Exvega koltuk indirimde alınır mı??

StormWix

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar 2 haftadır oyuncu koltuğu indirimi kovalıyorum. Hawk fab serisi 7500 tl iken bianda 9000 oldu daha bugün. Bende başka koltuk bakarken hepsiburadada indirime giren exvega koltukları gördüm. Andromeda modeli baya hoşuma gitti. Fiyatıda 15k civarından 9k ya düşmüş. Varmıdır kullanan önerir misiniz? Bu fiyata değer mi? https://app.hb.biz/K0KGyMhenACL

Bu markayı kullanan bir arkadaşım var ve memnun fakat ben her zaman koltuk seçimini ofis koltuğundan yana kullanıyorum. Kumaş ve geniş bir koltuk bulursanız ömürlük olacaktır.

Bu markayı kullanan bir arkadaşım var ve memnun fakat ben her zaman koltuk seçimini ofis koltuğundan yana kullanıyorum. Kumaş ve geniş bir koltuk bulursanız ömürlük olacaktır.
Hocam buda kumaş ve geniş gözüküyor. Bikaç videosunu seyrettim ve 120 kiloyu çok rahat tasıyor. Sırt yastığındada masaj özelliği var baya iyi diyorlar ona da

Hocam buda kumaş ve geniş gözüküyor. Bikaç videosunu seyrettim ve 120 kiloyu çok rahat tasıyor. Sırt yastığındada masaj özelliği var baya iyi diyorlar ona da
Dediğim gibi koltuk güzel fakat seçim konusunu biraz daha araştırmanızı öneririm. ZIO markasının koltuğuna da olumlu dönüşler var seçenekleriniz arasında bulunsun.

Dediğim gibi koltuk güzel fakat seçim konusunu biraz daha araştırmanızı öneririm. ZIO markasının koltuğuna da olumlu dönüşler var seçenekleriniz arasında bulunsun.
Şimdi baktımda hawk koltukları amazonda indirime girmiş. Fab serisi 7k Fame serisi 8k. Hawk koltuklarını çok övüyolar. Fame alınır mı??

Geri