Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Merhaba görseldeki SSD modelini bulabilir misiniz

Sundan bahsediyorsaniz o SSD degil, SSD sogutucu blogu. Anakart MSI B650M Gaming Plus WIFI , bu sogutucu blok anakart ile geliyor.
  2. S

Yardım Corsair 16GB Vengeance DDR5 AMD5 Anakartta çalışır mı

XMP destegi belirtmese de EXPO olan her anakartta XMP 'de problemsiz calisiyor genelde. Bundan bagimsiz bu model RAM'leri onermiyorum frekans dusuk, CL cok yuksek. Daha ucuza, cok daha kaliteli modeller var.
  3. S

Öneri HANGI DDR5 RAM DAHA IYI?

Kalite olarak XPG Lancer iyi fakat fiyati yuksek. Overlock islerine girilmeyecekse butceyi zorlamaya gerek yok. Patriot RAM'lerde herhangi bir sorun yok. Ben aktif olarak XPG Lancer modelini kullaniyorum, Patriot RAM'leri de test ettim EXPO sikintisiz calisiyor.
  4. S

Veresiyede faiz olabilir mi yasal midir

Bunu bize soracagina bakkala sorsana? Faiz mi koydun yanlis mi hesapladin diye. Ya da biri gelip alisveris yapip senin adina mi yazdirdi?
  5. S

❌İndirim Bitti! DRAM önemli değil diyen ucuz 1 TB M2 SSD arayanlar: Patriot P320 1 TB 1849 TL

Indirim orani cok dusuk. Gaming gecesi ayagina 100 lira indirim yapmislar :)
  6. S

Yardım 7500f için anakart önerisi

MSI B650M Gaming Plus WiFi veya Gigabyte B650M DS3H 6.5 'a düşer zaman zaman ikisi de sağlam anakart, ikisini de kullandım.
  7. S

3 yıllık 3060 ti lhr kaça satılır

Modeli nedir? Cift fanlı modeller 7-7.5 3 fanli modeller 8-8.5 eder. Bu karta 13 veren adamın kimse kusura bakmasin essek olmasi lazim 7700XT ' ikinci el 13'e satiyorlar.
  8. S

Yardım Sizce masaüstü pc almak için beklenir mi?

Faizsiz firsat her zaman bulunmaz, alabiliyorken alin. Marttan sonra piyasa dalgalanmaya baslar fiyatlar uzar gider. 4060Ti su an hem 1080P hem 2K icin sizi goturur 7800XT gecmek yerine ileride direkt 7900XT / XTX veya 5000 serisi NVIDIA 'ya gecersiniz. 7800XT kullanicisiyim 2K 'da hicbir oyun...
  9. S

Yardım 30-33k bandında lenovo loq mu acer nitro 5 mi

Nitro daha iyi, gpu'su 140W, Lenovo 75W TUF modeli için bir bilgim yok. Nitro'nun soğutma sistemi çok başarılı.
  10. S

Last Of Us Part1 Save Game Silindi

Edebilirsin ben oyle yaptim. %100 save game indirdim, senaryodan secip geri devam ediyorum.
  11. S

PC açılırken siyah ekranda kalıyor

Bunu dene.
  12. S

8+8 pin pcie ekran kartı güç kablosu nereden temin edebilirim?

https://nzxt.com/support Buradan iste, gonderebilirler veya NZXT 'nin distributoru arena bilgisayar'di sanirim onlari arayip sor yedek parca satislari varsa temin ederler. Ne olur ne olmaz isimizi garantiye alalim :)
  13. S

PC açılırken siyah ekranda kalıyor

? bios 'a gir set defaults yap cik. BIOS Ile alakaliysa duzelir. MSI anakart ise memory context restore 'u kapatmis olabilirsin, acik olmasi lazim.
  14. S

Girisleri uydugu surece problem olmaz ki girisleri zaten standarttir NZXT bir dingillik yapmadiysa. Markalari ozellikle onerdim cunku piyasada cok fazla dandik PCI-E kablo var. NZXT 'nin moduler kablosunu bulabiliyorsaniz o da olur fakat diger markalari bulmasi kolay olur diye yazdim :)
  15. S

RX 580 Siyah ekran veriyor ve driverleri siliyor

Undervolt yapin, youtube'dan izleyin. Power limiti kisin, memory 'i biraz yukseltirsiniz fazla performans kaybi olmamasi icin. wushowhide.diagcab' i indirin, guncellemeleri gizle seceneginden amd ile gordugunuz tum driverlari gizle yapin. Sonra ekran karti surucusunu once devmgmt.msc 'den...
  16. S

PCI-E moduler kablo satin alacaksin. Ikinci elde bak thermaltake, corsair vb. markalarin kablolarini satan illaki vardir onlardan al. 12vhpwr girisiyle gelir, arada donusturucuyu yollar nvidia fakat tek bir pci-e kablosu slot ile beraber 225w tasir, ustu onerilmez. PSU'larinizda minimum 2 adet...
  17. S

Pcyi yeni aldım her oyundan çıktıktan sonra pc gidiyor

XMP/EXPO kapatinca donmadiysa once BIOS guncelleyip tekrar XMP/EXPO aktiflestirin. Hala donmaya devam ediyorsa RAM'lerin gonderilmesi yeterlidir komple kasayi yollamaya gerek yok.
  18. S

Yurtdışına kolay çıkabileceğim üniversite bölümleri

Iyi bir universite okumadan yurtdisina cikabilecegin tek meslek doktorluktur muhtemelen. Bilgisayar muhendisligi onerisini hangi arkadas yapti bilmiyorum da cagri merkezinde surunuyor hepsi :) ITU 'de okumak ile Konya'da okumak ayni sey degil.
  19. S

Pcyi yeni aldım her oyundan çıktıktan sonra pc gidiyor

Hata aldigin oyunlarda ekrani Tam Ekran yerine "Tam Ekran Pencereli" olarak degistirip dene. Valorant, CS2 vs. tam ekranda sistemi kitleyebiliyor. Bununla duzelmezse BIOS'tan XMP/EXPO kapat yuksek ihtimal bununla alakalidir. EXPO/XMP kapaninca duzelirse RAM'i yollasin aldigi yere degistirtsin.
  20. S

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Para varsa fanteziye gerek yok. RX580 ile zamaninda AMD'de yasanabilecek her turlu sorunu yasadim, hepsini de cozdum wattman dahil. Ben ugrasirim, yolumu bulurum diyen alsin, su an 7800XT kullaniyorum 1 senedir 0 problem. Biraz sans meselesi.
Top Bottom