Gurkanpiro
80+ Platinum
AboooooYalnız 5600-4060 sisteme 42K ödeyenleri bulup tebrik etmek lazım.
AboooooYalnız 5600-4060 sisteme 42K ödeyenleri bulup tebrik etmek lazım.
ne aldın merak ettimSonuncuyu aldım eve gidiyorum 5800 TL’ye işlemci de varmış burada keşke Amazon’dan almasaydın şimdi buradan direk alırdım Amazon’a iptal çektim bekledim biraz para da yatmadı
Bu personellerin nasıl içleri alıyor ben almıyorum cidden ?Abooooo
Yanlarında bi genç vardı reis 42000e 4070süperli sistem alınır dedimAbooooo
Philips evnia mobitörne aldın merak ettim
Kral olması gerekeni yapmışsın ama olacak iş değil yani ha.Kanka kovmasınlar diye sustum AĞÖGPWMDŞWÖYPEMX
türk insanı cidden garip gittikleri magazanın kendi sitesine güvenmiyorlarYanlarında bi genç vardı reis 42000e 4070süperli sistem alınır dedim
Bende söylüyorum dinlemiyorlar yardımcı olmaya geldim internetten almayız diyorlar dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips evnia mobitör
Reis benim anlamadığım sitelerinde 4070S sistem varken 7800XT sistem varken bu mağazadaki personeller niye 4060 sistem kitliyorlar.Yanlarında bi genç vardı reis 42000e 4070süperli sistem alınır dedim
Bende söylüyorum dinlemiyorlar yardımcı olmaya geldim internetten almayız diyorlar dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips evnia mobitör
Valla kesin elde ne kaldıysa kitliyolardırReis benim anlamadığım sitelerinde 4070S sistem varken 7800XT sistem varken bu mağazadaki personeller niye 4060 sistem kitliyorlar.
O alanlar ayrı bir akıllı mağazadakiler ayrı bir akıllı
Valla kesin elde ne kaldıysa kitliyolardır
Benimde aklıma o geldi krallar acaba ellerinde kaldı da iteliyorlarmı yoksa sitelerinde 7700XT-7800XT-4070Super sistemler var yani.Vallahi neyi kitliyorlar bilmiyorum ama yani benim bile içim acıdı ya ben çalışan olsam gerçekten öyle bir acımasızlık yapamam gece uyuyamam la