Hayırlı olsun kral.Bütün parçaları aldın sanırım değil mi? eksiğin kalmadı.Gayet güzel parçaları iyi fiyata aldın vallaçok şükür 5 saatlik maceramın sonunda aldım geldim ve ölü pikselde yok çok iyi oldu sorun yok
Aldım aldım işlemciye iptal çektim para iadesi gelmeyince itopyadan alamadım keşke abimi arasaydım atardı bana elden verirdim onaHayırlı olsun kral.Bütün parçaları aldın sanırım değil mi? eksiğin kalmadı.Gayet güzel parçaları iyi fiyata aldın valla![]()
Amazondan al tekrar reis iade konusu falan daha rahat.Dfs de son derece güvenilir bir satıcı zaten.Aldım aldım işlemciye iptal çektim para iadesi gelmeyince itopyadan alamadım keşke abimi arasaydım atardı bana elden verirdim ona
İptal onaylanmadan alamam şuan inşallah fiyat değişmezAmazondan al tekrar reis iade konusu falan daha rahat.Dfs de son derece güvenilir bir satıcı zaten.
Saolasın reisİstanbulda neden yaşanmaz adlı çalışma olmuş Allah sabır versin kardeşim![]()
bu arada istanbuldaki sonuncu philips evniayı aldım ben aldığım gibi istanbuldaki tüm stoklar bitti olarak işaretlendi fiyatıda 5000 yaptılarSonuncuyu aldım eve gidiyorum 5800 TL’ye işlemci de varmış burada keşke Amazon’dan almasaydın şimdi buradan direk alırdım Amazon’a iptal çektim bekledim biraz para da yatmadı