Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri Tablet Ekran Koruyucusu ve Kılıf Önerisi

Ben ekran koruyucusu aldım mat, sonra kalem performansını beğenmediğim için çıkarıp attım, ekran koruyucusu olmadan kullanıyorum. Eğer aktif kalem ile kullanacaksan böyle yapmanı tavsiye ederim, hiçbir ekran koruyucusu saf ekran gibi yazım hissi vermiyor (y)
  2. MattJohn

Öneri Laptop & Telefon İçin F/P Powerbank

Arkadaşlar Anker 735 Prime modeli nasıl sizce? Baseus Blade Power HD üstüne biraz daha koymam gerekecek, sizce değer mi?
  3. MattJohn

Öneri Yeni Laptopa Eski Monitörleri Bağlamak?

Teşekkürler, alıp bakayım o zaman
  4. MattJohn

Laptop Asus ROG Strix G16 (2024) hocam, dediğiniz portlar var. VGA to Type-C DisplayPort kablosu mu bulmam lazım ikinci monitör için? Biri baya eski teknoloji biri yeni ya emin olamadım sorayım dedim.
  5. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, Asus ROG Strix G16 (2024) laptop kullanıyorum. Philips 190S monitörü bağlayıp kullanıyorum şu an, aynı monitörden boşta bir tane daha var, onu da takmak istiyorum. Ancak 1 tane HDMI girişi var, diğerini de type-c'den fln mı bağlıycam, nasıl bir çözüm bulabilirim acaba...
  6. MattJohn

LGBT'li olmak bir tercih midir hastalık mıdır?

Biyolojiye ters olduğundan yola çıkarak hastalık diyebiliriz, ben bunu şaapcam diye düşünüp karar vermiyorlar diye biliyorum. İçinden gelen bir şey, fabrika ayarları öyle.
  7. MattJohn

Sanki bunu alcam gibi de bilmiyorum bakalım belki daha güzeli de vardır, acaba 100W tek çıkıştan verebiliyor mu onu merak ediyorum işte
  8. MattJohn

https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-baseus-blade-power-hd-edition-dijital-ekranli-100-w-20000-mah-hizli-sarj-fiyati,293817785.html
  9. MattJohn

Bundan daha ucuza 100W var hocam 1737016235 Aynen hocam o kritik işte, tek bir çıkış 100W olması lazım.
  10. MattJohn

Mah 20k ve üstü olabilir, o çok önemli değil. Watt önemli, 100W ya da ona en yakın değer lazım. Bütçe 4k diyelim max.
  11. MattJohn

Yardım Bu Laptop En Fazla Ne Kadar RAM Destekliyor?

Teşekkürler, komut satırında yazınca 64 GB dedi. Anakart ise laptop olduğu için gözükmedi, sadece G614JVR yazıyor. Google'da da güvenilir bilgi bulamadım pek.
  12. MattJohn

Anladım hocam, bunu nasıl bilebilirim peki? Takıp test etmekten başka çare yok mu? Üretici 32 max diyor çünkü. 1736886023 Mükemmel
  13. MattJohn

48 yapmam ben hocam, ya 64 ya 32
  14. MattJohn

40K ya Macbook M3 16gb alınır mı ?

Katılıyorum, ikinci el olayında dikkatli olmak lazım.
  15. MattJohn

40K ya Macbook M3 16gb alınır mı ?

Ürün temizse ve güvenilir bir yerden alıyorsan bence alınır. Güzel cihaz Macbook. Ekran kartıyla işin yoksa tabi.
  16. MattJohn

Windows işletim sistem

Windows 10/Pro.
  17. MattJohn

Başka m2 slotum var mı ?

Rica ederim
  18. MattJohn

Öneri Laptop Güç Tüketimini Nasıl Görebilirim?

Hayırlı olsun hocam :peepokalp:
  19. MattJohn

Başka m2 slotum var mı ?

Gördüğüm kadarıyla başka M.2 slotu yok, zaten yeni laptoplarda 2 tane M.2 slotu oluyor genelde. Bence HDD yerine SSD takılabilir, onun dışında pek seçenek yok gibi.
Top Bottom