Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri ve Piyasa Eleştirisi(Koltuk Arayanlar Göz Atmalı)

Hocam sizin adınıza sevindim. 1-2 ay kısa olsa da inşallah hiç bir problem yaşamadan kullanmaya devam edersiniz. Güle güle kullanın. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Bahsettiğim kurulum videosunda gördüğüm gibi mi peki yıldız vidaları ve yuvaları o konuda da bilgi verir misiniz?
Hocam ben hawkta denedim iade ettim çok kaba ve rahatsız hissettirmişti. Future modeli üstelik en iyi modeli. Gittim xprime soft aldım budur dedim. Tekerlekler hafif sert vurun tak diye giriyor. Sorun yaratmadı bende.

Teşekkürler hocam deneyiminizi paylaştığınız için. Kullanıcı memnuniyeti olarak oyuncuların, ofis koltuklarından daha iyi verim alacağını sadece ben söylüyormuşum gibi davrananlar var. Sadece koltuk incelemesi için içerik üreten, tanınmış yabancı YouTube kanalları oyuncular için en ucuz ofis koltuğunun bile yaygın standartlarda üretilen bir "oyuncu koltuğu"ndan daha iyi olduğunu söylüyor. İncelemelerini paylaşıyor. Tasarımların ergonomik olarak kötülüğü zaten ortada. Yüksek hızlı yarış arabaları için üretilmiş "Bucket seat" dizaynında koltuklar bunlar. DXRacer araç koltuğu satışları düşünce, oyunculara pazarlıyor bu koltukları. Bu oyuncu koltuğu saçmalığını onlar başlatıyor. Yüksek hızda sizi sabit tutmak için yapılmış tasarımda koltuklar zaten oyuncular için ne kadar rahat ve omurga sağlığı açısından verimli olabilir? Ancak insanlar sanırım dekorasyon amaçlı olsa da almak istiyor. Bana göre de ofis koltuğu kullanmak bir çok yönden daha mantıklı.
Hocam konu üzerinde bu kadar durup bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben dekorasyon olarak gözükmesini gram umursamıyorum, hatta mümkünse zaten ofis koltuğu bakıyorum ancak konuda sadece oyuncu koltuğu üzerinden gidilmiş. Ofis koltuğu kategorisinde hangilerine göz atılmalı? Yeter ki rahat olsun sağlıklı olsun tek derdim bu. Eminim ki derdi aynı çok fazla arkadaş yine vardır

Hocam konu üzerinde bu kadar durup bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben dekorasyon olarak gözükmesini gram umursamıyorum, hatta mümkünse zaten ofis koltuğu bakıyorum ancak konuda sadece oyuncu koltuğu üzerinden gidilmiş. Ofis koltuğu kategorisinde hangilerine göz atılmalı? Yeter ki rahat olsun sağlıklı olsun tek derdim bu. Eminim ki derdi aynı çok fazla arkadaş yine vardır
Hocam geç cevap için kusura bakmayın malum güncel olarak başımıza gelenlerden dolayı çok fazla buraya giriş yapamadım. Araştırma yaparken benim en çok karşılaştığım iki ofis koltuğu modeli var. Birisi Seduna Thunder Pro, diğeri de IKEA Markus. Tabii karşılaştığım başka marka ve modeller de oldu. Örneğin: Nurus. Çok övüldüğünü gördüm ancak koltukları gerçekten pahalı. Benim bütçeme uygun olmadığı için öyle bir bakıp geçmiştim. Tabii Herman Miller de bu şekilde. En çok karşılaştığım iki model dışında geçtiğimiz günlerde böyle bir koltuk daha bulmuştum;

Aero Fileli Yönetici Çalışma Koltuğu

Gördüğüm kadarıyla Seduna Thunder Pro'nun aksine yarasa mekanizmaya sahip ancak genel malzeme kalitesi nasıl bilemiyorum. Koltuk hakkında yorum ya da incelemeye ulaşamamıştım. Geçtiğimiz günlerde havale ile 3700 TL civarına düşüyordu koltuk. Şuan kampanya bitmiş. Yarasa mekanizma olmasını göz önünde bulundurursak şu piyasada inanılmaz uygundu. Malzeme kalitesi ile ilgili adam akıllı bi inceleme bulsam önerirdim. Yine de, bir kampanya daha olursa şans verilebilir. Mekanizmanın hakkını verip geri kalan kısımlarda kaliteden kısmışlarsa çok saçma olur. Ancak net bir şey de söyleyemiyorum. Bu günlerde her şey beklenir. Koltuk için ne kadar bütçe ayırdığınızı söylerseniz bütçenize göre araştırma yapıp karşıma uygun koltuklar çıkarsa sizi bilgilendirebilirim. Son bir değerlendirme olarak fiyatlandırmalara göre linkini bıraktığım koltuğun da, Seduna Thunder Pro'nun da elinize kargoda başlarına bir iş gelmeden teslim edildiği koşulda sizi üzeceğini pek düşünmüyorum.

Bende araştırıp xmax in maximus modelini almıştım kasım 2024 den beri kullanıyorum gayet memnunum ,iskeletinde ekstra güçlendirme yapmış olmaları daha sağlam olduğunu hissettirdi

Ekler

• 1000059392.jpg
    1000059392.jpg
    2.5 MB · Hit: 64
Bende araştırıp xmax in maximus modelini almıştım kasım 2024 den beri kullanıyorum gayet memnunum ,iskeletinde ekstra güçlendirme yapmış olmaları daha sağlam olduğunu hissettirdi
Sağolun hocam bu marka/model hakkında diğer forumlarda bu tarz bir kullanıcı yorumu yok. Büyük bir katkı yapmış oldunuz. Zaman ayırıp artıları/eksileri şeklinde memnun olduğunuz ve olmadığınız yönlerini listelerseniz satın almak isteyen arkadaşlar için çok yardımcı olursunuz.

Geri