Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Bu sisteme 230.000 TL verilir mi?

Hemde nasıl bizzat biliyorum yerinde denendi onaylandı :D
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Askerliğin bitmesine son 1 gün.

Çoluğa çocuğa toruna torbaya anlatacak güzel anılar biriktirdiysen ne mutlu sana kral :D
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Msi gaming x 1080 vs msi armor 1080

Armor aman aman ucuz olmadıkça alınmaz kral diğerile rakip bile olamaz
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam onların birde anlamsız bir egosu ve çokbilmişliği var sanki dünyayı kendi yaratmış gibi takılıyorlar. Bir dükkan açıp rafa 2 tane bilgisayar parçası koyunca ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum. Geçen bir arkadaşın ram frekansını düşürüp yükseltmek için para istemişlerdi. İşi...
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Usta hiç affetmiyorlar bak cidden kurumsalı bireyseli de yok bu işin. 1739736107 Onu nasıl becerdiniz :DSAdasdas
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Oha baya iyi itelemiş ben 1,5 Sene garantili 12100F+RX 7600 sisteme fiyat aldım 9K demişti :D Kartın sadece kendisinin sıfırı 10K ikinci eli 7K.:D Baya baya iyi saplıyorlar dikkat etmek lazım
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Gaming gen tr müsteri hizmetleri nasıl

N11 in de milyonlarca kullanıcısı var kral bu mantıkla hiçbirsiteye senin bilgilerini girmemen lazım.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam biz neyse de yiyen gerçekten yiyor bak samimi söylüyorum. Bilmeyen adama yağlayıp ballayıp satıyorlar tabi satmak denirse.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Sen iyice araştır kral yinede içine sinmediyse milyonlarca kişi kullanıyor bu siteyi daha patlayanı görmedim duymadım.
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam dediğiniz gibi rampage gamebooster vs.vs. üretip üstüne gameagle basıp satmışlar işte besbelli. :D EFSANE SOGUTAN yazacağına markasını yaz.:D
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Ben daha önce kutusuz olduğunu bilmeden PSU almdım yazmamışlardı çünkü. Bir geldi pert olmuş kutusuz olduğu için heryeri kaymış kasaya oturmadı bile. Aradım kendilerini iade etmek istediğimi söyledim ürünü geri gönderdim kafalarına göre bana yeni ürün gönderdiler. Sonra zorluk çıkarmadan yeni...
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Önce senin PP de sonra EFSANE SOGUTAN da patladım :Dsadsadas
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Tercih etmezdim 230K para verip gameagle almak :(
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Teknoberk güvenilir mi

Bu fiyata asla ama asla tavsiye etmiyorum bu kadar para verilmesi gereken en son şey. Ama param var vermek istiyorum diyorsan bilindik yerlerden al https://www.gaming.gen.tr/urun/397095/asus-rog-strix-lc-ii-360-v2-argb-360mm-islemci-sivi-sogutucu/
  15. Yvşlagaçtanealıyon

İ5 12400 mü İ5 12400 f mi?

12400F de dahili grafik birimi yok.Ekran kartı olmadan görüntü alamazsın hiçbirşekilde. Düz 12400 de dahili grafik birimi var ekran kartı olmasa bile görüntü verecektir.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

İ5 12400 mü İ5 12400 f mi?

Aynılar birinin içinde dahili grafik birimi yok.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Yoldayım itopya’ya gidiyorum pazar açık mı acil yardım

Benimde aklıma o geldi krallar acaba ellerinde kaldı da iteliyorlarmı yoksa sitelerinde 7700XT-7800XT-4070Super sistemler var yani. Adam demezmi kardeş daha iyisini satıyoruz zaten diye.Müşteri memnuniyeti denen bir şey var sonuçta. Yarın birgün biryerde 42K ya 4060 aldım deseler gülerler ona...
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Reis benim anlamadığım sitelerinde 4070S sistem varken 7800XT sistem varken bu mağazadaki personeller niye 4060 sistem kitliyorlar. O alanlar ayrı bir akıllı mağazadakiler ayrı bir akıllı
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Kral olması gerekeni yapmışsın ama olacak iş değil yani ha.
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Bu personellerin nasıl içleri alıyor ben almıyorum cidden ? Kampanya ile VATAN 16.5K ya sattı bu bilgisayarı 3 katı kazık atmak ah ah.
Top Bottom