Neler Yeni

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Çok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
Aynı soruyu ben de merak ediyorum ancak sanırım sadece charm kasası alıp kâr edebiliyorduk önceden.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ali Mert Okuducu
Para kazanmak için mantıklı değil. Ama kasa açma zevkini yaşamak istiyorsanız mantıklı. 6 kasa açabileceğiniz paraya 10 kasa açabiliyorsunuz

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Aldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı soruyu ben de merak ediyorum ancak sanırım sadece charm kasası alıp kâr edebiliyorduk önceden.
Ben de emin olamadım birde kâr edebilir miyim çoğu kişi geç oldu diyor ama sistemi o kadar iyi bilmiyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
2-3 defa galeri kasası açtım bir de 3 tane yeni koleksiyon var kasa falan değil direk onları açtım max 1 dolarlık skin çıktı onlardan da ve çıkanlar güzel değil. Sınırlı eşya deagle da hem güzel değil hem de ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Charm eskisi kadar kâr ettirmiyor mu artık? Neden charm açmadınız? Benim bildiğim sürekli 1 dolarlık charm düşüyordu en başlarda. Son durumu bilmiyorum. En garanti o gibi görünüyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Aldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen
Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece

Para kazanmak için mantıklı değil. Ama kasa açma zevkini yaşamak istiyorsanız mantıklı. 6 kasa açabileceğiniz paraya 10 kasa açabiliyorsunuz
Hocam yani full şans işi mi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece

Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.

Full şans işi evet

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.

Full şans işi evet
O zaman çok girilebilecek bir top değil gibi yani internette bahsedildiği gibi kâr olayı yoksa girmemek mantıklı ancak şansıma güvenebilirsem belki o kadar.

Top Bottom