Arama sonuçları: *

1. snop02

PlayStation®5 Fortnite® Cobalt Star Bundle 359 Euro

bende cift vatandaslık var hocam, 1.5 saat bekledim gumruk 0 noktasında.. bilseydim gider alırdım.. taxfree alamazdım sadece aracta yesil sigortada var yani..
  2. snop02

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

https://www.softpedia.com/get/System/System-Info/PID-Key-Checker.shtml
  3. snop02

Windows 11 24H2 güncelleştirmesinden sonra Etkinleştirmede Hata Verdi.

kullandıgın key turu? 020 hatası key aktiftir. microsoft arayarak 1 kereye mahsus "manuel etkinleştirme" yapman gerek..
  4. snop02

PlayStation®5 Fortnite® Cobalt Star Bundle 359 Euro

Fazxla uzaga gerek yok, BG de aynı fiyat.. teknopolis bidigim kadar magazada taxfree avında veriyor.. 100/10 gibi.. https://www.technopolis.bg/bg/Konzoli/Konzola-PLAYSTATION-5--SLIM--DIGITAL-FORTNITE-STAR/p/303110?tab=featuresTab...
  5. snop02

ben çin sitesi uzerinden bakıyorum.. outerunlock.com/check-the-validity-of-a-microsofts-windows-or-office-key-with-the-ultimate-pid-checker/ pid key check prg. ile de bakılabilir..(denemedim)
  6. snop02

8 kasım 2024 te free olarak paylasılmıs, ve hala aktif key.. benimde MAK olarak verdigim aynı keydi..:ROFLMAO:
  7. snop02

Windows'u sıfırlarken yedekleri nasıl yapmalıyım?

diger yedekleme acronis fln var ama en güzeli temiz olarak format seklinde..
  8. snop02

Eve gelince arastırayım bakim, free paylasılan keylerden mi? Çünkü konuda bir arkadsın ve teknopatta 2 arkadasın satın aldıgı keyler de free çıkmıştı
  9. snop02

Bütün kurulumları yaparsın, etkinleştirmeler, güncellemeler vs.. Sonra disk D de dismm++ çalıştırırsın, çalıstırınca üst en solda C yi görür sağ tık yaparak “farklı kaydet” seçersin. Sonra kaydedecegin yeri ve dosya ismi vermeni vs sorucak “install” olarak seçersin ve sag da sıkıstırma yı “max...
  10. snop02

Tüm ayarları etkinleştirme, update vs yaptıktan sonra dism++ ile C: yi install.wim olarak yedek alır, poweriso ile 1 iso kalıbındaki wim yerine monte eder iso olarak yedeklemiş olursun vs.. bunu yaparken defender KAPALI, wim de max olarak alınmalı..
  11. snop02

gonderiyorum 1732278251 konunun nobetcisi olduk yaw:LOL:
  12. snop02

pro retail gonderdim..
  13. snop02

mak keyler sıkıntı hocam; etkinleştirme sınırını astınız diye hata verir buyuk ihtimal ileriki zamanda etkinleştirmeyi oto yapmayabilir vs vs..
  14. snop02

Demek ki free keyleride para ile satıyor namıssızlar..
  15. snop02

suan baktım pro retail/oem yok mak istersem yaz. 1732182460 yonetici olarak aç. slmgr.vbs -dli
  16. snop02

prolar cabuk bloke oluyor.. 2023 agustos ta 2000 civarı home retail dustu piyasaya hala 360 civar aktif, 2024 agustosta 810 civar pro retail dustu gecen ay hepsı blacklist oldu..
  17. snop02

bloke key 1732143233 free paylasılan keylerden..
  18. snop02

evet Keyiniz de bu muhtemelen: 15 agustostan sonra aldınız heralde
Top Bottom