Şöyle yazıyor
"Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Vatan Bilgisayar iptal etme hakkını saklı tutar."
ben 2 tane 16 gb 5600 mhz sipariş vermiştim. Bir tanesini iptal etmişler
bence bu daha mantıklı. İşlemci testlerine baktınız mı youtube üzerinden. Harcayacağınız para oranında fps alabilecek misiniz. Benim fikrim; ddr5 ram fiyatları düşene kadar ddr4 üzerinden upgrade gitmek (ekran kartı vs..) daha mantıklı.
Hocam her iki sistemi de aktif olarak kullanıyorum. Evde atx, iş yerinde itx. Deepcool Ch160 ile h610i kullanıyorum. Tabi ddr4 olarak. ddr5 ramlerin yanına yaklaşılmıyor maalesef. Sırf bu yüzden ddr5'e geçemeyip ddr4'te kalıyorum.
ms-dos ve windows 95'ten itibaren hepsini kullandım. Win98 de fena değildi. 32 mb ram ile gayet rahat çalışıyordu. Win Xp 32 mb ram ile pek geçinemese de çalışıyordu. Benim fikrim ise Xp = Win7>Win10>ve diğerleri şeklinde.
vdsl ise pc'de kablo ile 94'te tıkanır. Fiber ise 110'a kadar zorlayabilir. Tabi kablonuz, ethernet kartınız vs uygunsa.
Ayrıca 100 kaldırmıyor hızınızı 85'e sabitlemiş de olabilirler
Arkadaşlar yazmış ama daha sonra okuyacaklar için ben de ekleyeyim.
İntel tarafını bilmiyorum ama amd tarafında stok fan ofis işlemleri için anca idare eder. Ben oyun oynayacağım diyorsanız kule tipi veya sıvı soğutma şart. Kule tipi isterseniz en az 120mm fana sahip bir kule tipi almanız...
Hocam selamlar, üstteki yorumların tamamını okuyamadım. Sessizlik konusunda noctua > be quiet > arctic şeklinde gelir. Tabi modelden modele değişmekle birlikte. Üç markanın da ürünlerini kullandım. Noctua A12x25'ler efsane. Sesini duymazsınız bile. Be Quietların bazı modelleri de noctua'nın...