Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri ve Piyasa Eleştirisi(Koltuk Arayanlar Göz Atmalı)

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Can BOZKURT
Koltuğum rahatsız olduğu için son 1 aydır koltuk arıyorum. Ofis/Oyuncu koltuklarını kirli bilgiler, firmaların ücret ödediği kullanıcıların yalan yanlış yorumları, gerçek kullanıcılardan gelen kötü yorumlar sebebiyle 1 aydır kafayı sıyıracak derecede araştırdım. Dün gece(18.04.2025) indirime giren Hawk fab v4 ürünü hakkında bir kaç yorumum var ve benim gibi oyuncu koltuğu arayanlar bu yorumu ciddiye alsın. İndirime girmeden önceki fiyatı 7999 TL, indirimli fiyatı 7499 TL, yani şöyle bi indirimi böyle bir etkinliğe yakıştıran incehesap yetkililerini de ayrı olarak tebrik ediyorum. xDrive 15'li zaten 7500 TL ancak durumun tamamen onlardan kaynaklanmadığını da düşünüyorum. Çünkü: YERLİ OYUNCU KOLTUĞU FİRMALARININ FİYATLANDIRMALARI TAM BİR KOMEDİ, evet tamamen sebep bu ve bu fiyatlandırmaların ne kadar uçuk olduğunu yabancı kaynaklardan yapacağınız araştırmalarla da öğrenebilirsiniz. Hawk fab v4 kendi sitesinde 9000 TL. Arkadaşım siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Corsair bu ülkede 10.000 TL'ye koltuk satıyor yahu. Üstelik bu koltuk da kullanıcıların yüksek çoğunluğundan neredeyse tam puan alıyor, almaya devam ediyor.

Biz yerli üreticisiniz diye sizi tercih edeceğiz, siz yabancı global bir markanın fiyatlandırmasından ürün satacaksınız. Üstelik bu en uygun ürününüz :D. Diğer modellerinizden bahsetmek bile mümkün değil. Bu sadece Hawk için geçerli değil. Fiyatlara bakarsanız diğer yerli oyuncu koltuğu markalarında da durum aynı. Oldu kardeşim. Kısa yoldan köşeyi döneyim. Az ürünle çok kazanayım. Bu anlayışı ne zaman bırakacağız? Yahu IKEA 10 yıl garantiyle 10.000 TL'ye sizin koltuklarınızın üzerinde yapmadığınız kadar ARGE masrafı yaparak satıyor. Masraf+10 yıl Garanti+Arge+Kâr=10.000 TL. 10 Yıl içerisinde değiştirilebilecek parçaların masrafı da içinde bu fiyatın. Siz 2 yıl garantiden fazlasını verecek kadar ürününüze güvenemiyorsunuz bile bir de kalkıp 9000 TL para talep ediyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Koltuk arayan arkadaşlar, güncel fiyatlandırmalarla bu ürünleri SATIN ALMAYIN.

Ofansif PR çalışmalarına harcadıkları paraları tahmin bile edemiyorum. Neden yerli firmalar olarak bu bütçeyi daha uygun fiyatlar sunabilmek için kullanmazlar ki. Nedeni aslında oldukça açık. Bu ürünleri uzun yıllar üretmeyi, desteklemeyi, geliştirmeyi planlamıyorlar. Olay oyuncu koltukları trendken maksimumu vurmak. Başka bir şey değil. Böyle geniş bir oyuncu kitlesi olan bir ülkede Ofansif PR'ları, Ürünü geliştirmek yerine ücretli inceleme yaptırmayı, Forumlarda çalışanlarına ürün savundurtmayı tercih etmeyip, kullanıcı dostu olmayı, ürünleri geliştirmek için ARGE yapmayı seçseler, el birliği ile globale çıkarabiliriz bu firmalardan birini. Ne yazık ki amaç bu değil. Tasarımlar bile kopya. Genellikle Çin markalarından. Hatta bu yerli firmalarımızdan bir tanesi IKEA'nın Markus modelini de yapmış(!) :D. Kişisel tavsiyem gidin 10 yıl garanti veren IKEA'dan alın, kullanıcı memnuniyeti ve ülkemizdeki müşteri hizmetleri de gayet olumlu olan Corsair'den alın. Parayı çöpe atmayın. Benim de şuan IKEA ve Corsair için bütçem yok ancak 3-5 neyse üstüne koyup bu fiyatlandırmalara karşı gelmemiz gerekiyor. Ben öyle yapacağım. Yoksa bizi daha çook severler.

