Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Yardım RDR2 Online Trader Mesleği açmak?(Crips nerede?)

Cripps'in mektubunu okudum arkadaşlar, internette "Valentine" kasabasındaki "General Store"da olacagı söyleniyordu ancak geceden beri 4-5 kere gittim; Cripps yok orada, ben mi eksik yanlış bir şey yapıyorum var mıdır bilgisi olan?
  2. pickpocket

Dying light 2 hangi sürümü tercih etmeliyim?

Standart, deluxe, ultimate. Sizce hangi sürümü almalı?
  3. pickpocket

Sons of the Forest 280 TL Fiyattan çıktı!

Kimler alacak bakalım görelim?
  4. pickpocket

Mount & Blade II: Bannerlord zamlanıyor?

20 Eylül'den sonra suanki indirimli fiyatı bitince zamlanacagi belirtilmiş. Almayı düşünen varsa elini çabuk tutsa iyi olur. Edit: 350 TL oldu
  5. pickpocket

Steam'de oynadığımız oyunları paylaşalım

Bakalım kimler neler oynuyor arkadaşlar.
  6. pickpocket

Öneri State of Decay 2: Juggernaut Edition Alınır mı?

Oyun 22 TL ye düşmüş, sizce alınır mı , oynanışı vs. nasıl arkadaşlar? Dying light var bende ancak bunda araba sürmek felan daha güzel sanki? https://store.steampowered.com/app/495420/State_of_Decay_2_Juggernaut_Edition/
  7. pickpocket

Cyber Engine Tweaks Modu KULLANAN VAR MI?

Cyberpunk 2077 hile kodlarını içeriyor kendisi. Ben sadece istediğim silahı almak için kullanacağım. Modu kullanıp oyununda bir sıkıntı yaşayan oldu mu? https://www.merlininkazani.com/cyberpunk-2077-hileleri-tum-para-silah-ve-siber-yazilimlar-hile-114799
  8. pickpocket

RDR2 Online oynayanlar?

Şuan 2 kişiyiz, varsa Red Dead Online oynayanlar, birlikte oynayabiliriz. :giggle:
  9. pickpocket

Öneri Steam hesabı 300 TL oyun önerisi

300 TL bakiyem var Steamde. Var mı oyun önerileriniz? https://steamcommunity.com/id/serhatcanavcii/
  10. pickpocket

Police Simulator: Patrol Officers Oynayacak Var mı?

Arkadaşlar oyun tarzı ve grafikleri vs. çok hoşuma gitti şahsen. Birde başkalarıyla oynayabiliyor olmak devriye atmak açık dünyada baya güzel. Velhasılkelam, bu oyunu ocak indiriminde almayı düşünüyorum. İlgisini çeken arkadaş varsa Ocak ayında beraber alır oynayabiliriz...
  11. pickpocket

İndirimlerden alacağım oyunlar

İyice düşündüm taşındım bunlara kare verdim. Sizler neler aldınız? ALIŞVERİŞ SEPETİNİZ 1,05 TL Achievement Clicker 167,40 TL Days Gone 20,90 TL We Happy Few 189,35 TLHesaplanan tutar
  12. pickpocket

Steam hangi sepeti almalıyım sizce?

Arkadaşlar. Param 170 TL ve aşağıdaki sepetlerin ikiside 170 TL tutuyor sizce hangisi? 1. Sepet *Days Gone 2. Sepet *Car Mechanic sim 2021 +2 DLC *AC Odyssey Gold edition Hangi sepet sizce ??
  13. pickpocket

723 saat Days Gone oynayan bir oyuncunun yorumu

Geçen gün bu oyunu alayım mı diye sordugumda , tek kişilik oyuna bu kadar para verilir mi felan demişlerdi ama yoruma bakınca bu denli oynayan birisini görünce bayağı şaşırdım açıkçası. Sizlerle de paylaşayım dedim. YAYINLANMA: 27 KASIM Motorum olmadan asla Beklenen Days Gone incelemesi ile...
  14. pickpocket

174 TL ye daha iyi oyun öneriniz var mı?

Hesabımda 174.20 TL var. Bunları almayı düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varmı ?
  15. pickpocket

Steam indirimlerinde oyun tercihim nasıl? tavsiyeniz nedir?

175 TL param var, böyle bunları almayı düşünüyorum. Acaba Days Gone da , her sıkıldığımda girip stres atabileceğim bir oyun mudur? Kendini oynattırıyor mu acaba oynayanlar? 167,40 TL Days Gone 5,00 TL Euro Truck Simulator 2 - Actros Tuning Pack
  16. pickpocket

Satisfactory oynayan varmı?

Arkadaşlar tek başıma oynamaya başladım ama çok kapsamlı geniş bir dünya inşa oyunu. Grafikleri vs. olsun beğendim bayağı. Bu oyunu oynayan varmı içinizden? beraber oynayabiliriz.
  17. pickpocket

red dead redemption ultimate edition'un sağladığı ayrıcalıklara nasıl ulaşırım

soru başlıkta arkadaşlar, bildiğiniz üzere, steamden bakınca Ultimate de bazı ekstra oyun içi hediyeler verdiği görülüyor? RDR2 onlinede bu ekstra eşyaları nasıl alırız bilen varmı? ultimate ayrıcalıkları; Bonus kiyafetler , kestane rengi at, ekstra silahlara erişim.
  18. pickpocket

Car Mechanic sim 2021 ve ets2 iberia map almaya değer mi,?

Soru başlıkta arkadaşlar? Fikirleriniz nedir? Alıp oynayan kisiler? 175 TL var bugün degerlendireyim diyorum.
  19. pickpocket

🎉 Age of Empires IV ÇIKTI! 🎉

299 tl ve 399 TL sürümleri mevcut. Sizce fiyatını hak ediyor mu=? https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV/?snr=1_4_4__118
  20. pickpocket

Öneri Steam 175 TL bütçeli oyun önerisi

175 TL var hesapta. Yarın indirim varmıs. Var mı oneriiniz?
Top Bottom