Y

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Y
      yunus99, CS Faceit Nasıl Gelişilebilir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet dediğiniz adama baktım levele göre analiz yapıyor, sizin düşüncenize göre de utility çok önemli sanırım. D2 de bile bazen utility kullanılsa da lose...
    • Y
      Hocam 1.6 surf demişsiniz ama şart mı 1.6 ? Ben cybershoke gibi topluluk sunucularında surf veya bhop yapıyorum genelde arada.
    • Y
      Hocam çoktan 300 maçtayım 🥴 150 maçta 10 level olmak çok iyi. Ben şuanlık 8 olmak istiyorum aim training atıyorum dm surf aimbotzde aim takip vs yapıyorum...
    • Y
      Evet farkındayım bu yüzden hedefim 8 şuanlık. Arkadadlarım haftalık drobu almak için giriyor, onun dışında çoğu farklı oyunlar oynuyor hikayeli genelde.
    • Y
      Utility bilgim çoğu mapta zayıf, D2'de support oynuyorum sadece. Yine her mapte utilityler biliyorum ama üst düzey değil. 2200 eloya kaç maçta geldiniz...
    • Y
      yunus99, PC Oyunları kategorisinde CS Faceit Nasıl Gelişilebilir? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, level 6 civarında kaldım. Genelde 15-20+ vuruyorum bazen takım iyi olmuyor bazen şans olmuyor. Hedefim 8 olmak şuanlık 10 değil. Bu elolara ulaşmış...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,897
Üyeler
196,846
Son üye
ZoomHD
Geri