Araştırmalarım sonucunda piyasa fiyatlarına ve sundukları özelliklere göre başımı ağrıtmayacak EN UYGUN olduğuna karar verdiğim sadece iki model var. Bu iki koltuktan birini satın alacağım. Sancılı bir süreçte edindiğim deneyimlerimi olabildiğince fazla benimle aynı durumda olan, araştırmaya vakti, takati, sabrı olmayan insanlara yardımcı olmak için paylaşıyorum.

Corsair için TC100 Relaxed Fabric(Deri modeli değil kumaş modeli ikisini karıştırmayın deriyi önermiyorum):

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-corsair-tc100-relaxed-fiyati,934925627.html

IKEA için MARKUS:

Corsairin koltuğu nasıl hocam peki

afalc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tiryaki Bahri Paşa
Corsairin koltuğu nasıl hocam peki
Hocam bir önceki mesajda toplu yanıt verirken fikirlerimi söylemiştim. Koltuklar kullanıcılardan iyi puan alıyor. Güzel ve kaliteli de gözüküyor. Ülkemizde Corsair koltuklarını satan, Corsair tarafından yetkilendirilmiş satıcılar var. Fakat bu satıcılara yedek parça gönderiliyor mu? Ne kadar gönderiliyor? Kullanıcı parça talebinde bulunduğunda süreç nasıl oluyor? Bunları bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Eğer Corsair koltuk almak istiyorsanız. Yetkilendirilmiş satıcılara ulaşarak bu soruları sormanız en sağlıklısı. Diğer ürünleri için kullanıcılar mail yoluyla direkt Corsair'e ulaştığında yardımcı olduklarını gördüm. Ancak koltuk alıp bu süreçleri yaşamadığım için kesin bir şey söylemem doğru olmaz. Ben de IKEA ve Corsair arasında bir karar vereceğim. Yedek parça kaygısı gütmesem Corsair'den şu ana kadar almış olurdum. Bunu söyleyebilirim. Ancak IKEA'nın da 10 yıl garanti avantajı var. Diyelim ki 20 yaşındasın. 30 yaşına kadar koltuk garantili. Uzun süre bilgisayar başında kullanabileceğiniz başka bir koltuk seçeneğinde böyle bir avantaj yok. Belki çocuğun olur o bile kullanır yani :D. Piyasadaki diğer malların durumu ortada bi arkadaşta yazmış 3 ay sonra kumaşında problem olmaya başladı diye. Karar kişiye kalıyor bu durumda.

afalc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tiryaki Bahri Paşa
Konuyu ziyaret eden, oyuncu koltuğu arayan herkesin "oyuncu koltuğu" konusunda direkt olarak konuyu özetleyen şu videoyu izlemesini öneriyorum; Tüm Oyuncu Koltukları Aldatmaca mı?. İngilizce bilmiyorsanız otomatik çeviriyi kullanın. %100 doğru olmasa da başarılı şekilde çevirmiş kontrol ettim. İlk mesajımı da düzenleyerek bu videoyu ekleyeceğim. Kısa ve net şekilde her şey özetlenmiş.

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Birol Olcaytürkan
Hocam çalışma koltuğu olduğunu biliyoruz. Oyuncu koltuğu olduğunu iddia eden birisini ben göremedim. Sizin bir koltuğun, oyuncu koltuğu olarak sınıflandırılması için kolçağının hareketli olması gerektiği kıstasınız da kişisel bir şarttan öteye geçemez. Ben bir şey diyemem. Kişiden kişiye fark gösterir. Örneğin benim için, yarasa mekanizmaya sahip olsun, uzun saatler kullanım için insan fiziğine göre tasarlanmış bir koltuk olsun, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk olsun, sabahtan akşama kadar çalıştığımda, oyun oynadığımda arkamı, bir yeri kırıldığında bozulduğunda başımı ağrıtmasın. Verdiğim parayı hak etsin. Benim için oyuncu koltuğudur.
Kimsenin bir şey iddia ettiğini söylemedim zaten hangi koltuğun çalışma, hangisinin oyuncu koltuğu olduğu belli. Hiç merak ettiniz mi İkea 10 yıl garantiyi neden bu çalışma koltuğuna vermiş de diğer sattığı hiçbir oyuncu koltuğuna vermemiş...

afalc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tiryaki Bahri Paşa
Kimsenin bir şey iddia ettiğini söylemedim zaten hangi koltuğun çalışma, hangisinin oyuncu koltuğu olduğu belli. Hiç merak ettiniz mi İkea 10 yıl garantiyi neden bu çalışma koltuğuna vermiş de diğer sattığı hiçbir oyuncu koltuğuna vermemiş...
Oyuncu koltuğu değil çalışma koltuğu demişsin ya, ben mi hayal görüyorum? Konuda konuşan herkes biliyor diyorum ne olduğunu. Aksini iddia eden de olmadığına göre?

