Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Order by date
  1. Che_

BEYLER BATTLEFİELD 5 35 TL 20.11.2024

2. Dünya savaşı oyununda ne Rusya var ne de Normandiya çıkarması var. Kadın karakter gibi saçmalıkların, P2W olan bir oyun Kalıcı klan sunucuları da olmadığından bol bol hile misss
  2. Che_

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye 11.999 TL 🔥🔥

Tablet alacağım zaman baya araştırdım S9 FE daha mantıklı.
  3. Che_

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl BUGÜN ERİŞİME AÇILIYOR !

Haftada garanti 1 dolar kazanıyor gibi bir ortalama var. H yoktan hem oyun parası hem de dahası geliyor. Aynı zamanda seviye de atladığından rozet de kazanabiliyorsun. Her 40 seviye tamamlamada o yılın rozetini alıyorsun ve o yıl bittikten sonra geçen yılın rozetini bir daha alma gibi imkanın...
  4. Che_

Konu dışı olacak ama neyse. Eşya düşürmen için seviye atlaman lazım onun için de seçkin satın almalısın. Fiyatı biraz tuzlu 15 dolar falan ama çok rahat parasını çıkarıyorsun ve hile falan da pek gelmiyor çünkü para ödüyorsun ya. Haftada 1 hediyeler yenileniyor her seferinde 2 tane...
  5. Che_

Öyle keyfi olmuyor. Cs vs oynadığımdan sürekli steam hesabımda ister istemez para olduğundan steamde çok oyunum var 1-2oyun için game pass mantıksız bana 1732121416 Hangi keleş o 30 dolar Ben 3 dolarlık simsiyahtan devam ediyom
  6. Che_

Şunu 345 liraya aylarca almadığım kafama sıçam
  7. Che_

🟠 ERDOĞAN: "KIRMIZI ET FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ!"

Kırmızı et ne?
  8. Che_

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

Benimki de tt
  9. Che_

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

12gb 160'a kullananan biri olarak aşırı pahalı bence
  10. Che_

Nick onerir misiniz ?

AHHHHHmet
  11. Che_

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

Uzun süre Steam'de de 40 lira civarıydı bir bak
  12. Che_

🔥İndirim PUSAT CLUTCH ÇİFT MOD KABLOSUZ GAMEPAD 1099 TL 2 TAKSİT PRİME ÖZEL

Bendeki ürünün ne olduğunu bilmeden yorum yapman da baya komik. Sen demişsin ki hiçbir gamepad %20-30 ölü bölgeye sahip olamaz Ben de elimdeki eski snopy rampage sg-r218 ile yaptım testi. Monsterın ölü bölgede yüksek sıralara oynadığı gamepadi ne yapayım ben. 1731841844 Moderatör ekibi de bana...
  13. Che_

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

İndirim bitmiş
  14. Che_

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

2-3 defa galeri kasası açtım bir de 3 tane yeni koleksiyon var kasa falan değil direk onları açtım max 1 dolarlık skin çıktı onlardan da ve çıkanlar güzel değil. Sınırlı eşya deagle da hem güzel değil hem de ucuz 1731791477
  15. Che_

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

Ben aldım 30 yıldız falan kullandım zarardayım
  16. Che_

Kalça oldun mu lan şimdi 1731780600 Demekki neymiş bilmediğin şey hakkında konuşmamak gerekirmiş bay bilmiş
  17. Che_

Bütçe yeterli değilse xbox kolu da almak zorunda değil. Kendi kullandığım ve para hazırlamaya çalışırken aylarca araştırma yaptığım gamepad incelememsi yazı:
  18. Che_

Şu gamepadi almayın 1731772555 Prof ile falan alakası yok. Bizzat %20-30 ölü bölgeli gamepad kullanmış biri olarak neredeyse hiçbir oyunu oynamak mümkün değil. Yarış oyunu mu düzgün direksiyon ve gaz veremiyorsun, hikayeli fps/TPS mi nişan alamıyorsun,bulmaca oyunu mu düzgün yerleştirme...
Top Bottom