Arama sonuçları: *

1. Y

Yurtiçi Kargo Alıcıya Ulaşılamadı

Teşekkürler.
  2. Y

Yurtiçi Kargo Alıcıya Ulaşılamadı

Merhaba, yurtiçi kargo vasıtasıyla gönderilen bir ürünüm var. Bugün telefona hiç bakamadım evde de değildim, fakat arayan numara da gözükmüyor. Evde olamayacağım için zaten dükkana söyledim ki hep buraya söyleriz hiç bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Bugün kargomu takip ettiğimde "Alıcıya...
  3. Y

Telefon Tamir Sonrası Anlamsızca Donuyor

Onu ayarladım zaten de, hala telefon donuyor anlamsızca. X'te kaydırıyorum kasıyor.
  4. Y

Sanmam hocam tanıdık bir tamirci yıllardır
  5. Y

Merhaba, pazartesi günü telefonum kırıldı. Ekranını değiştirmek zorunda kaldım, tamamen orjinal yeni bir ekran taktırttım. Bugün teslim aldım fakat instagramda vs. yazı yazarken anlamsız bir şekilde kasıyor aynı şekilde twitter gibi uygulamalar da da öyle. Neden olur, nasıl düzeltirim? Cihaz...
  6. Y

75 ortalama 85 olabilir mi?

imkansız değil matematiksel olarak :d tüm forumlarda olumsuz basma nedenin ne moron
  7. Y

up pls cevaplarınızı merak ediyorum gerçekten
  8. Y

Merhaba, sizce 75 ortalama 85 olur mu? Şimdiden söylüyorum, hocalar ile aram ne çok iyi ne çok kötü ve hiçbir hoca sınavdan düşük sözlü vermiyor. 10. Sınıfım, şuan kalan sınavlar "tarih, din, kimya, felsefe, biyoloji, sanat, bilişim ve temel dini bilgiler". Aşşağıya birinci sınav notlarım ve...
  9. Y

Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Passolig Gerekli Mi?

Teşekkürler
  10. Y

Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Passolig Gerekli Mi?

Merhaba, şampiyonlar ligi maçları için passolig gerekli mi? GS-Atletico maçına gideceğim ama passo zorunlu değilse para vermek istemiyorum. Biletin kimlikteki çipe yüklendiğine dair bir kaç bir şey okudum ama bilmiyorum. Bilen var mı? Kesin bilgi lazım teşekkürler.
  11. Y

Hotwheels Askısı Nerede Bulabilirim?

Merhaba, hotwheels koleksiyonu için askı nerede bulabilirim? Arabaları açmıyorum, avmlerdeki hotwheels rafları gibi lazım.
  12. Y

CS'de global olan var mı?

Hesap yeni oldugu için mıdır bilmem 10 maçta fazlasıyla kill aldım lose almadım ama silver attı :D
  13. Y

CS'de global olan var mı?

CS2 veya CSGO yoldaşta global olan var mı? Yoldaş kasıyorum ama random gelen adamlar pek oynayamıyor ve karşıda genelde hile oluyor. Sizce şu durumda en azından lem kasmak mümkün mü? Maçta 15-16 vursam bile kaybediyorum yani randomlar o kadar kötü ama böyle nova 4 kadar geldim
  14. Y

E-sporculardan steam imzası alabilen var mı?

Steam profilinde herhangi bir cs e sporcusunun imzası olan var mı, varsa nasıl aldınız merak ettim.
  15. Y

CS Cache Haritasına Ne Oldu?

Cache haritası dönecek diyorlardı, uzun süre oldu dönmedi. Hala sıradaki seçkinde gelecek diyenler var. Ne olacak bu harita?
  16. Y

CS Envanter mi Bıçak Mı?

Merhaba, halihazırda şuan bir Avcı bıçağı pas kaplım var. Sizce bir bıçak daha mı almalıyım envanter mi dizmeliyim, envanterimde pek bir şey yok. Keyfi yapıyorum bu arada o yüzden ikisinden birini yapacağım yani. Sizce hangisi?
  17. Y

E-sporculardan steam imzası almanın bir yolu var mı?

Aurora takımından herhangi birinden bir ücret karşılığında vs imza alınıyor mu bilen var mı?
  18. Y

CS Fiyatları Sabitlenir Mi?

Şu anki fiyatlar sizce kalır mı, 1 haftadır böyle fiyatlar. Beklenen bir düşüş de olmadı tradedan alınan bıçakların satışından sonra. Bu fiyatlar böyle kalır mı kalırsa ne kadar kalır fikriniz nedir?
  19. Y

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Bugün bitti bazıları
  20. Y

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Merhaba, yeni fiyatları görmüşsünüzdür. Beklenenden daha az bir düşüş oldu. Sizce bu fiyatlar daha düşer mi?
Geri