Hocam 25k'ya anca ikinci el sistem dizebilirsin ki belki o da eski nesil bi sistem olur.
Anakart olarak x370i, b450i ya da a520i denk gelmen lazım ki fiyatları da aşağı yukarı 3500'dan başlar yukarı doğru çıkar.
Psu olarak sfx psu istersen geçen hafta incehesap'ın indirimlerinde lian li sp750...
yanlış okumadım değil mi 5600 üzerine 3k istediyse hemen al. İkinci el 5800x3d'ye mantıksız bir biçimde 7800x3d'den fazla istiyorlar diye hatırlıyorum. Teyit etmek amacıyla 5800x3d ikinci el fiyatlarına bakabilirsin
3 tane sistemimde Noctua ürünleri kullanıyorum. Atx kasada Deepcool ak620 nin fanlarını Noctua a12x25 ile değiştirdim. Yük altında epey farketti. İtx sistemde u12a kullanıyorum. Fan sesi yok. Bir de asrock deskminide l9a kullanıyorum. Onda da aynı şekilde yük altında ve boşta ses duymak...
Sorundan bağımsız olarak 2 bin lira farka rog b850i düşünmez misiniz ?
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-b850-i-gaming-wifi-amd-b850-am5-ddr5-8400-dp-hdmi-cift-m2-usb3-2-gen-2x2-wifi-7-bt-aura-rgb-2-5gbit-lan-mini-itx-pm-HBC00007MO396
12499 TL
Mesh sistem düşünmez misiniz. İnternet hızınız kaç mbit bilmiyorum ama mercusys halo h80x, tp link deco x50 gibi ürünler 1000 mbit'e kadar işinizi görür.
hocam selamlar, konu üzerinden 15 gün geçmiş fakat aklıma takılan bir soru var. lokasyon olarak şehir merkezinde mi yoksa kırsal yerde mi oturuyorsunuz. Ben de bf1 oynuyorum. Ping değerleri ortalama kaç. Dalgalanma vs oluyor mu ?
Ben 2 yıldır kullanıyorum. Müzikle uğraştığım için referans monitörlerin yanına geceleri rahat rahat müzik dinleyebilmek için almıştım. Başlangıç seviyesi referans kulaklık. Behringer umc202hd ses kartı ile gitar kayıtlarımda kullanıyorum.
Cat5E normalde 1 gbit verebilir. Benim de başıma şöyle bir şey geldi. Cat6 kablonun 7. veya 8. kablosu tam oturmamış, temas etmiyorsa 100 mbit ile sınırlıyor. Kablo test cihazı ile kontrol edince farketmiştim.