michelin lastiğini alayımmı hocam 6 bin diyorlar yoksa önerdiğiniz varmıdır
bu arada Allah nazar değdirmesin kaza bela göstermesin
gerilesin ondan yana...
bi göstergede vites geçişi varmış hocam onu gördüm birde ekstra olarak güzel yanı boşta soket olması denildi göstergede bişi olmaz hocam bence alışırım...
hocam sıfır alabiliyorum başka bir mesele var ondan dolayı onlarda hoşuma gitmişti yoksa düşünmüştüm
1773019711
yollar genelde kasisli çukur olarak toplam...
Yaş 19 a2 ehliyeti almayı düşünüyorum araç yakıtları fiyatları uçunca biraz kaçmayı düşündüm motor almayı hedefledim
120 bin bütçem en fazla görünüş...
6800xt - 3070 ti bütçeyi sonuna kadar kullanırsan belki arada güzel fiyata 3080ti düşüyor çok nadiren
6-8 arasına alıncak 3060 12 gb lik versiyonu olabilir
hocam fiyatı pahalı olabilir hiç sorun değil tabii ki hz biraz benim için önemli biraz 300 altı düşünmüyorum 280 hz 1080p var
320hz 2560x1400 ktc modeli var...
sadece valodada değil spotify-google-valorant-euro truck sim 2 gibi oyunlarda ne yapabilirim
hata kodlarını atayım hepsinin aynı zaten
Hatalı uygulama adı...
Hocam he75mag bulursam almayı düşünüyorum istediğim herşeyi kapsıyor ancak başka modellerde olur bütçe 3 ü geçmicek şekilde arıyorum %75 lik bence bulunur gibi
anlamadığın bir şey var hocam hadi ben tuhaf olayım 250 ninde lafının yapmicam kalkıp bursadan gidip alcam malı şahsen çok üzüldüm bunların esnaf olmaması...