Arama sonuçları: *

1. S

ACİL PC LAZIM AY SONUNA KADAR

Bana da bi VW Golf lazim 2017-2018 arkadaslar, 100-200 'e halledebilirsek sevinirim.
  2. S

MMORPG oyun önerisi arıyorum

New World. Oyunu satın alırken biraz pahalı fakat paytowin muhabbeti yok. Oyun içi yasa dışı tabii ki gold satışı var fakat hiçbir şeyi etkilemiyor. Itemlere + basma yok, bir şey yok. Fresh sunucuya gir, 500k gold kas veya satın al bütün masteryleri maxlersin zaten ondan sonra da kendi itemini...
  3. S

Yenii laptop sonunda aldımmmmm

Hayirli olsun, mutluluklar. Pump out yapmayan herhangi bir termal macunu surebilirsiniz ileride. Garantisi bitene kadar zaten bakim garantisi de vardir serviste, onlara da yollayabilirsiniz. Garantisinin bitmesine yakin servise yollarsiniz, macun degisikligi ve temizligini yaparlar.
  4. S

Bu xDrive koltuklardan hangisini almalıyım?

1.80 - 86kg'yim. Bu iki model de cok ufak ve dandik gibi geldi bana. Magazadaki tum modelleri denedim. Aralarinda en F/P benim icin xDrive Atak'ti aldim. Oturma seklinize gore almaniz lazim, herkesin omurgasi farkli. Atak modelinde yayilma imkaniniz daha cok cunku genis ve uzun oturma alani.
  5. S

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

Kargoya verilse de iptal edebilirsiniz, teslim almayabilirsiniz kargo sirketini arayip teslim almayacaginizi belirtebilirsiniz. Uzun vadede AMD secmeniz evet mantikli, o B650M anakartla oyun icin cok rahat 7800x3D 'i kullanirsiniz. Attigim sistemi alsaydiniz oyle bir sansiniz olmayacakti. Fakat...
  6. S

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

Bu sistem stokta mı yok? Bu cok daha iyi, foruma bi goz atsaydiniz keske. https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/pc-hocasi-gohot-v3-intel-sistem-onerisi-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060ti-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd
  7. S

Parçaları toplama sıram nasıl olmalıdır?

O fiyata 7800XT - 7500Fli sistemler satiliyor ara-sira. Nasil bir sistem dizmeyi dusunuyorsunuz ki?
  8. S

Çözüldü✓ Bios ayar değişikliği sonrası sistem açılmıyor

Bu konuyu RAM'e 1.7 volt vermeden once acsaydin keske.
  9. S

Güç kaynağından anlayan dostlar

Valla dayaklık hepsi. Bakıyorlar en ucuza en yüksek watt veren PSU neyse onu öneriyorlar. Bi ara da Gigabyte 'ın patlayan, kronik sorunlu modelini öneriyorlardı yok modülermiş yok ucuzmuş cartmış curtmuş. Kafalarına vura vura öğretiyoruz işte :)
  10. S

Degmez, tek artisi pci-e kablo kalabaligindan kurtulursunuz onun icin yeni PSU almaya gerek yok.
  11. S

Ne almalıyım sizce ?

cok rahat b650m + 7500F ikilisi kurulur ama RAM'i de degistirmek gerek. Once anakart+islemci+ram 'i satisa koy, satilsin ondan sonra piyasaya gore hareket edilir.
  12. S

RTX 4060 VS RX 7700 XT VS RX 6800

Butceyi zorlamadan 6 taksitle 4060'i alip gecin, DLSS vs. derken fazlasiyla yeter zaten 1080P icin. 7700XT 2K karti ve TDPsi 220W. Simdi PSU 'da dusukse ekstra onun masrafi cikmasin gerek yok. Ileride yine yukselteceksen zaten Nvidia daha kolay satilacak, satar yukseltirsin.
  13. S

Bu şirket dolandiricimidir

Hirbolife yani.
  14. S

Gamepower gasket pro vs gamakay mk61

Gamepower ucuza 24 ayar gram altin satsin, 200 lira verir gider kuyumcudan alirim.
  15. S

NZXT C750 oneren primatlar gelir birazdan, engelleyin direkt.
  16. S

Ekran kartı pinleri yandı

:D 0 bilgisiyle artistlik yapiyor lale. PCI-E kanalindan yuksek watt cekmesini engelleyecek bir korumasi yok, bombos konusuyorsun her zamanki gibi. OPP dedigin seyin hele hic alakasi yok. Oku, ogren. Ogrenmeye niyetin yoksa da o bos kafanla millete akil verme...
  17. S

3070 vs 6700xt hangisi fp

OEM modeline para verilmez, 6700XT 'den devam.
  18. S

199TL🔥🔥 KABLOSUZ BEYAZ Pixart PAW3065Sensörlü Ofis Mouse

İleri-Geri tuşlarından dolayı ben olsam Claws'ı alırdım. İş bilgisayarımda Lenovo 300 kullanıyorum ileri-geri tuş eksikliğini bayağı hissettiriyor.
  19. S

Bilgisayar montajını yaptım güç tuşuna basıyorum açılmıyor

switch acik mi? 24 pin bagli mi? cpu power kablosu takili mi? Bunlar tamamsa sisteme her turlu guc gelmesi lazim.
  20. S

Ekran kartı pinleri yandı

? hangi korumaymis o yaz bakalim? Bu psu'yu ureten firma bile senin kadar savunmuyor ne zirvaliyorsun? Kendi malin diye onune gelene dandik psu'yu oneriyorsun utanmasan gidip 4090 kullanacak adama da onereceksin :)
Top Bottom