Konu hakkında fikri olmadan konuşmaya meraklı olan, üstten konuşan insanlar çok enteresan gerçekten. Siz merak ettiniz mi neden o koltuğa 10 yıl garanti verdiğini? Bence etmediniz. Çünkü etseydiniz IKEA'nın sadece o koltuğa değil, çoğu koltuğuna 10 yıl garanti verdiğini öğrenebilirdiniz. Ne yazık.

Ayrıntılı bilgileri bu sayfadan öğrenebilirsiniz; https://www.ikea.com.tr/musteri-hizmetleri/garanti-kosullari

Merak edip okumazsınız diye ilgili kısmı da ekleyeyim; "...Kanepeler, yataklı kanepeler, tekli koltuklar ve ayak uzatma tabureleri için garanti 10 yıl ve STOCKHOLM kanepeler için 25 yıldır. (Bu garanti şartları 01 Eylül 2024 tarihi sonrası satın alımlarda geçerlidir.)"

"oyuncu sandalyesi" olarak geçen, koltuk kategorisinde olmayan 4 adet ürünü kast ediyorsan onların da garanti süresi 2 yıl.

Ayrıca merak ediyorum gerçekten, Markus modeli oyuncular için tercih edilebilir bir model. Bu ürünün 10 yıl garanti almasının arkasında ne olabilir? 10 yıl kullanılabileceğini düşündükleri bir ürüne 10 yıl verirler garantiyi, kısa ömürlü olanlara 2 yıl verirler. Bunun sıkıntısı ne anlamadım? 2 yıl garanti verdikleri 4 modelin arasında 3000 TL'ye de koltuk var. 12.000 TL'ye de. Ben kalkıp 12.000 TL'ye 2 yıl garantili oyuncu sandalyesi alın demiyorum. Bunu neden tavsiye edeyim? Diyelim ki IKEA sadece bu koltuğa 10 yıl garanti vermiş olsun, oyuncu koltuğu arayanlar için Markus'un tercih edilebilir ve hatta f/p, kullanım ömrü olarak büyük ihtimalle en iyi seçenek olduğu gerçeğini nasıl değiştirebilir?

Son düzenleme:

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Birol Olcaytürkan
Oyuncu koltuğu değil çalışma koltuğu demişsin ya, ben mi hayal görüyorum? Konuda konuşan herkes biliyor diyorum ne olduğunu. Aksini iddia eden de olmadığına göre?

Konu hakkında fikri olmadan konuşmaya meraklı olan, üstten konuşan insanlar çok enteresan gerçekten. Siz merak ettiniz mi neden o koltuğa 10 yıl garanti verdiğini? Bence etmediniz. Çünkü etseydiniz IKEA'nın sadece o koltuğa değil, çoğu koltuğuna 10 yıl garanti verdiğini öğrenebilirdiniz. Ne yazık.

Ayrıntılı bilgileri bu sayfadan öğrenebilirsiniz; https://www.ikea.com.tr/musteri-hizmetleri/garanti-kosullari

Merak edip okumazsınız diye ilgili kısmı da ekleyeyim; "...Kanepeler, yataklı kanepeler, tekli koltuklar ve ayak uzatma tabureleri için garanti 10 yıl ve STOCKHOLM kanepeler için 25 yıldır. (Bu garanti şartları 01 Eylül 2024 tarihi sonrası satın alımlarda geçerlidir.)"

"oyuncu sandalyesi" olarak geçen, koltuk kategorisinde olmayan 4 adet ürünü kast ediyorsan onların da garanti süresi 2 yıl.

