Vgroover isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Plus G3 2TB 5445TL

Hocam bu ürün geceleri indirime giriyor mu, bilginiz var mı ?
  2. V

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

Megane'de eco modu var. Gaz tepkisini epey kısıyor. Yukarıdaki yazdığım tüketimler sakin kullanım. Agresif sürüşlerde rakamlar yukarı çıkacaktır. Yakıt konusu aklınıza yatıyorsa neden olmasın
  3. V

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

Ben megane 1.3 icon kullanıyorum. Şehir içi (Aksaray) 8.0 lt tüketiyor. Clio ağırlık avantajından bi miktar daha az tüketecektir. Şehir içi dizel araçlar biraz daha ekonomik olur. Ha megane'de bile gidişi çok güzel. 200'e kadar soluksuz hızlanıyor. Bir önceki aracım 1.4 tdi polo idi. Şehir içi...
  4. V

❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

Arkadaşlar 32'inç monitör taşıyor. Viewsonic 3219 kullanıyorum. Gayet de memnunum.
  5. V

❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

arkadaşlar fırsat bitmiş ama bir sorum olacak. Tp Link cihazları easymesh ile mesh oluyorlar. Mercusys cihazlarında bu durum var mı ? Örneğin bundan 2 tane alınsa mesh olur mu ? Edit : Oluyormuş, mercusys'nin web sitesinde Easymesh ile uyumlu olduğu yazıyor. Hatta uyumlu cihaz listesi de...
  6. V

MSİ RTX 2060S Macun Değiştirmeli miyim?

Ben de hotspot sıcaklığını önemsiyorum. Tabi çekirdek sıcaklığı da önemli ama genellikle kart üzerindeki en yüksek değer hotspot oluyor. Benim fikrim hotspot 95-100 üzerinde ise bakım yapılmalı.
  7. V

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Ben de merak ediyorum. Sahibindenin yenilenmiş cihazları var. Bazılarının fiyatları uygun oluyor, üstüne taksit olayı da güzel.
  8. V

EA Games Oyun Başlatılamadı

Bende de aynı problem vardı. Msi afterburner açıkken yaptığını keşfettim. Siz de arkaplanda çalışan uygulamaları teker teker kapatarak deneyin isterseniz
  9. V

EA Games Oyun Başlatılamadı

Hocam selamlar, oyunu başlatırken msi afterburner açık mı ?
Geri