Kesinlikle katılıyorum hocam şuana kadar iyi bir 2.el göremedim biraz araştırıp bulursam series s alacağım
Güncel,PC olmamasına rağmen valorant bile...
Series S mantıklı bence, tüm güncel oyunları destekliyor kendisi GTA 6 da çıkacak o konsola, diğer yeni nesil konsollara göre görüntü kalitesi zayıf...
Daha bugün arkadaşımla birlikte 10.700₺'ye garantisi bitik ama çok kullanılmamış 512GB çift 9. nesil kollu Series S aldık. Series S gibi bir nimet varken...
Sağol Hocam genelde series s önerildi anladığım kadarıyla aradaki farkı verip series s almak daha mantıklı onunda PS4 ile çok fark edeceğini düşünmüyorum...
Sağolun hocam ben konsollara hakim değilim en son ps4'te kalmıştım ama dediklerinize bakılırsa güncel oyunları da oynamak ve daha az maliyetle daha güncel...
İlk defa PS almayı düşünüyorum
biraz gezindim fakat ps5 mi ps4'mü alacağıma tam karar veremeden bulunduğum ilde 2.el PS4 ilanı gördüm oyunsuz 2 kollu ps4'e...
Sağolasın hocam almadan önce şu özelleştirmeyi mutlaka yap dediğin bir özelleştirme var mı
Birde hocam sanırım sizde PC alacaksınız monitörlere baktınız mı...
Son 5 yıldır oynadığım çoğu oyundan keyif alamıyorum, bazıları istisna. Bu oyun sektörünün hali ne olacak böyle dostlar? Unreal Engine 5 motoruyla yapılan...