Merak edenler için Asus TUF VG27AQM5A monitör elime ulaştı monitörde ışık sızması ve ölü piksel yok ips glow var ama dümdüz siyah ekran açınca belli esiyor...
Direkt öneri yaparsan daha iyi olur hocam attığın link e göz gezdirdim lakin detaylı bakmak için müsait değilim şu an çalışıyorum teşekkürler
1776940143...
Hocam çok genel bir soru sordunuz. Genel olarak asus daha iyi bir markada modele göre değişir baya. Size dediğim gibi ben samsung önerebilecekken başka...
kımse kullanmıyor sanırım bendede 5080 var . oled yanık olayı kafa karıstırdı genelde onlıne oyun oynorum sizin gibi aynı oyunu oynarsan bıle devamlı oled...
Bütçeniz dahilinde hiç üstüne çıkamayacağınızı belirttiğiniz üzere görüntü kalitesinde alınacak iki model var.
Samsung s27bg65 (Tepki süreleri daha hızlı...
Önerileriniz üzerine biraz daha araştırma yaptım dediğiniz ürünler de çok mantıklı duruyor lg ve samsung 10bit renk veriyor asuata böylebir şey söz konusu...
Hala her türlü öneriye açığım ürünu şimdi sipariş verdiğim icin hala iptal şansım var ben iade olayına güvenip siparişi verdim önerilerinizo bekliyorum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8W5SM6N?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_quicklook_seeDetailsToDp
Su ürünü sipariş verdim satıcı ve gönderici Amazon...