Nisshs isimli üyenin son içerikleri

1. Nisshs

Yardım BAŞLANGIÇ MOTORU LAZIM NE ÖNEREBİLİRSİNİZ 125CC

hocam okadar çıkamıyorum çıkabilsem alabilirim ama kararım tvs den yana
  2. Nisshs

michelin lastiğini alayımmı hocam 6 bin diyorlar yoksa önerdiğiniz varmıdır bu arada Allah nazar değdirmesin kaza bela göstermesin gerilesin ondan yana sorun değil her dijitalde ufak tefek hatalar olur bence fren konusunda kombinasyon yapın diyorlar arka frenle başlasam sizce olurmu...
  3. Nisshs

bi göstergede vites geçişi varmış hocam onu gördüm birde ekstra olarak güzel yanı boşta soket olması denildi göstergede bişi olmaz hocam bence alışırım kötü yanı kanparamı kamparamı ne muhabbeti varmış o gördüğüm kadar
  4. Nisshs

hocam sıfır alabiliyorum başka bir mesele var ondan dolayı onlarda hoşuma gitmişti yoksa düşünmüştüm 1773019711 yollar genelde kasisli çukur olarak toplam saysam 15-20 adet
  5. Nisshs

Yaş 19 a2 ehliyeti almayı düşünüyorum araç yakıtları fiyatları uçunca biraz kaçmayı düşündüm motor almayı hedefledim 120 bin bütçem en fazla görünüş olabilir ama temel atmayı düşünüyorum bi 6-7 ay kadar sürmeyi hedefliyorum üzmesin etmesin pek fazla yaşadığım yer köylük bir alan az bir mesafede...
  6. Nisshs

Ikinci el max 9-10k ekran kartı önerisi

6800xt - 3070 ti bütçeyi sonuna kadar kullanırsan belki arada güzel fiyata 3080ti düşüyor çok nadiren 6-8 arasına alıncak 3060 12 gb lik versiyonu olabilir
  7. Nisshs

2350 saat QD-Oled monitör kullanım sonrası

tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum peki 280 hz üstü önereceğiniz bir monitör varmıdır başka
  8. Nisshs

hocam fiyatı pahalı olabilir hiç sorun değil tabii ki hz biraz benim için önemli biraz 300 altı düşünmüyorum 280 hz 1080p var 320hz 2560x1400 ktc modeli var ekstra olarak oled 300-360hz arası düşünüyorum
  9. Nisshs

çok teşekkür ederim hocam factory kısmını göremedim almak istediğim bir monitördü ozaman taksitlen ana monitör bunu alabilirim
  10. Nisshs

hangi monitör hocam
  11. Nisshs

Yardım Valorantta xxxxx hatasını alıyorum

sadece valodada değil spotify-google-valorant-euro truck sim 2 gibi oyunlarda ne yapabilirim hata kodlarını atayım hepsinin aynı zaten Hatalı uygulama adı: VALORANT-Win64-Shipping.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000 Hatalı modül adı: unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000...
  12. Nisshs

Yardım Manyetik %75 lik bir klavye lazım

Hocam he75mag bulursam almayı düşünüyorum istediğim herşeyi kapsıyor ancak başka modellerde olur bütçe 3 ü geçmicek şekilde arıyorum %75 lik bence bulunur gibi
  13. Nisshs

BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

aslında biraz daha uğraşsak kargo diye kendisi gelirmi :D
  14. Nisshs

anlamadığın bir şey var hocam hadi ben tuhaf olayım 250 ninde lafının yapmicam kalkıp bursadan gidip alcam malı şahsen çok üzüldüm bunların esnaf olmaması lazım kısa ve net 1770835416 biliyorum hocam olay klavyede değil ev-beyaz eşya- ev eşyası satıyor ve dükkanı varmış buldumda şimdi bir gram...
  15. Nisshs

hocam ben bir şey demek istemiyorum sadece esnaflığına yazık diyorum
Geri