- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,061
Cyberpunk 2077 hile kodlarını içeriyor kendisi. Ben sadece istediğim silahı almak için kullanacağım. Modu kullanıp oyununda bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Bir kaç gün önce yükledim. 1.5 patch inden sonra yeniden başladım ve daha rahat ilerlemek ve ekstra modlar kurmak için kurdum bunu. Şu an için bir sıkıntı yaşamadım.Cyberpunk 2077 hile kodlarını içeriyor kendisi. Ben sadece istediğim silahı almak için kullanacağım. Modu kullanıp oyununda bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Bir deniyim o zaman, umarı sıkıntı çıkmaz. Düzgün silahlar kullanmak istiyorum.Bir kaç gün önce yükledim. 1.5 patch inden sonra yeniden başladım ve daha rahat ilerlemek ve ekstra modlar kurmak için kurdum bunu. Şu an için bir sıkıntı yaşamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim kullandığım mod buydu. aynı moddan bahsettiğimizden emin olmak için link bırakıyorum.
![]()
Ben arayüzünü karıştırıken silah verme görmedim. Sadece ikonik silahların hepsini ver diye bir seçenek vardı. Ama onda da baya silah var.Bir deniyim o zaman, umarı sıkıntı çıkmaz. Düzgün silahlar kullanmak istiyorum.
konsolda kod yazarak alınıyor ama kod işe yaramıyor?Ben arayüzünü karıştırıken silah verme görmedim. Sadece ikonik silahların hepsini ver diye bir seçenek vardı. Ama onda da baya silah var.
Bilmiyorum hocam.konsolda kod yazarak alınıyor ama kod işe yaramıyor?