Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

gümrükte kalınca napıyoz? Şansa mı geliyor yükse gidip mi alıyoruz?
  2. M

teşekkürler hocam sağ olun. Son olarak vergi ile fiyatı ortalama ne kadar oluyor klavyenin? karta para yükleyip hazırda beklicem
  3. M

vergili fiyat 670'i geçince alabiliyor muyuz yani anlamadım kusura bakmayın
  4. M

@Darkone22 yanına şu keycap'i koyarsan limiti geçiyo bu combo çok iyi dediğiniz ürün var mı? şunu da sormak istiyorum. Mobilden almak mı daha mantıklı pcden mi? Klavyeyi almak istiyorum temu'yu da pek bilmiyorum alırken ne yapmalıyım?
  5. M

beyler almak için kaç lirayı geçirmek gerekiyodu
  6. M

180 hz monitör titreme yapar mı ?

kanka hiçbir hz değerinde titremez aslında. Mesela 180hz kullanıyorum, 144hz'e düşürsem titreme hissederim çünkü 180'e alıştım. Hz düşersen titreme hissedersin
  7. M

Sizce sistemi kaça vermeliyim

Powerboost'un :Powerboost olması güzel olmuş xd
  8. M

Güç kaynağından anlayan dostlar

o konuda baya sinirlenmişsiniz hocam her psu konusunda siz varsınız maşallah :D
  9. M

Mouse kablom yamuldu düzelmiyor.

heh mesela ben de 5 dkda bir mouse padi elimle süpürür gibi siliyom hatta arkadaşlarım o kadar alıştı ki "hakkı noises geldi gene" diyolar :D
  10. M

knk bu tarz şeyleri takmanı çok iyi anlıyorum ben de öyleyim en ufak rahatsızlık bela oluyor
  11. M

İstediğim fps değerlerini alamıyorum

7900 gre 2k kartı ve sen 7500f ile 1080pden düşük çözünürlükte besliyorsun :/ Darboğaz yapıyordur pubg zaten işlemciye abanan bir oyun. Acil 2k monitör al oyunların keyfini çıkar
  12. M

seni rahatsız eden ne merak ettim. Mouse kullanrken hissediyor musun orayı?
  13. M

Şu bilgisayarı önerir misiniz

knk nvidia teknolojileri çok iyi fps oyunlarında reflex fln var ya. Nvidia daha iyi olur
  14. M

ANKARA İÇİ YARDIM MAMAKTAYIM

dostum zamanın varsa kendin halledebilirsin zor bi iş değil sadece zaman ister. 2 tane video attım videoyu ileri alıp montaj aşamaları nasıl yapılır detaylı izleyebilirsin.
  15. M

Şu bilgisayarı önerir misiniz

bir tek ekran kartı zayıf kalmış 1080p oyun oynadığına göre fps oyunu oynuyorsun. O işlemci bütün ekran kartlarını 1080p besler o yüzden nvidia tarafında alırsan min 4070 ti super gibi bi kart, amd tarafında min 7900xt gibi bi kart almak daha mantıklı gibi. Hepsiburadadan 12 ay taksit vade...
  16. M

beyaz linkini atar mısın hocam
  17. M

Işlemcim çok ısınıyor

hocam isimlerini yazdığım sıra ucuzdan pahalıya doğru gidiyor. En ucuz olan x123'ü alırsanız iyi bir soğutma sağlarken, diğer attığım 2 model daha iyi soğutma sağlar kısaca.
  18. M

Çözüldü✓ SON KARARIMI VERECEM HANGİSİ?

hocam tek tavsiyem alacağınız zaman minimumu 1tb m2 ssd alın.
  19. M

Işlemcim çok ısınıyor

o işlemciye stok fan yetmiyor diye biliyorum. x123, assassin king veya peerless assassin alabilirsiniz.
  20. M

7500 F İÇİN ANAKART ÖNERİSİ

yanlış atmışım hocam bu olacaktı https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-b650m-plus-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,79009503.html bütçeyi aşıyor fakat alabileceğiniz en iyi anakartlardan. 9000 serisini bilmiyorum da 7000 serisinin hepsini götürür
Top Bottom