Neler Yeni

Işlemcim çok ısınıyor

zbartovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa ortakçı
9700 k işlemcim var ve stok fan takılı ama dehşet ısınıyor yani fan olmasa ancak bu kadar ısınır valorant da 100 derece gta 5 de ise ultra ayarlarda 95 dereceyi buluyor bunu nasıl çözebilirim daha yeni termal macun sürdüm

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
o işlemciye stok fan yetmiyor diye biliyorum. x123, assassin king veya peerless assassin alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Erhan Akçay
Stok fan olduktan sonra macun yenilense de fark etmez çok ısınır. Kule tipi soğutucu ile iş çözülür. Daha öncede o kadar ısınıyormuy du o stok fanla.

zbartovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa ortakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok fan olduktan sonra macun yenilense de fark etmez çok ısınır. Kule tipi soğutucu ile iş çözülür. Daha öncede o kadar ısınıyormuy du o stok fanla.
evet ısınıyordu ve hangi kule tipi soğutucuyu önerirsin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
9700 k işlemcim var ve stok fan takılı ama dehşet ısınıyor yani fan olmasa ancak bu kadar ısınır valorant da 100 derece gta 5 de ise ultra ayarlarda 95 dereceyi buluyor bunu nasıl çözebilirim daha yeni termal macun sürdüm
Stok fan'dan olabilir. Stok fanı düzgün takamamışsındır. https://www.akakce.com/islemci-sogu...less-assassin-120-siyah-fiyati,340235929.html stok fan illaki bir yerde yaramayacaktır bunu alırsan işlemcini tehlikeden koruyabilirsin. @zbartovic

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
hocam isimlerini yazdığım sıra ucuzdan pahalıya doğru gidiyor. En ucuz olan x123'ü alırsanız iyi bir soğutma sağlarken, diğer attığım 2 model daha iyi soğutma sağlar kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Erhan Akçay
evet ısınıyordu ve hangi kule tipi soğutucuyu önerirsin ?
Bunun fiyatı uygun yeterli gelir termal macun olarakta mx 6 olabilir . O zaman çözüme kavuşur sıcaklık değerleri. Montajı yapamam anlamam dersen bir bilen yapsın.

Top Bottom