DE KARDEŞİM TUTAN MI VAR SENİ. AYRICA FİKİR SUNMAMIŞSSIN Kİ, AMD KÖTÜ NVİDİA SÜPER DEMİŞSİN. NEYE SAYGI DUYALIM. AMD FANI DA DEĞİLİM GÜZEL KARDEŞİM. HANGİSİ FİYAT PERFORMANS İSE ONU ALIRIM
Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin. Sizi arayıp telefon üzerinden yeni sipariş oluşturup 2.'yi gönderiyorlar. Bir önceki indirimden iptal edilen 2. rami mail yöntemiyle almıştım.
madem 2-3 dk içinde kapanıyor ve kapandığı andaki sıcaklıkları göremiyorsunuz. Telefonunuzun video kısmına tam sıcaklıkların olduğu bölümü denk getirin. Oynamaya başlayın. Nasılsa telefondan video çekiyor olacaksınız. Bilgisayar kapandığında sıcaklıkları öğrenmiş oluruz
bu konu derya deniz. Ben deepcool ch160 kasada i3 12100f kullanıyorum. Genellikle ofis işleri yaptığım için hem soğutması daha kolay oluyor. Ayrıca asrock deskmini x300'üm de var. Onda da ryzen 5700g işlemciyi eşim ofis amaçlı kullanıyor. Ne istediğinize bağlı. 20 litre üstü kasa seçerseniz hem...
Bütçeyi korumak açısından d32 pro matx destekliyorsa anakart kısmında itx ile kendinizi sınırlamamış olursunuz. Herhangi bir bütçe sınırlamanız olmadığı için her şeyin en üst versiyonundan alabilirsiniz.
İlk defa mini itx toplayacaksanız, parça esnekliği konusunda dar, litre olarak küçük...
Wifi kartları öyle aşırı ısınma yapmaz ki. Ayrıca mercusys tp-link'in alt markasıdır. Genellikle fiyat performans ürünleri vardır. 2-3 yıldır mercusys halo h50g mesh kullanırımm. Çok stabil.
Önemli olan noktalardan biri kaç mbit internet ile kullanacaksınız. 1 gbit internet ile mercusys ile...
Sarı site üzerinden 2 haftadır 7500f bakıyorum. 4500'e de satan var. 7000'e de. Ama genellikle 5000 - 5200 bandına yaklaştığında satılıyor. Bu fiyata düşünce ikinci el almak insanın içinden gelmiyor.
Konu sahibine teşekkür ederim. Faydalandım.