Ayrıca merak ediyorum gerçekten, Markus modeli oyuncular için tercih edilebilir bir model. Bu ürünün 10 yıl garanti almasının arkasında ne olabilir? 10 yıl kullanılabileceğini düşündükleri bir ürüne 10 yıl verirler garantiyi, kısa ömürlü olanlara 2 yıl verirler. Bunun sıkıntısı ne anlamadım? 2 yıl garanti verdikleri 4 modelin arasında 3000 TL'ye de koltuk var. 12.000 TL'ye de. Ben kalkıp 12.000 TL'ye 2 yıl garantili oyuncu sandalyesi alın demiyorum. Bunu neden tavsiye edeyim? Diyelim ki IKEA sadece bu koltuğa 10 yıl garanti vermiş olsun, oyuncu koltuğu arayanlar için Markus'un tercih edilebilir ve hatta f/p, kullanım ömrü olarak büyük ihtimalle en iyi seçenek olduğu gerçeğini nasıl değiştirebilir?
Ulen üslubumu bozmayayım diyorum böyle dengesiz, konuşmayı bilmeyen adamlarla muhattap oluyorum. Birde hiçbir boku bilmeyip burada çalışma koltuğu için yapılmış ürünü oyuncu koltuğu diye tavsiye veriyor. Bu koltuk oyuncu koltuklarından istenilenleri verseydi zaten bunu o isimle satardı bunu düşünemiyor. Bu koltuk da ileri geri, yatır kaldır, uzanma ve pek önemi olmadığını söylediğin kolçakların sabit olması nedeniyle mouse dirsek düzlemini yapamazsın. Uzun oyun saatleri geçiren kişilerde özellikle bel ağrısı şikayetleri yoğun. Bu koltuk evinizde ve işyerinde 5-6 saatlik oturumlar için ideal ve rahat. Bazı oyun oynayanlar bu koltuk için memnun yorumlar yapabilir ama onlarda uzun saatler oynayan, özellikle fps türü çok kol ve vücut hareketleri yapan kişiler değil.. Özellikle geri yaslanmada rahatsızlık verecek derecede gıcırtılı ses yaptığına dair çok şikayet var. Garanti şartlarını iyi okursanız bu çalışma koltuğunu amacı dışında kullanırsanız verilen 10 yıl garantinin geçerli olmadığı yazıyor... İkea oyuncular için yapılmış koktuklarına 2-3 yıl garanti veriyor... Bir daha da karşındaki insan sana saygısızlık yapmadıkça o üslubunu sakın bozma kardeş..

Pazasco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Baran Çiftçi
Tam böyle bir konu açacaktım bende Zio ile Markus arasında kaldım. Zio alsam pişman olur muyum? İkea her gittiğmde markusa oturuyorum ve seni alacağım diyorum ama zio da aklımı kurcalıyor

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Birol Olcaytürkan
Tam böyle bir konu açacaktım bende Zio ile Markus arasında kaldım. Zio alsam pişman olur muyum? İkea her gittiğmde markusa oturuyorum ve seni alacağım diyorum ama zio da aklımı kurcalıyor
Bende Zio'ya çok yakınım güzel bir kampanya yakalarsam alacağım...

Pazasco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Baran Çiftçi
Bende Zio'ya çok yakınım güzel bir kampanya yakalarsam alacağım...
Şimdi arkadaşın attığı corsaire takıldı kafam görmemiştim bu modeli ne diyorsun sen bu ürüne

