CS2 Zengin olma taktiğim çalışır mı çalışmaz mı ?

Herkese selamlar cs2'den galeri kasası kaldırılacakmış bunu duyunca kasanın ileride değerleneceğini düşünüp 5 tane armory pass aldım ve galeri kasası stoklamaya başladım.
Alıntıyı görüntüle
Şuanda 92 adet topladım 100 olunca hepsini almış olucam 5 armory pass'e 80 dolar verdim ve karşılık olarak 300-400 dolar almayı planlıyorum bu plan işler mi sizce en azından galeri kasası bi 3-4 dolar olur bence
sonra bıçak falan alırım dedim sizce mantıklı mı değil mi ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
STOK İŞLEMİ BİTMEK ÜZERE HANGİ DURUMLARDA SATMALIYIM VE BU KASANIN PİYASASI NEREYE GİDEBİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.
KALDIRILMA HABERİNDEN SONRA FİYATI 2 DOLARIN ÜZERİNE ÇIKMIŞ.
Alıntıyı görüntüle
pass'ten kalktığında haftalık drop havuzuna eklerse valve sadece paranı kurtarırsın yabancı forumlarda falan konusu açıldığında millet diyordu valve bir şeyi kaldıracağı zaman söyleme alışkanlığı yoktur diye diğer türlü her türlü kar edersin

pass'ten kalktığında haftalık drop havuzuna eklerse valve sadece paranı kurtarırsın yabancı forumlarda falan konusu açıldığında millet diyordu valve bir şeyi kaldıracağı zaman söyleme alışkanlığı yoktur diye diğer türlü her türlü kar edersin
benim de korkum o tekrar drop havuzuna eklenirse sıkıntı büyük hayallerim suya düşücek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.03 dolar gösteriyor tanesini ama satılmıyor hiç bakmadım bi 10 15 yıl sonra bakarım :D
adam başı 15 k stok yapılırsa öyle olması normal :D

sem değil ya konu sahibine dedim :D
Seninbilgin vardır diye etiketledim
Galeri kasası artmaz abe içinden kukri knife çıkıyor sadece. Sen bıçak için kasa açmak istesen galeri mi açarsın kelebek karambit çıkan diğer kasaları mı açarsın. O yüzden çok değerlenmez parasını çıkarırsa öpsün başına koysun

Min 5, tahmini 10 sene sonra iyi para bırakır.

Biriktirdiğim bakiyenin yarısını basmıştım sonra baktım düştükçe düşüyor. Yeni senelerin imzaları da benzer. Mal lan bu insanlar buna üç dört dolar dersin dedik hepsini açtım oradan da zarar ettim 🤣
Ben de yatırım olsun diye 500-600 arası Paris 2023 kapsülü almıştım, çok fena patladı. Allahtan zararın neresinden dönsek kâr diyerekten hepsini sattım onların parasıyla Kopenhag 2024 kapsülü aldım bir sürü. Şu an zararımı yeni yeni kapatmaya başladım 😂.

Zeus ile farm yolu kalktı mı hala kasılıyor mu? Bilen var mı?

Bu plan işleyecek gibi yarın galeri kasalarımın 60 tanesini satıcam ve 80 dolara tekrar 5 bilet alıp kasmaya devam edicem arkadaşlar :D onu da zamanında bitirebilirsem iyi bir kar yapıcam gibi bakalım

Bunun yerine yıldızları biriktirip pass'a gelen ilk kasayı topluca alıp direkt 8 gün sonra satabilirsen müthiş kar yaparsın ilk gün 3 dolar 2. gün 2 dolar garanti oluyor ama bu dediğimi herkes yapar bu sefer o yüzden bu kadar karlı olmayabilir

Türklerin bedavadan emeksiz para kazanma aşkı bitiriyor beni ya.
O mantıkla git tüm altcoinleri topla, belki bi ara milyarder olursun

Bunun yerine yıldızları biriktirip pass'a gelen ilk kasayı topluca alıp direkt 8 gün sonra satabilirsen müthiş kar yaparsın ilk gün 3 dolar 2. gün 2 dolar garanti oluyor ama bu dediğimi herkes yapar bu sefer o yüzden bu kadar karlı olmayabilir
Plan değişti üstad :D bence daha karlı olan bir plana geçtim galeri kasalarımın 60 tanesini sattım ve 80 dolara tekrardan 5 pass alıp kasmaya başladım bu sefer full çıkartma ağırlıklı gidiyorum ve 10 dolarlık baya düştü hemde armoryden kalkacak çıkartma koleksiyonu o yüzden daha da değerlenir.Bakalım nolcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri