Merhaba, halihazırda şuan bir Avcı bıçağı pas kaplım var. Sizce bir bıçak daha mı almalıyım envanter mi dizmeliyim, envanterimde pek bir şey yok. Keyfi yapıyorum bu arada o yüzden ikisinden birini yapacağım yani. Sizce hangisi?
Şu anki fiyatlar sizce kalır mı, 1 haftadır böyle fiyatlar. Beklenen bir düşüş de olmadı tradedan alınan bıçakların satışından sonra. Bu fiyatlar böyle kalır mı kalırsa ne kadar kalır fikriniz nedir?
Merhaba, bildiğiniz gibi 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar bu gece 03.00 saatinden sonra satışa çıkacak. Sizce ciddi bir indirim olur mu bıçaklarda? 3.7K olan gut knife lore sizce kaça düşer?
Hocam bu tarih tam olarak 30 ekim gecesi yani 31 ekime girdiğimiz gece mi yoksa 29 ekim gecesi yani 30 ekime girdiğimiz gece mi olacak? Size de sorayım.
Merhaba, 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkacak biliyorsunuz. 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi çıkacak diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, sizce bu bıçaklar piyasaya sürüldüğünde 4k olan gut knife ne kadar olur?
Merhaba, 5 kırmızıdan alınan eldivenler ve bıçaklar hangi gece satışa çıkacak? 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi mi yoksa 31 ekim gecesi yani 03.00 1 kasımda mı? Veya başka bir tarih mi? Ve sizce bu tarihte bıçak fiyatları ne olur?