Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.
  2. EFI Shell

Öneri Sony bu monitörü tr ye getirirmi

Hayır, bizim ülkede kamera ve PS dışında bütün sektörleri sona erdirdiler (ürün anlamında tabii. Filmler, şarkılar vs. hariç).
  3. EFI Shell

Laptoba ram aldım düzgün calismiyor

Tamam ondan dolayı. O zaman CL19 bir RAM almanız gerekir.
  4. EFI Shell

Çok fazla karabasan görüyorum

Cünüp olarak yatmayın. Mümkünse gusül alın. Normal abdest de olabilir. Felak, Nas, Surelerini 3 defa okuyun. 1 kere Euzü Besmele çekin ve diğerlerine başlamadan önce Besmele çekiyerek okuyun. Okuduktan sonra Salavat getirin. Birde Euzü Besmele'den evvel de Salavat getirebilirsiniz.
  5. EFI Shell

Fonksiyon Tuşları Ve Kısayollar

Ben de ekleme yapayım bir tane. Ctrl + Shift + Esc. Görev Yöneticisini açmaya yarıyor.
  6. EFI Shell

Laptoba ram aldım düzgün calismiyor

Sebebi muhtemelen cl16 yerine cl20 ram aldığınız için. Laptobun kendi raminin cl değerine cpu-z'den bakabilir misiniz? Muhtemelen cl16 ama bir bakın.
  7. EFI Shell

My asus dan bios güncelleyemiyorum

Kendiniz usbye atıp, biosa girip ezflash'tan kurun.
  8. EFI Shell

Parti üyeliğim var iptal etsem

Parti üyesi olunca Jandarma ya da Polis mi çağırıyor kişileri? Öyleyse neden?
  9. EFI Shell

Hp victus 16 4050 r5 7640hs

Lovelace değilmiş a sı da ama dönemine göre yine yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. rtx 4050 de yetersiz ilk çıktığından beri.
  10. EFI Shell

1730190123 Evet, öyle. Ona bakılırsa rtx 3050 a mı ne çıkacak ya da çıktı. lovelace mimarili ve 4 gb vramli ve 2024 model. Ne diyebileceksiniz?
  11. EFI Shell

10 TFLOPS altı güç ve 6 GB VRAM, 1080p için AAA oyunlarda yetersiz. İnanmıyorsanız araştırın.
  12. EFI Shell

Ben de bunu diyorum. Ayrıca EEPROM'dan bile kısıyordu bu firma. 128KB koymadığı için UEFI GOP ekleyemeyip mağdur olan insanlar dolu GTX 500 serisinde vs.
  13. EFI Shell

Gtx 1070 den rtx 4070 e geçmek

Evet, darboğaz olacak.
  14. EFI Shell

Alınmaz. Bırakın 6 ve 8 gb vrami, 12 gb vram bile zar zor yetiyor günümüzde. Ek olarak bu saydığım kartların gücü de seneye falan yetersiz kalmaya başlayacak.
  15. EFI Shell

4050 çağ dışı bir ekran kartı. Aslında rtx 4060 ve 4070 de öyle ama neyse.
  16. EFI Shell

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Köyüm ile olay yeri arasında tam 14.7 KM var.
  17. EFI Shell

🔥 BAHÇELİ: "ÖCALAN, TERÖRÜN BİTTİĞİNİ İLAN ETSİN!"

Erkan Trükten bunu da söylemişti aylar önce. PKK silah bırakacak diye. Erkan Trükten'i dinleyin lütfen ve destekleyin artık. MHP'nin eskisi gibi AKP düşmanı gibi davranacağını da söylemişti ve numan kurtulmuşa karşı bahçeli mesela. Eyalet sistemi de gelecek. Anayasadan milliyeti falan...
  18. EFI Shell

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Evet. Ankara'da dolu var mesela ilk günden beri.
  19. EFI Shell

Laptop için SSD Okuma Yazma Değerleri Nasıl? - Lenovo LOQ 15irx9

Kötü. Ucuza kaçmış lenovo. Samsung 980 Pro, Kingston Fury Renegade alabilirsiniz.
  20. EFI Shell

1300mbps 430 TL Wi-Fi adaptör alınır mı? ?

O zaman yeterli sizin için.
Top Bottom