Vgroover isimli üyenin son içerikleri

1. V

Bana Orjinal Saticidan Mx7 Termal Macun Lazim

Olabilir de olmayabilir de. Satıcı resmi distribütör değil. Zaten yukarıda arkadaşlar yazmış. Teknobiyotik arctic'in resmi satıcısıdır. Teknobiyotik'te sahte çıkacağını sanmıyorum. Diğer yerlerde her zaman bir ihtimal vardır. Ayrıca mx-6'yı yaklaşık 2 yıldır ihtiyaç olunca açıp kullanıyorum.
  2. V

🔥İndirim Baseus Airpow 20.000 Mah Powerbank 799 TL!

powerbank'lerle ilgili çok bilgim yok hocam. O yüzden ne desem yalan olur
  3. V

baseusun sanırım bu serisi kronik şişme sorunu vardı. Ekranlısı 1 yılın sonunda şişmişti. Stres çarkı niyetine masanın üzerinde döndürebiliyordum. Bazı yorumlarda xiaomi'nin bazı serilerini uzun yıllar kullananlar olduğunu okumuştum
  4. V

şişen seriden mi bunlar ?
  5. V

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Teşekkürler hocam. Ben de konyadan series 10 aldım. Fakat daha önce bir icloud ile eşleştiğinden kendi telefonumla eşleştiremedim. Yardımcı olacaklarını söylediler, bakalım bekleyeceğim
  6. V

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Hocam demoyu kaldırırken hangi aşamalardan geçti, siz gördünüz mü ?
  7. V

🔥İndirim Asus Prıme A520m-E/Csm 3600mhz(Oc) Ddr4 Am4 M.2 HDMI Dvı D-Sub Matx Ankrt 2499tl

benim fikrim eğer a320 sizin işinizi görüyorsa devam edip fırsat olunca ddr5'e geçmek mantıklı diye düşünüyorum
  8. V

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

hocam toplam 5 tane fan var (işlemci soğutucu hariç) 3 tanesi BL066 olması lazım. Diğer 2 tanesini net hatırlamıyorum ama bl092 'di galiba. Alalı 6-7 sene olmuştur muhtemelen. Gık demeden hala taş gibiler
  9. V

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

hocam ilk cümlenizi artırıyorum. 999 liraya dragos alan adamlar noctua kınıyor :) Ben de itx sistemde u12a chromax kullanıyorum. Dediğiniz gibi kahverengi olanlar biraz çirkin. Ama ömürlük soğutucular. Atx sistemde ise deepcool ak620'nin fanlarını noctua a12x25 ile değiştirdim. Ayrıca bequiet...
  10. V

Sessiz Güç Kaynağı Önerisi

Hocam psu neredeyse ömürlük bir bileşen. Bir kere iyisini alırsanız anakartlar, işlemciler eskitir emekliye ayırırsınız ama psu taş gibi çalışmaya devam eder
  11. V

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Hocam sanırım amazon depo da birine itelemeye çalışıyor :)
  12. V

🔥İndirim Baseus Star Lord 22,5 Watt 20000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank 999tl

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Bunun 10.000'liği vardı. 2 sene içinde toplamda 40 kere şarj deşarj olmamıştır ama 2. senenin sonunda powerbank şişmeye başladı. Öyle ki düz bir zeminde stres çarkı gibi döndürebiliyordunuz. Sonradan bu modelde kronik şişme sorunu olduğunu okumuştum. Tabi elektronik...
  13. V

Amd Ryzen 7 9800x3d Yanıyor.

En kritik sorulardan biri cevapsız kalmış
  14. V

Cooler Master SFX PSU Kabloları Nereden Bulunur?

bazı butik kablo yapanlar yapabilir hocam. 3-4 sene önce modifiye malzemecisi'ne uzatma kablosu yaptırmıştım. Memnun kalmıştım. Şimdi baktım da web sitesini kapatmış, fakat telefon numarası bırakmış. Dilerseniz bir iletişime geçin.
  15. V

🔥İndirim Baseus Tungsten Gold 240 W 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu 269TL

juo 240w dijital ekranlıyı, matebook şarj ederken kullanıyorum. Memnunum
Geri