afalc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tiryaki Bahri Paşa
Ulen üslubumu bozmayayım diyorum böyle dengesiz, konuşmayı bilmeyen adamlarla muhattap oluyorum. Birde hiçbir boku bilmeyip burada çalışma koltuğu için yapılmış ürünü oyuncu koltuğu diye tavsiye veriyor. Bu koltuk oyuncu koltuklarından istenilenleri verseydi zaten bunu o isimle satardı bunu düşünemiyor. Bu koltuk da ileri geri, yatır kaldır, uzanma ve pek önemi olmadığını söylediğin kolçakların sabit olması nedeniyle mouse dirsek düzlemini yapamazsın. Uzun oyun saatleri geçiren kişilerde özellikle bel ağrısı şikayetleri yoğun. Bu koltuk evinizde ve işyerinde 5-6 saatlik oturumlar için ideal ve rahat. Bazı oyun oynayanlar bu koltuk için memnun yorumlar yapabilir ama onlarda uzun saatler oynayan, özellikle fps türü çok kol ve vücut hareketleri yapan kişiler değil.. Özellikle geri yaslanmada rahatsızlık verecek derecede gıcırtılı ses yaptığına dair çok şikayet var. Garanti şartlarını iyi okursanız bu çalışma koltuğunu amacı dışında kullanırsanız verilen 10 yıl garantinin geçerli olmadığı yazıyor... İkea oyuncular için yapılmış koktuklarına 2-3 yıl garanti veriyor... Bir daha da karşındaki insan sana saygısızlık yapmadıkça o üslubunu sakın bozma kardeş..
Konuşmak için konuşma kardeş, iki cümleyi okuyup anlayamıyorsun utanmadan cevap vermeye çalışıyorsun.
Hocam çalışma koltuğu olduğunu biliyoruz. Oyuncu koltuğu olduğunu iddia eden birisini ben göremedim. Sizin bir koltuğun, oyuncu koltuğu olarak sınıflandırılması için kolçağının hareketli olması gerektiği kıstasınız da kişisel bir şarttan öteye geçemez. Ben bir şey diyemem. Kişiden kişiye fark gösterir. Örneğin benim için, yarasa mekanizmaya sahip olsun, uzun saatler kullanım için insan fiziğine göre tasarlanmış bir koltuk olsun, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk olsun, sabahtan akşama kadar çalıştığımda, oyun oynadığımda arkamı, bir yeri kırıldığında bozulduğunda başımı ağrıtmasın. Verdiğim parayı hak etsin. Benim için oyuncu koltuğudur.
Ne anlatmışım burada sana? Okuma yazma var da, okuma anlama var mı? "Oyuncu koltuğu" statüsünü atama derneği başkanı mısın? Koltukların "oyuncu koltuğu" olduğunu ve bu doğrultuda kullanılabileceğini ya da kullanılamayacağını senden icazet alarak mı belirleyeceğiz? Ofis koltuklarıyla uzun saatler geçirilmiyormuş, kolçaktan dolayı mouse dirsek düzlemi yapılamıyormuş. Bak sen, senin bilgisayar başına oturduğun sayının 5 katı bilgisayar başında saati olan adamlar çalışıyor bu koltuklarda. Gıcırtı diyorsun, konu hakkında en ufak bi fikrin olsa, yarasa mekanizmanın ses yapmadığını bilirsin. Senin "oyuncu koltuğu" dediğin yerli koltuklarda ucuz olduğu için standart universal iç aksam, yani gıcırtı şikayetinin kaynağı kullanılıyor. Benim önerdiğim Markus'ta yarasa mekanizma kullanılıyor. Okuma anlama yetin o kadar zayıf ki IKEA'nın amacı dışında kullanım olayını bile anlamamışsın. Evde ve ofiste kullanman için üretiyor bu koltuğu, orada da yazıyor. IKEA'ya göre bu koltuğu bilgisayar başında uzun saatler kullanman kullanım amacının dışına çıkmıyor. Bunun için üretiyor zaten. Okumadığın için anlamazsın. Bilgin yoksa, rüzgâr yapma. İnsanlara yardımcı olmak için açtım bu konuyu. Senin gibilerle uğraşmak için değil. Biraz kitap oku kendini geliştir. Okuduğunu anlamaya başlarsan hayat senin için daha kolay olur. Karşındaki in midir cin midir bilmeden sakın öğüt verme tamam mı? KARDEŞ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tamamen size kalmış bir şey. Markus'u da deneyimlediğini söylüyorsunuz. Gerisi size, bütçenize ve beklentilerinize kalmış. Zio alacaksanız sitelerinde yarasa mekanizma ekleme özelliği var. Kesinlikle onu eklemeden almanızı tavsiye etmem. Diğer hiç bir ekleme için bütçeniz yoksa bile bahsettiğim konfigürasyon olmadan almayın. Markus'u da zaten yeterince konuştuk ve sizin de yeterince deneyiminiz vardır. Corsair konusunda da önceki mesajlarda bahsettiğim sorun ve riskler mevcut. Gerisi dediğim gibi size kalmış.

Son düzenleme:

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Birol Olcaytürkan
Uygunsuz davranış
Şimdi arkadaşın attığı corsaire takıldı kafam görmemiştim bu modeli ne diyorsun sen bu ürüne
Onu bilmiyorum hiç denemedim..

Konuşmak için konuşma kardeş, iki cümleyi okuyup anlayamıyorsun utanmadan cevap vermeye çalışıyorsun.

