Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Xdrive nasıldı ? onun da bir sürü modeli var çok kafa karıştırıcı
Sırayla hepsine oturdum, sadece bir tane "fizyoterapist onaylı" dedikleri bir koltuk vardı onu cidden çok beğendim, aşırı rahattı ama o zamanki parasıyla 1.5/2 kartı vardı fiyatı Zio'nun. Onun dışındakiler, özellikle düşük bütçedekileri hiç tutmadım.

Merhaba arkadaşlar,
“Hawk mı Zio mu?” sorusunun cevabını merak edenler için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Bir haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ama forumlarda net bir bilgi bulamadım. Çoğu kişi sadece kendi aldığı üründen bahsediyor. Bir arkadaşımda Zio marka koltuk vardı, bu yüzden Hawk ve Zio arasında kaldım. Sonunda ikisini de mağazada denemeye karar verdim.

Hawk tarafında dört modeli denedim, bunların içinde bana en rahat gelen Fame modeli oldu.
Zio’ya gelince, genel olarak Hawk’tan daha iyi hissettirdi. Özellikle Venom XL modeli oldukça rahat geldi.

yani Hawk marka çok bilindik olsa da bence tercih edilmez

Benim aldığım model: Venom XL Deep Black (henüz elime ulaşmadı).
| NOT : XL sadece daha büyük değilmiş süngeri daha rahatmış o yüzden 72 kilo olmama rağmen XL tercih ettim |

Tabii rahatlık kişiden kişiye değişir, benim için uygun olan sizin için farklı olabilir. Yine de iki markanın çoğu modelini deneyip karşılaştıran pek kimse olmadığı için kendi tecrübemi paylaşmak istedim.
Hocam sünger rahatlığı konusu kişiden kişiye değişebiliyor işte. Ben biraz daha sert (ortopedik) sünger seviyorum o yüzden Hawk Fame model koltuğumdan aşırı memnunum herkese de tavsiye ediyorum forumda denk geldikçe. Oyuncu koltuğu konusu bence tamamiyle bireysel zevklerle ilgili bir şey.

2 senedir Xdrive Toryum kullanıyorum ilk aldığım gibi hala (deri ve kumaş kısımlarında aşınma yırtılma vs olmadı, süngerinde çökme vs olmadı).

Şimdiye kadar tek sorunu gıcırtı oldu onu da WD40 ile halletim. Aynı koltuğu 2 hafta önce 2 arkadaşımda tavsiyem üzerine aldılar. Onlarda ilk izlenim olarak çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Hocam sünger rahatlığı konusu kişiden kişiye değişebiliyor işte. Ben biraz daha sert (ortopedik) sünger seviyorum o yüzden Hawk Fame model koltuğumdan aşırı memnunum herkese de tavsiye ediyorum forumda denk geldikçe. Oyuncu koltuğu konusu bence tamamiyle bireysel zevklerle ilgili bir şey.
Bu ağrı yapıyor diyenler neye istinaden diyorlar bilmiyorum ama 183 cm ve 90 kg ebatlarda biriyim ben aşırı rahat ediyorum saatlerce otursam bile rahatsız etmiyor. Hawk Fame modelinden bahsediyorum tabii ki diğer modelleri deneyimlemedim.

Evet gerçekten sünger rahatlığı öznel Hawk ın tüm modelleri sertti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ağrı yapıyor diyenler neye istinaden diyorlar bilmiyorum ama 183 cm ve 90 kg ebatlarda biriyim ben aşırı rahat ediyorum saatlerce otursam bile rahatsız etmiyor. Hawk Fame modelinden bahsediyorum tabii ki diğer modelleri deneyimlemedim.
Vücut yapısından bazıları sert bazıları yumuşak tercih ediyor

Havit markasını deneyen var mı ? diğer markalara göre nasıl

ya tabi bir ağrı yapmadığı sürece sorun yok da
sorun o kadar pahalı olup Hawk gibi bilinen marka ağrı yapıyor sonuçta konfor çok önemli
ağrı yapmadı genişte bi koltuk yayılıyorum , ama dedin gibi fiyatları çok fazla artmış

Evet ve bu gerçek bi sorun çünkü koltuklar felaket fiyatlarla satılıyor o kadar para verip ağrı yapması sıkıntı

Benim de aynı 10 yıllık dandik ofis koltuğu kullanıyordum sırf ne alacağımı bilmediğimden

ama şimdi denedikten sonra Zio XL öneririm hatta istanbulda yaşıyorsan kendin dene bence
Bursa da oturuyorum test etme şansım yok. Bekleyeceğiz bakalım hangisi denk gelirse onu alacağım yoksa hiç alamam bu gidişle :D

Geri