Arama sonuçları: *

1. Z

45-50k Arası F/P Hazır Sistem Önerileri

Bu iş her türlü cumaya kaldı inşallah cuma günü Hocam maşallah nazar değmesin,🧿🧿😅
  2. Z

Hocam bu cevabınla kafamda kurduğum sistem epey bir değişti Belki de biraz yapay zekanın etkisinde kalarak ekran kartının çokta önemli olmadığını düşündüm ama dediğin gibi sonradan illaki sisteme yükseltme yapacağım için işlemciyi o zaman düşünürüm ve dediğin gibi VRAM de epey önemli "çift m2...
  3. Z

Tavsiyelerin için sağol hocam dediğin gibi 2 slotlu alıp sonradan 1TB SSD daha eklemek daha mantıklı gibi zaten benim 1tb düşünme sebebim uzun vadede depolama konusunda sıkıntı yaşamamaktı 512'nin de hemen dolacağını zannetmiyorum Ayrıca aklıma takılan bir nokta daha var 7500f ile Intel 225f...
  4. Z

Tamam hocam çok sağol Ayrıca şöyle bir sistem daha buldum bu sanki daha iyi gibi geldi baktığım sistem ile bunun arasında çok fark var mı https://www.gaming.gen.tr/urun/822690/ultima-7500x3d-amd-ryzen-5-7500x3d-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  5. Z

Bilgisayar almayı düşünüyorum fakat Bilgisayarlar hakkında yalnızca son 2-3 günde baktığım kadar çok az bilgiye sahibim ve izlediğim YouTube videolarından gördüğüm kadarıyla sistem almadan önce Forumdaki bilgi sahibi kişilerden yorum ve fikir almak önemliymiş Ben incehesapta bulunan mortar...
Geri