R5 3500x çok ısınıyor

Undervolt veya soğutucu değiştirmek. Stock soğutucu kötü mü? Daha iyi olması lazım
bu undervolt mevzusu ney fps değerini etkiler mi ve nasıl yapılıyor? Stok soğutucu hakkında youtube de bir videoya denk geldim ve hakkında iyi yorum yapmıştı yani bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok fan ile normal diyen vatandaşlar ben de aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum oyunlarda 80'i görmüyorum macun da noname sanırım
ya zaten bu işlemciye stok fan yeterli bence ama dediğim gibi çok anlamıyorum.

stok fan ile normal diyen vatandaşlar ben de aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum oyunlarda 80'i görmüyorum macun da noname sanırım
O soğutucu ile normal
Undervolt veya soğutucu değiştirmek. Stock soğutucu kötü mü? Daha iyi olması lazım

bu undervolt mevzusu ney fps değerini etkiler mi ve nasıl yapılıyor? Stok soğutucu hakkında youtube de bir videoya denk geldim ve hakkında iyi yorum yapmıştı yani bilemiyorum.

ya zaten bu işlemciye stok fan yeterli bence ama dediğim gibi çok anlamıyorum.
Stock fan denenebilir. Undervolt fps düşürmez ama sıfırdan öğrenmek uğraştırır biraz. Nette bir sürü görsel kaynak var öğrenmesi daha kolay olur.

öneriniz var mı?

Aslında sadece güç seçeneklerinden bir şey yaptım başka ayarda yapmadım bence bir ayar falan değiştirmedim de acaba hani sizin aklınıza gelebilcek bir ayar falan var mı diye sorayım dedim
adam gibi bi hava soğutma işini çözer bütçeni de zorlamadan

adam gibi bi hava soğutma işini çözer bütçeni de zorlamadan
B450m a pro max uyumlu mu yani bu fanlarda uyum oluyor mu bilmiyorum da

Çok teşekkür ederim zahmet ettin ilgilendin hakkını helal et reis iyi geceler.
oyunlarda 90c ye ulaştığında ki değerleri atsana buraya belki işlemciye farkında olmadan oc falan çekmişsindir

oyunlarda 90c ye ulaştığında ki değerleri atsana buraya belki işlemciye farkında olmadan oc falan çekmişsindir
rivaturner açtım 90-95i görünce core tempten ss aldım sonuçlar böyle

Ekler

• işlemci.webp
    işlemci.webp
    37.5 KB · Hit: 10
Geri