Merhaba arkadaşlar bu koltuk özellikler ve görünüş itibariyle çok konforlu duruyor. Sizce alınır mı yoksa Hawk mı almalıyım? Bütçe 3.5 civarı.
Almadım hocam, hawk almıştım bunun yerine.aldın mı koltuğu bende almayı düşünüyorum nasıl bir sorun yaşadın mı
hocam bende hawk siparişi verdim şimdi sizce iyi mi memnun musunuzAlmadım hocam, hawk almıştım bunun yerine.
Ben de aynı ikilemde kalıp Hawk aldım, bunu alan daha çıkmadı sanırımhocam bende hawk siparişi verdim şimdi sizce iyi mi memnun musunuz
hocam cevap verdiğiniz için sağ olun.Ben de aynı ikilemde kalıp Hawk aldım, bunu alan daha çıkmadı sanırım
Ben memnunum, bir sorun yaşamadım.
Hocam yastığı sürekli araya kaçıp düşüyor bide ses yapıyor onun dışında güzel ve rahat bir koltukhocam bende hawk siparişi verdim şimdi sizce iyi mi memnun musunuz
Yukarıdaki cevapta belirttim hocamHawk alanlar memnun mudur ? sorun vs var mı ?
Ben de xdrive 15'li, hawk fab ve onun arasında kalmıştım ama geçen cumartesi akşamı siparişini verdim (İzmir seferihisarda yaşıyorum (Buraya en yakın ups urlada)) ve bugün saat 13-14 gibi benim ellerime ulaştı. İlk bakış yapacak olursam kurulumu zor değildi ve şu anda bir sıkıntı olmadan gayet rahat nir şekilde kullanıyorum.Ben de aynı ikilemde kalıp Hawk aldım, bunu alan daha çıkmadı sanırım
Masaj özelliğinden bahsetmek istersem:Ben de aynı ikilemde kalıp Hawk aldım, bunu alan daha çıkmadı sanırım