9700 k işlemcim var ve stok fan takılı ama dehşet ısınıyor yani fan olmasa ancak bu kadar ısınır valorant da 100 derece gta 5 de ise ultra ayarlarda 95 dereceyi buluyor bunu nasıl çözebilirim daha yeni termal macun sürdüm
aralarından en iyisi hangisi ve alırsam kaç derece fark eder acabao işlemciye stok fan yetmiyor diye biliyorum. x123, assassin king veya peerless assassin alabilirsiniz.
evet ısınıyordu ve hangi kule tipi soğutucuyu önerirsin ?Stok fan olduktan sonra macun yenilense de fark etmez çok ısınır. Kule tipi soğutucu ile iş çözülür. Daha öncede o kadar ısınıyormuy du o stok fanla.
Stok fan'dan olabilir. Stok fanı düzgün takamamışsındır. https://www.akakce.com/islemci-sogu...less-assassin-120-siyah-fiyati,340235929.html stok fan illaki bir yerde yaramayacaktır bunu alırsan işlemcini tehlikeden koruyabilirsin. @zbartovic9700 k işlemcim var ve stok fan takılı ama dehşet ısınıyor yani fan olmasa ancak bu kadar ısınır valorant da 100 derece gta 5 de ise ultra ayarlarda 95 dereceyi buluyor bunu nasıl çözebilirim daha yeni termal macun sürdüm
Bunun fiyatı uygun yeterli gelir termal macun olarakta mx 6 olabilir . O zaman çözüme kavuşur sıcaklık değerleri. Montajı yapamam anlamam dersen bir bilen yapsın.evet ısınıyordu ve hangi kule tipi soğutucuyu önerirsin ?