zaniolo isimli üyenin son içerikleri

1. zaniolo

İmola 5060 mı Kuark Spider mı

40k bandında sistemlere göz atıyordum bu fiyatlarda en f/p iki sistem İmola ve Kuark Spider gibi geldi sizce hangisi daha mantıklı...
  2. zaniolo

Gamegaraj S43 Prime Alınır mı

Reis niye yapay zeka ile cevap verdin adam yapay zeka ile işini halledebilse niye foruma gelip konu açsın
  3. zaniolo

Ps Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Kesinlikle katılıyorum hocam şuana kadar iyi bir 2.el göremedim biraz araştırıp bulursam series s alacağım Güncel,PC olmamasına rağmen valorant bile oynayabiliyorsun,FPS daha fazla tek sıkıntısı konsolu biraz garip ona da alışırım diye düşünüyorum Bu ikisi arasında PS özel oyun sevenler PS...
  4. zaniolo

Hocam Hayırlı olsun darısı başıma
  5. zaniolo

Sağol Hocam genelde series s önerildi anladığım kadarıyla aradaki farkı verip series s almak daha mantıklı onunda PS4 ile çok fark edeceğini düşünmüyorum dediğiniz gibi termal macun değişikliği yapsam götürür gibi
  6. zaniolo

Sağolun hocam ben konsollara hakim değilim en son ps4'te kalmıştım ama dediklerinize bakılırsa güncel oyunları da oynamak ve daha az maliyetle daha güncel kalmak ve daha çok performans almak için Xbox s almak çok daha mantıklı görünüyor Sadece beni baştan beri düşündüren konu şu ilerde PC alma...
  7. zaniolo

Sağolun hocam PS4 almaya karar verirsem dikkat edeceğim
  8. zaniolo

Bütçem var fakat sırf FIFA pes oynamak için 30k vermek çok mantıklı gelmedi FIFA pes bile zor oynarsın diyorsan o zaman dediğin gibi PS5 alınabilir
  9. zaniolo

İlk defa PS almayı düşünüyorum biraz gezindim fakat ps5 mi ps4'mü alacağıma tam karar veremeden bulunduğum ilde 2.el PS4 ilanı gördüm oyunsuz 2 kollu ps4'e 8.5-9k fiyat iyi geldi...
  10. zaniolo

RTX 5060 Ddr5 Ram'li OEM Paket

Sağolasın hocam almadan önce şu özelleştirmeyi mutlaka yap dediğin bir özelleştirme var mı Birde hocam sanırım sizde PC alacaksınız monitörlere baktınız mı hiç önerebileceğiniz bir monitör var mı
  11. zaniolo

RTX 5060 Ddr5 Ram'li OEM Paket

Hocam bahsettiğiniz sistem bu galiba https://www.itopya.com/dragon-5060-v18-intel-core-ultra-5-225f-msi-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ss_h31103?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=31103&_sgm_action=click Özelleştirme yapmak lazım mı
  12. zaniolo

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Hocam çok geçmiş olsun umarım sonu tatlıya bağlanır
  13. zaniolo

Gamegaraj OEM Paket 9 Taksit!

Hocam ilgilendiğiniz kasa 1-2 hafta önce 52k civarındaydı bu zam gelmiş hali 56k bende ilk 52k görünce şaşırmıştım
  14. zaniolo

Xdrive Koltuk Bu Fiyata Alınır mı

👏👏
  15. zaniolo

Max 45.000tl Pc Önerisi

'Bilgisayar Topladım Yorumlarınıza Açığım.' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-topladim-yorumlariniza-acigim.1231668/post-11128971
Geri