Kesinlikle katılıyorum hocam şuana kadar iyi bir 2.el göremedim biraz araştırıp bulursam series s alacağım
Güncel,PC olmamasına rağmen valorant bile oynayabiliyorsun,FPS daha fazla tek sıkıntısı konsolu biraz garip ona da alışırım diye düşünüyorum
Bu ikisi arasında PS özel oyun sevenler PS...
Sağol Hocam genelde series s önerildi anladığım kadarıyla aradaki farkı verip series s almak daha mantıklı onunda PS4 ile çok fark edeceğini düşünmüyorum dediğiniz gibi termal macun değişikliği yapsam götürür gibi
Sağolun hocam ben konsollara hakim değilim en son ps4'te kalmıştım ama dediklerinize bakılırsa güncel oyunları da oynamak ve daha az maliyetle daha güncel kalmak ve daha çok performans almak için Xbox s almak çok daha mantıklı görünüyor
Sadece beni baştan beri düşündüren konu şu ilerde PC alma...
İlk defa PS almayı düşünüyorum
biraz gezindim fakat ps5 mi ps4'mü alacağıma tam karar veremeden bulunduğum ilde 2.el PS4 ilanı gördüm oyunsuz 2 kollu ps4'e 8.5-9k fiyat iyi geldi...
Sağolasın hocam almadan önce şu özelleştirmeyi mutlaka yap dediğin bir özelleştirme var mı
Birde hocam sanırım sizde PC alacaksınız monitörlere baktınız mı hiç önerebileceğiniz bir monitör var mı
Hocam bahsettiğiniz sistem bu galiba https://www.itopya.com/dragon-5060-v18-intel-core-ultra-5-225f-msi-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ss_h31103?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=31103&_sgm_action=click
Özelleştirme yapmak lazım mı