile kullanılabilir mi ?

Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Aparat aynı. Usb 3.0 (19 pin) bölümüne takmıştım. Sizde de sorun olmayacaktır.
Geri