Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

NVIDIA Denetim Masası yok

NVIDIA denetim masası yok beyfendi keyfine göre gelip gidiyor deliricem DSR açıp kapayamıyorum renk ayarı yapamıyorum çıldırmak üzereyim sürücüyü kaldırıp kurdum yine yok. Microsoft Store' dan indirdim yine açılmıyor. Kartı zararına satacak raddeye geldim artık sorunlarından dolayı GPU: MSI GTX...
  2. RevDeisDou

6500 TL ekran kartı önerisi

6500 liram var. Sıfır İkinci el farketmez ama 2. El olacaksa İstanbul içi veya param güvende gibi bir sistemle olmak zorunda
  3. RevDeisDou

AMD Navi 21 tabanlı (RX 6800) 8 GB GDDR6 gizemli bir ekran kartı sızdırıldı

https://gpu.userbenchmark.com/SpeedTest/1625726/AMD-RadeonTM-Graphics
  4. RevDeisDou

AMD DLSS rakibi FidelityFX Super Resolution içeren güncelleme yayınlandı 21.6.1

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-21-6-1 Support For AMD Radeon™ RX 6800M Graphics Dungeons & Dragons: Dark Alliance™ AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) support for select titles. Learn more from AMD here. Düzeltilen Sorunlar Radeon FreeSync™, bir oyunu...
  5. RevDeisDou

Bozuk HD 7730 sizce sorunu nedir?

Kuzenimin eski kartı. Driver yokken görüntü vermiyor. Varken ise sistem açılırken veya açıldıktan sonra donuyor ve öyle kalıyor. Ekran kartı ısınmıyor. Bir türlü çözemedik.
  6. RevDeisDou

Yeston Anime temalı AMD RX 6800XT kartını tanıttı

Geç olsun ama güç olmasın. Yeston muhtemelen sadece Çin üzerinde satılacak olan Yeston RX 6800XT Sakura Edition kartını tanıttı: Kartın standart frekanslarda ve görüntü çıkışları ile geleceği tahmin ediliyor. Muhtemelen sadece Çin üzerinde satılıcak. Yeston Çinli firma. 16GB 256 Bit...
  7. RevDeisDou

5500XT Nitro+ Special Edition 8 GB nasıldır?

Arkadaşlar bu kartı aldım ama hiçbir yerde incelemesini düzgünce bulamadım. Bu kartı kullanan var mı? 2025TL verdim karta. Sıfır.
  8. RevDeisDou

Valorant 144 FPS için EN UCUZ ekran kartı nedir?

Valorant için 144 FPS ortalama için alabileceğim en düşük kart nedir? 2. EL alacağım. En düşük ayarda 144 FPS versin yeterli. 2000 TL ile kart almaktansa bu fikir geldi aklıma. Sonra onu da satıp 6500 XT alacağım.
  9. RevDeisDou

MSI GTX 1070 Gaming X Nasıldır?

MSI' in bu kartı nasıldır? Kaç derece olur? Alınır mı 1999TL 2. el.
  10. RevDeisDou

Yardım AMD RX Vega56 almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum (2. el)

2000TL bütçem var bütçemin içinde birkaç ilan var lakin adamlar görüldü bile atmıyor. GTX 1070 düşündüm lakin onlarda görmüyor. 1650 Super gitti ortada kaldım. Ne yapmam lazım? 5500XT 8GB alabilirim lakin istemiyorum.
  11. RevDeisDou

800-1899TL ekran kartı önerisi

800-1799TL arasına 2. el ekran kartı bakıyorum. Tercihim AMD olması. Sizce ne almalıyım? Sahibinden, letgo, oyuncu market. Tercihim ise Sahibinden GeT veya oyuncu market. Lakin çok fark etmez.
  12. RevDeisDou

2000 TL ekran kartı önerisi

2000 TL ekran kartı önerisi istiyorum. 1650 Superin performansından memnun değilim. 2. el veya sıfır farketmez. Önceliğim FPS ve Radeon olması. Ama öncelikler sağlanmak zorunda değil. Şuan gözümde sıfır olarak 5500xt var. Başka alternatif var mıdır?
  13. RevDeisDou

2070 Super Gaming X Trio 5000 ₺ fiyattan alınır mı?

MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı (sinerji.gen.tr) 5000TL? Yoksa Şubatı bekleyip 3060ti mı alınsın? 5050TL MAX BÜTÇE
  14. RevDeisDou

Yardım GTX 1650 Super Power Limit veremiyorum

1650 Super kullanıcısı varsa Foto atabilir mi? Normalde power limitin %110-120 kadar artması lazım. Bende artmıyor. Haliyle böyle anca 2025/7000 verebildim. (125core/1000memory)
  15. RevDeisDou

İnno3D Geforce GTX 1650 Super Furmark sonuçlarım

Her şey stok. Buna bir overclock yarışır. Kafam güzel esmiş. Ayrıca @Mehmet Yılmaz burası ingilizce kalmış: Konu açarken benzer konular kısmı.
  16. RevDeisDou

Kafam esti 1650 Super aldım

RX 590 vardı sıkıldım kafam esti 1650TL' ye satıp İnno3D 1650 Super aldım. Kombo gibi oldu. Daha kafam escek OC yapıcam
  17. RevDeisDou

1650 Super Twin X2 alınır mı?

Modeli kullanan var mı? Kaç derece? Alınır mı? Alınır derseniz 4 gibi sipariş geçicem.
  18. RevDeisDou

2. el ekran kartı alırken nasıl dolandırılmayız?

Ekran kartı alıcam dolandırılmamam lazım taktik verin adama para yollıcam ama güvenemiyorum
  19. RevDeisDou

RX 590' dan GTX 1060' a geçmeye değer mi?

RX 590 Nitro+' dan ROG Strix 1060 6GB' A geçmeyi düşünüyorum. Amacım görüntü. En az kayıpsa 1060 kartında oluyor. Basabildiğim kadar MHz basıcam karta. TDP değeri az zaten. Sizce değer mi?
Top Bottom