Megane'de eco modu var. Gaz tepkisini epey kısıyor. Yukarıdaki yazdığım tüketimler sakin kullanım. Agresif sürüşlerde rakamlar yukarı çıkacaktır. Yakıt konusu aklınıza yatıyorsa neden olmasın
Ben megane 1.3 icon kullanıyorum. Şehir içi (Aksaray) 8.0 lt tüketiyor. Clio ağırlık avantajından bi miktar daha az tüketecektir. Şehir içi dizel araçlar biraz daha ekonomik olur. Ha megane'de bile gidişi çok güzel. 200'e kadar soluksuz hızlanıyor. Bir önceki aracım 1.4 tdi polo idi. Şehir içi...
arkadaşlar fırsat bitmiş ama bir sorum olacak. Tp Link cihazları easymesh ile mesh oluyorlar. Mercusys cihazlarında bu durum var mı ? Örneğin bundan 2 tane alınsa mesh olur mu ?
Edit : Oluyormuş, mercusys'nin web sitesinde Easymesh ile uyumlu olduğu yazıyor. Hatta uyumlu cihaz listesi de...
Ben de hotspot sıcaklığını önemsiyorum. Tabi çekirdek sıcaklığı da önemli ama genellikle kart üzerindeki en yüksek değer hotspot oluyor. Benim fikrim hotspot 95-100 üzerinde ise bakım yapılmalı.
Bende de aynı problem vardı. Msi afterburner açıkken yaptığını keşfettim. Siz de arkaplanda çalışan uygulamaları teker teker kapatarak deneyin isterseniz