Ne anlatmışım burada sana? Okuma yazma var da, okuma anlama var mı? "Oyuncu koltuğu" statüsünü atama derneği başkanı mısın? Koltukların "oyuncu koltuğu" olduğunu ve bu doğrultuda kullanılabileceğini ya da kullanılamayacağını senden icazet alarak mı belirleyeceğiz? Ofis koltuklarıyla uzun saatler geçirilmiyormuş, kolçaktan dolayı mouse dirsek düzlemi yapılamıyormuş. Bak sen, senin bilgisayar başına oturduğun sayının 5 katı bilgisayar başında saati olan adamlar çalışıyor bu koltuklarda. Gıcırtı diyorsun, konu hakkında en ufak bi fikrin olsa, yarasa mekanizmanın ses yapmadığını bilirsin. Senin "oyuncu koltuğu" dediğin yerli koltuklarda ucuz olduğu için standart universal iç aksam, yani gıcırtı şikayetinin kaynağı kullanılıyor. Benim önerdiğim Markus'ta yarasa mekanizma kullanılıyor. Okuma anlama yetin o kadar zayıf ki IKEA'nın amacı dışında kullanım olayını bile anlamamışsın. Evde ve ofiste kullanman için üretiyor bu koltuğu, orada da yazıyor. IKEA'ya göre bu koltuğu bilgisayar başında uzun saatler kullanman kullanım amacının dışına çıkmıyor. Bunun için üretiyor zaten. Okumadığın için anlamazsın. Bilgin yoksa, rüzgâr yapma. İnsanlara yardımcı olmak için açtım bu konuyu. Senin gibilerle uğraşmak için değil. Biraz kitap oku kendini geliştir. Okuduğunu anlamaya başlarsan hayat senin için daha kolay olur. Karşındaki in midir cin midir bilmeden sakın öğüt verme tamam mı? KARDEŞ.
Senin gibi andaval'a cevap vermem benim hatam. Yahu adam, şu koltuğu tavsiye etmeden önce bir ekşi sözlük de ve şikayet var da kullananların yorumlarını oku.. Benim bilgisayar başında oturduğum saatlerin 5 katı oturan insanın hayatta olması imkansız be andaval karşındaki insanın yaşını bilmeden tecrübesini bilmeden kıçınızdan yargı dağıtmaya bayılıyorsunuz. Ama senin gibi benim için hala velet konumunda olan çok var sosyal medyada...
Alın bu ekşide yer alan son yorum açın Google'da Markus yazıp ekşi ve şikayet var'a bakın okuyun. Bu cahil'in yorumuna kanıp davranmayın.. Bir de bi bok biliyormuş gibi konu açmış..
1000021406.jpg

Son düzenleme:

afalc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tiryaki Bahri Paşa
Uygunsuz davranış
Onu bilmiyorum hiç denemedim..

Senin gibi andaval'a cevap vermem benim hatam. Yahu adam, şu koltuğu tavsiye etmeden önce bir ekşi sözlük de ve şikayet var da kullananların yorumlarını oku.. Benim bilgisayar başında oturduğum saatlerin 5 katı oturan insanın hayatta olması imkansız be andaval karşındaki insanın yaşını bilmeden tecrübesini bilmeden kıçınızdan yargı dağıtmaya bayılıyorsunuz. Ama senin gibi benim için hala velet konumunda olan çok var sosyal medyada...
Alın bu ekşide yer alan son yorum açın Google'da Markus yazıp ekşi ve şikayet var'a bakın okuyun. Bu cahil'in yorumuna kanıp davranmayın.. Bir de bi bok biliyormuş gibi konu açmış..
Alıntıyı görüntüle

Birol, o andaval lafını karşımda olsan bir kulağından sokar diğerinden çıkarırdım bilgin olsun. Senin otoriteyle ilgili bütün sorunlarını yakından ilgilenerek çözerdim. Sonra iki koltuk değneğiyle bütün sorunlardan arınmış, hafiflemiş bir biçimde yoluna devam ederdin. Buraya bir ekşisözlük entrysi atıp algı yaratmaya çalışman buradaki insanlara sökmez. Benimle sidik yarıştırma bilgi paylaş. Ben bu ürün kusursuz demiyorum zaten. Kusursuz olsa piyasada koltuk kalmaz. Bu ürünün karşısına koyduğun ürünlerin şikayetvar'ına ekşisözlük yorumlarına da bi baksana. Onları da at buraya. İnsanları yanlış yönlendirme. Alternatiflerininkilerini de görsünler. Ama atamazsın. Çünkü amacın yardımcı olmak, bilgi paylaşmak değil. Yanlış olsan bile algıyla hakaretle kendini haklı çıkartmak. Kullandığın dilden zaten tek hücreli bir varlık olduğunu okuyan herkes anlar. Benim senin gibi kendimi ön plana çıkartmak için maymun gibi klavyeye vurmaya ihtiyacım yok.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
.

Bunu aldım çok rahat dostum, tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,586
Üyeler
172,695
Son üye
GaripKero
Top Bottom