Neler Yeni

Parti üyeliğim var iptal etsem

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Özelikle tsk da sınır dışı görevler her askere vuruyor ben şahsen yapamazdık o yüzden dedim yoksa bana göre zorluğu o ama tabi yapabilşrim dersen heryer vatan toprağı
Doğru jandarmaya daha az sınır dışı vuruyor. Ama tek zorluğu o değil ekipman sıkıntısı vs herşeyin sıkıntısı var ya Tsk da 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelikle tsk da sınır dışı görevler her askere vuruyor ben şahsen yapamazdık o yüzden dedim yoksa bana göre zorluğu o ama tabi yapabilşrim dersen heryer vatan toprağı
Ben askerliğimin ilk 3 ayında Cizrede karakolda g3 kullandım nöbet kulesine g3 ile gidiyordum 1974 model g3'üm vardı üstüme zimmetli 😂 sonra Mg3 cü oldum o da bayağı eski modeldi. Rütbeliler sadece mpt kullanıyordu g3 ile 8 saat nöbet tutuyorduk. Hudut kartallarına da selam 😂 şuan diyorum ulan ben nasıl o ekipmanlarla 8 saat nöbet tuttum

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar x bir partiye üyeliğim var jandarmaya başvuru yaptım fakat eğer çağrılırsam üyeliğimi iptal edicem ettiğim zaman sıkıntı olur mu ?
Neden var üyeliğin ? ilerde bişi olur bu şu partiye üyeymiş der elerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar x bir partiye üyeliğim var jandarmaya başvuru yaptım fakat eğer çağrılırsam üyeliğimi iptal edicem ettiğim zaman sıkıntı olur mu ?
Polis vs olmak için zaten malum partiye üye olmak gerekmiyor mu

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Parti üyesi olunca Jandarma ya da Polis mi çağırıyor kişileri? Öyleyse neden?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom