Vgroover isimli üyenin son içerikleri

1. V

Behringer Bh470 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı Sepette 1343 TL

Ben 2 yıldır kullanıyorum. Müzikle uğraştığım için referans monitörlerin yanına geceleri rahat rahat müzik dinleyebilmek için almıştım. Başlangıç seviyesi referans kulaklık. Behringer umc202hd ses kartı ile gitar kayıtlarımda kullanıyorum.
  2. V

Çözüldü✓ Format SSD Görünmüyor

bios'ta ssd gözüküyor. Burada gözükmüyorsa elinizdeki iso'da problem vardır. İso'yu tekrar usb belleğe yazdırıp deneyebilirsiniz.
  3. V

Turknet 1000mbps Fakat Pcde 100mbpsde Sınırlı

Cat5E normalde 1 gbit verebilir. Benim de başıma şöyle bir şey geldi. Cat6 kablonun 7. veya 8. kablosu tam oturmamış, temas etmiyorsa 100 mbit ile sınırlıyor. Kablo test cihazı ile kontrol edince farketmiştim.
  4. V

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Konya'dan aldığımda kordonu vardı zaten. Konya'dan alınanı iade ederken kordonla birlikte iade etmiştim. Sivas'tan gelende kordon çıkmadı ama kordon ayarladılar sağolsunlar. Kordon için herhangi bir ek ücret vermedim.
  5. V

Ben de önce Konya Selçuk mağazasından apple watch series 10 aldım. İçinden icloud hesabı çıktı. Sonra Aksaray'dan iade edip, sivastaki series 10'u aldım. Telefon ile eşleştirdim. Şimdilik sorun yok. Cihazda çizik dahi yok, pili %100.
  6. V

Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

Anakartınızın üzerinde ledler vardır. Cpu-gpu-dram şeklinde. Sistem düzgün açılmadığında o ledler hangi malzemede sorun olduğunu gösterir. Sizde de aynı şekilde ledler var mı ?
  7. V

Bana Orjinal Saticidan Mx7 Termal Macun Lazim

Olabilir de olmayabilir de. Satıcı resmi distribütör değil. Zaten yukarıda arkadaşlar yazmış. Teknobiyotik arctic'in resmi satıcısıdır. Teknobiyotik'te sahte çıkacağını sanmıyorum. Diğer yerlerde her zaman bir ihtimal vardır. Ayrıca mx-6'yı yaklaşık 2 yıldır ihtiyaç olunca açıp kullanıyorum.
  8. V

🔥İndirim Baseus Airpow 20.000 Mah Powerbank 799 TL!

powerbank'lerle ilgili çok bilgim yok hocam. O yüzden ne desem yalan olur
  9. V

baseusun sanırım bu serisi kronik şişme sorunu vardı. Ekranlısı 1 yılın sonunda şişmişti. Stres çarkı niyetine masanın üzerinde döndürebiliyordum. Bazı yorumlarda xiaomi'nin bazı serilerini uzun yıllar kullananlar olduğunu okumuştum
  10. V

şişen seriden mi bunlar ?
  11. V

Teşekkürler hocam. Ben de konyadan series 10 aldım. Fakat daha önce bir icloud ile eşleştiğinden kendi telefonumla eşleştiremedim. Yardımcı olacaklarını söylediler, bakalım bekleyeceğim
  12. V

Hocam demoyu kaldırırken hangi aşamalardan geçti, siz gördünüz mü ?
  13. V

🔥İndirim Asus Prıme A520m-E/Csm 3600mhz(Oc) Ddr4 Am4 M.2 HDMI Dvı D-Sub Matx Ankrt 2499tl

benim fikrim eğer a320 sizin işinizi görüyorsa devam edip fırsat olunca ddr5'e geçmek mantıklı diye düşünüyorum
  14. V

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

hocam toplam 5 tane fan var (işlemci soğutucu hariç) 3 tanesi BL066 olması lazım. Diğer 2 tanesini net hatırlamıyorum ama bl092 'di galiba. Alalı 6-7 sene olmuştur muhtemelen. Gık demeden hala taş gibiler
  15. V

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

hocam ilk cümlenizi artırıyorum. 999 liraya dragos alan adamlar noctua kınıyor :) Ben de itx sistemde u12a chromax kullanıyorum. Dediğiniz gibi kahverengi olanlar biraz çirkin. Ama ömürlük soğutucular. Atx sistemde ise deepcool ak620'nin fanlarını noctua a12x25 ile değiştirdim. Ayrıca bequiet...
Geri