Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Kanal tedavisi olduktan sonra diş fırçalanır mı

Fırçalanır. Üzerinde geçici dolgu varsa çok sert fırçalayıp dolguyu düşürme.
  2. HamsiKraker

Dahiliye istek üzerine kan ve idrar tahlili yaparmı ve rapor verirmi

İstek üzerine rapor vermez. Ben şahsen vermem
  3. HamsiKraker

15k bütçe laptop önerisi lazım

12450h çok güçlü bir işlemci, amdnin apusu gibi oyun oynatır mi hocam?
  4. HamsiKraker

Fiyat güzel fakat işlemcinin gpusu çok kötü. Ryzen 5 5500u çok daha iyi performans sergiliyor. Teşekkür ederim öneri için
  5. HamsiKraker

Arkadaşım iş laptopu gibi laptoplar bakıyor. Arada bir basit oyunlar oynamaya çalıştığımızda da oynayabilmek istiyorum. O yüzden ryzen işlemcili laptop daha iyi olur düşündüm. En azından dahili gpu ile basit oyunları da açar. Ama hangi işlemcide hangi dahili gpu var hangisi iyidir bilemiyorum...
  6. HamsiKraker

Yardım Ets 2 hız sınırı kaldırma

Harici sözleşmelerde hız sınırı kalkmıyor
  7. HamsiKraker

🔥İndirim ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 2K IPS 170Hz Amazon TR 7100 ₺

Bilmiyorum ki arkadaşta onu sormuş, araştırmadım belki vardır belki yoktur
  8. HamsiKraker

🔥İndirim ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 2K IPS 170Hz Amazon TR 7100 ₺

Biz anladık hocam rahat ol. Bu monitörün fiyatı düşmüş olabilir ama aynı performansı veren ve zaten daha düşük fiyattan satılan monitörler de var mı acaba demişsiniz. Bende aynı düşünüyorum.
  9. HamsiKraker

0 laptopumda çıkan ölü pixel ve hakkımı arama sürecim.

Hocam fikrimi sorarsanız tabii ki değişmeli. Hatta bende yüzyüze alırsam değişim kolay olur karşımda muhatap olur diye düşünüyordum. Ama mağazalar satana kadar çok iyi ama iade ve değişimde işi yokuşa sürüyorlar. Servise yollayın değişim belgesi versin vs. diyorlar. Hatta tv alacaktık garanti...
  10. HamsiKraker

1726087320 Mesafeli satış sözleşmesi ile mağazayı karıştırıyorsunuz hocam
  11. HamsiKraker

Bi kez mediamarkttayken bi olaya şahit olmuştum. Hangi ürün aldı hatırlamıyorum şu renkten istiyorum demiş görevlide vermiş satın aldırmış sonra ürünün rengi farklı çıkmış (satın aldıktan sonra mağaza dışında açıp 2dk içinde geri geliyor). Ben bu renk istememiştim niye yanlış ürün sattınız ben...
  12. HamsiKraker

Satın almadan paketi açtırmazlar.
  13. HamsiKraker

SPOR VE FITIK HAKKINDA YARDIM

3 ay yaptım ama düşük ağırlıkla egzersiz olsun diye yaptım. Amacım kas kazanmak değildi. Kaslarımı çalıştırmak ve ev dışı aktivite yapmış olmaktı. bel fıtığı için özellikle ters mekik önermişlerdi o zaman. şu hareket;
  14. HamsiKraker

SPOR VE FITIK HAKKINDA YARDIM

Bende de aynı bölgede fıtık var. Fitness'a başladığımda pt'ye dedim. Bana bel kasını güçlendir dedi. Zaten fıtık olmasının sebebi omurgaya fazla yük binmesi. Kaslarını güçlendirirsen omurlara ve disklere binen yük azalır ve fıtığın ilerlemesini önlersin.
  15. HamsiKraker

Ets2 oynarken canım sıkılıyor

Sıkılmayacağın oyunlara yönel?
  16. HamsiKraker

Dolgu Sonrası Uyuşturucudan Sonra Dudak Yamulması

Ee sonuç ne oldu? Çoktan geçmiştir diye düşünüyorum
  17. HamsiKraker

Lenovo müşteri temsilcisiyle anlaşamıyorum

Hayır o uygulama içindeki ssdleri ayrı ayrı marka model seri numarası olarak algılayan bir uygulama. Garanti başladığındaki seri numarası ile karşılaştırmayı kodlamak bir mühendis için zor olmasa gerek. Uygulama laptopa tornavida değmiş mi anlayamaz tabii ki. Ama bu değişikliğin dışarıda...
  18. HamsiKraker

Rami kapağı açmadan takamam ya. Apple telefonda parça değişince orjinal olmayan parça diye uyarı veriyor. Ben aynı parçayı değil rami 8den 16ya ssdyi 500den 1tbye çıkartıyorum. Lenovo bunun parça eklenerek yapıldığını anlamıyorsa işi bıraksın
  19. HamsiKraker

Lenovo vantage lenovonun kontrol merkezi uygulaması. Garantinin kaç gün kaldığı gibi bilgiler yazıyor. Onun dışında pil ayarı(gücü direkt prizden alsın, pili şarj etsin vs.) driver güncellemeleri gibi ayarların yapıldığı uygulama. Ben evde kendim taktım. Video izledim ona göre yaptım sorun...
  20. HamsiKraker

Bende de lenovo var ram taktım 8den 16ya çıkardım ssd taktım ama hala garanti görünüyordu lenovo vantagede. Bilgisayara zarar vermediğin sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Top Bottom