yunus99 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

CS Cache Haritasına Ne Oldu?

Cache haritası dönecek diyorlardı, uzun süre oldu dönmedi. Hala sıradaki seçkinde gelecek diyenler var. Ne olacak bu harita?
  2. Y

CS Envanter mi Bıçak Mı?

Merhaba, halihazırda şuan bir Avcı bıçağı pas kaplım var. Sizce bir bıçak daha mı almalıyım envanter mi dizmeliyim, envanterimde pek bir şey yok. Keyfi yapıyorum bu arada o yüzden ikisinden birini yapacağım yani. Sizce hangisi?
  3. Y

E-sporculardan steam imzası almanın bir yolu var mı?

Aurora takımından herhangi birinden bir ücret karşılığında vs imza alınıyor mu bilen var mı?
  4. Y

CS Fiyatları Sabitlenir Mi?

Şu anki fiyatlar sizce kalır mı, 1 haftadır böyle fiyatlar. Beklenen bir düşüş de olmadı tradedan alınan bıçakların satışından sonra. Bu fiyatlar böyle kalır mı kalırsa ne kadar kalır fikriniz nedir?
  5. Y

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Bugün bitti bazıları
  6. Y

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Merhaba, yeni fiyatları görmüşsünüzdür. Beklenenden daha az bir düşüş oldu. Sizce bu fiyatlar daha düşer mi?
  7. Y

CS2 Bıçak Fiyatları Hakkında

Hocam pazardan almayacağım ki. Doppler niyetim yok lore alacağım 3.7K o da. 1761729460 Evet yarın diğer gün alacağım
  8. Y

CS2 Bıçak Fiyatları Hakkında

Merhaba, bildiğiniz gibi 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar bu gece 03.00 saatinden sonra satışa çıkacak. Sizce ciddi bir indirim olur mu bıçaklarda? 3.7K olan gut knife lore sizce kaça düşer?
  9. Y

CS2 Bıçak Fiyatları 30 Ekimde Nolur?

Hocam ilk bıçaklar gece alındı 02.35 gibi geldi güncelleme hemen bıçak alanlar var. Onlar için dedim.
  10. Y

Hocam bu tarih tam olarak 30 ekim gecesi yani 31 ekime girdiğimiz gece mi yoksa 29 ekim gecesi yani 30 ekime girdiğimiz gece mi olacak? Size de sorayım.
  11. Y

Hocam bu tarih tam olarak 30 ekim gecesi yani 31 ekime girdiğimiz gece mi yoksa 29 ekim gecesi yani 30 ekime girdiğimiz gece mi olacak?
  12. Y

Merhaba, 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkacak biliyorsunuz. 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi çıkacak diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, sizce bu bıçaklar piyasaya sürüldüğünde 4k olan gut knife ne kadar olur?
  13. Y

CS2 Bıçaklar ne zaman satışa çıkacak?

Hocam sizce 4.3k olan bıçak 30-31 inde kaça düşer
  14. Y

4.3K bıçak tahmini ne kadar olur hocam?
  15. Y

Merhaba, 5 kırmızıdan alınan eldivenler ve bıçaklar hangi gece satışa çıkacak? 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi mi yoksa 31 ekim gecesi yani 03.00 1 kasımda mı? Veya başka bir tarih mi? Ve sizce bu tarihte bıçak fiyatları ne olur?
Geri